Savaş Değişli 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Bu güne kadar verdiğim parayı en çok hak eden ürün diyebilirim Gece yağmur yağdığın sabah sadece benim araba boncuklu oluyor,parktaki diğer arabalara yağmamış sanki.Cilada yapmadım 8 aydır,ama sanki cilalı gibi oluyor. Bu ürünü tavsiye ediyorum dostlar Fotolar: . Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 normal şampuanla yıkayıp üzerine hızlı cila sıkıp kurulamakta aynı etkiyi yaratıyor 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Hiç kullanmadım hızlı cilayı Anıl,aklımda bulunsun bu bitince onuda deneyim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Basınçlı su püskürtme makinesi ile uygulanan cila da var. 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 kısa vadede koruma için hepsi aynı bir farkları yok bence ... Basınçlı su püskürtme makinesi ile uygulanan cila da var. o da aynı mantık ... hepsinin ömrü bir yıkamalık yada 2 yağmurluk ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Sinir oluyorum bu görüntüye.. Sabah kalkıyorum, herkesin arabası kuru.. Benimki yaş 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Meguiar's 100 yılı aşkın zamandır bu işi yapıyor ve neredeyse en iyisi bir kaç marka ile beraber. Sadece şampuanını mı kullanıyorsunuz öncesinde bi boya koruma wax hızlı cila vs var mı aracınızda? Kullanım şekliniz nedir ve arabaya neyle uyguluyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Oğuzhan,8 ay falan olmuştur nxt 2.0 uygulayalı ama yüzey çok pürüzlendi cila istiyor belli. Şampuanı sonaxın microfiber kalın iplikli süngeri ile yıkıyorum.Şampuandan önce böyle olmuyordu Sinir oluyorum bu görüntüye.. Sabah kalkıyorum, herkesin arabası kuru.. Benimki yaş abi belkim araba gece altına kaçırıyordur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 abi belkim araba gece altına kaçırıyordur Yok bu üstüne kaçırıyor 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Ben Meguiars ultimate quick wax hızlı cilayı kullanıyorum ama arasında fark varmı dır bunu alsak hiç olmaz sa uğraşmayız (: Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 sizin yaptığınız daha kalıcıdır bunun sonucuna göre ... sizinki 3-4 yıkamada etkisini kaybediyorsa bu şampuan sonucu 1-2 yıkamada etkisini kaybeder ve sizinki daha koruyucudur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 (düzenlendi) Ben turtle wax zip wax cilalı şampuuu kullanıyorum, aynı etkiyi alıyorum, alacağınız ürün marka olsun ve mutlaka cila özelliği bulunsun, bunun dışında alayı aynı. Wax atıp 8 aymı geçirdiniz, etkisi biteli zaten nerdeyse 3-4 ay olmuştur, en fazla 3-4 ayda bir bu wax işini yenilemek lazım. Şampuanlar 2-3 yıkamada, hızlı cilalar 4-5 yıkamada, yıkama şekli ve kullanılan malzemeye göre dayanımı değişiyor, wax ise feriştahı dahi olsa en fazla 5-6 ay dayanıyor, ziebart bile 1 sene dayanamıyor ona göre, wax ı düzenli olarak 3-4 ay da bir kullanın. 11 Eylül 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Ben Meguiars ultimate quick wax hızlı cilayı kullanıyorum ama arasında fark varmı dır bunu alsak hiç olmaz sa uğraşmayız (: bu şampuan ile yıkadıktan sonra tazyükli su ile değil, hortumdan akan su ile durulanması lazım ki cila özelliği kalsın, işe yarayan bir şampuandır, rötüş boyasını bile çıkartıyor Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 kısa vadede koruma için hepsi aynı bir farkları yok bence ... o da aynı mantık ... hepsinin ömrü bir yıkamalık yada 2 yağmurluk ... Ömür olarak doğru, ama uygulama rahatlığı açısından iyi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Birde köpürse de gözümüz temizlendiğine inansa (aslında temizleniyor tabiki) Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Arexons cilalı şampuan ve arada Sonax hızlı cila kullanırsam durum aşağıda ki gibi oluyor. Ama bu haliyle kalırsa da leke oluyor Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 13 Eylül 2012 Paylaş 13 Eylül 2012 Adnan abi senin boncuklar gecekondu mahallesi gibi bak bende havuzlu villa tipi var FK1000P yle cila sonrası ... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Eylül 2012 Paylaş 13 Eylül 2012 Hangisi makbul Senin damlacıklarda tombul tombul benimkiler fit hem bu ciladan kimbilir kaç gün sonra rutin bir yıkama sonrası. Yorum bağlantısı
Engin Özdemir 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 (düzenlendi) Öncelikler herkese iyi bayramlar diliyorum... Bayramdan sonra aracımda mevcut olan bazı çizikler var pasta cila yapmayı düşünüyorum. Birkaç arkadaşım pasta cila da kullanılan makinanın boyayı çizdiğini söyledi , elimle yedirerek benim yapmamı söyledi. Bu iş söylendiği kadar kolay mı incelikleri var mı? Yine de bir bilene mi yaptırmalıyım ? Kullanacağım pasta - cila marka vs kullananlar varsa yardımlarınızı bekliyorum iyi günler Not : Aracım 2009 siyah focus 26 Ekim 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Konu taşınmıştır. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/197342-boya-koruma-parlatma-uygulamalari/ Bu başlık altında detaylı açıklamalar mevcut. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 siyah arabaya el ile pasta güneşe çıkınca kabus gibi olur, ya makine ile yapın, ya da bırakın işin erbabı yapsın. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Daha önceden makine ile tecrübeniz yoksa sıkıntılı olabilir bu iş... El ile gerekli verimi alamayacaksınız. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Daha önceden makine ile tecrübeniz yoksa sıkıntılı olabilir bu iş... El ile gerekli verimi alamayacaksınız. +26 Hem yorucu hem de uygun dk/dvr seçilmediğinde boyaya zarar verme riski de mevcut. İşi profesyonellere bırakmak, yaptırmak çok daha iyi olacaktır. Siyah boya hata affetmez. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 (düzenlendi) +26 Hem yorucu hem de uygun dk/dvr seçilmediğinde boyaya zarar verme riski de mevcut. İşi profesyonellere bırakmak, yaptırmak çok daha iyi olacaktır. Siyah boya hata affetmez. ilk denemem beyaz ikincisi siyahtı biraz okuyup işi öğrenip evdeki tepsileri yarım saat falan parlatınca sorunsuz yola devam edebiliyorsun öhöm 28 Ekim 2012 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts