İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Hımm. bu konuyu özellikle ileteceğim...

Bu arada bende en az 20-30 çeşit ürünleri vardır...

Bir kaç yıl bekleyince pompalar bozuluyor bu sebeple ben fazladan pompa alıyorum...

Yorum bağlantısı
Varol Güner

sonax mtv kampanyası duyurusunu yapmış. Bende yaptırmayı düşünüyorum.ihtiyacı olan arkadaşlar ilgilenebilirler.

SONAX MTV PAKETİ

• Sonax Boya Temizleme ve Parlatma
  • Sonax Ozonla Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon
  • Sonax Klima Dezenfeksiyon

500 TL yerine 195 TL ve 8 taksit olarak ödeme imkanı

link

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Levent Akg&#246z

070720121295.jpg

araçtada bi kaç şey var...vrc,sonax araç içi temizleyici gb..

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

bu malzemelerle detaylı temizlik yapan oto koaförü bile acarsınız :):good1:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Polisaj makinasından memnunmusunuz?Ağırlık ve kullanın kolaylığı devir ayarı gibi.Ben de düşünüyorum da karar veremedim.

Yorum bağlantısı
Osman Gülten
(düzenlendi)

çks oto iç döşeme temizleme ve leke sökücü alıp denedim ama işe yaramadı.Demek bu lekeleri leke sökücülerle halledemeyeceğiz.Koltukları söküp kosla ile yıkama yapabilirim ama halı yıkama makinası olmadan işe yarar mı ? Oto koltuk temizleme versem en azından 100 lira isterler galiba.200 liraya filan halı yıkaması bulunabiliyor.

9hzgb.jpg

tarihinde Osman Gülten tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

Pembe renkli sprey kosla leke çıkarıcı ile bastırarak silin ve havalandırın,deneyin...

Yorum bağlantısı
Mehmet Saat
(düzenlendi)

kosla halı(makine için olanından değil) kuruyunca, elektrik süpürgesi aynı koltukları ben her yaz başı temizlerim....

tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt

arkadaşlar, aracıma artık boya koruma zamanı geldiğini düşünüyorum ankara da tavsiye edebileceğiniz yerler varmıdır.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ankara'da iyi bir Boya Koruma uygulayan bir yer veya usta duymadım..

tercihiniz Sonax ya da Ziebarth olsun

Yorum bağlantısı

Detailing Garage var, giden arkadaşlar memun kalmışlar. Büyük firmalarla boy ölçüşebilir mi bilmiyorum ancak fiyat uygulama anlamında memnun kalabilirsiniz. Detaylı adres vs. sitesinde mevcut. Link burada ;)

Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant

link

bu arkadaşta Ankara da çalışıyor, oldukça fazla uygulaması var bu forumda. benim yaptırmışlığım yok ama fotoğraflardan işçiliği güzel gözüküyor. istersen bir sor.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

MTV'yi bonus kart ile öderseniz , Sonax'ta kampanva var , 195 TL hem boya koruma hem detaylı temizlik. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Avni Turna

benim kullandıklarım;( benzer çok ürün kullandım ama bunlar gerçekten farklı geldi)

1-konsol,plastik aksam ve tekerlerde kullandığım;bebek yağı gibi konsantre bir şey ve çok azı ile parlak ve kalıcı oluyor konsolu 1.5 ay silmemiştim hala pırıl pırıldı,bir zarırı da olmadı 1 senedir.

Dreamcar Kalwax Deri Vinil Protectant Koruyucu

2-vites kutusu dahil,kapı kolları,bagaj amortisörleri vb mekanik aksamda:kokusu bile hoş ama yararı çok fazla arabayı aldığımda vites tellerini değiştirecektim,kesin kararlıydım bu ürünü denedim %90 oranında düzeldi.

3m Genel Amaçlı Yağlayıcı

3-koltuk döşemeleri temizliği için........en etkilisi bile bir yere kadar ama çok uzun süre önceden olmamış kirleri ve lekeleri çıkartır

Carpex Döşeme Halı Temizleme Köpüğü veya

AutoGlym Döşeme Temizleyici

4-cila olarak;(camlara da azcık sürdüm ipek gibi oldu,su da tutmuyor toz da)teflon olduğundan hem parlak hem de çok yumuak yapıyor ama uygulaması yorucu o yüzden nadiren veya lokal yapıyorum.

Çbs Autolıne Belco Teflon Polısh

5-Stac Italy Lastik Tamir Edici,şişirici Sprey

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1-konsol,plastik aksam ve tekerlerde kullandığım;bebek yağı gibi konsantre bir şey ve çok azı ile parlak ve kalıcı oluyor konsolu 1.5 ay silmemiştim hala pırıl pırıldı,bir zarırı da olmadı 1 senedir.

Dreamcar Kalwax Deri Vinil Protectant Koruyucu

Bunu yanlış kullanıyorsun...

Şenlikte dağıttığımız süt silikon var.. ondan kullanmalısın...

Oto torpido koruyucu... http://www.kullananvarmi.gen.tr/dreamcar:kalwax:sut:silikon:1000:ml:02214_kuliwz193681.kulurun

Yorum bağlantısı
Avni Turna
(düzenlendi)

Bunu yanlış kullanıyorsun...

Şenlikte dağıttığımız süt silikon var.. ondan kullanmalısın...

Oto torpido koruyucu... http://www.kullananv...z193681.kulurun

o tarz olarak da

Guex Torpido Parlatıcısı da kullanıyorum ama ilk yazdığım ürünü bir kez sürüyorum 2 ay boyunca süper bir temizlik,zararı olduğunu sanmıyorum çünkü hem içeriğinde yazıyor hem de 1 senedir en ufak bir mm çatlama veya solma olmadı,aracında torpido-konsol kısmını güneşlilksiz bırakmam,çoğunlukla da gölgededir.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yazı font ve boyutunu değiştirmeyiniz.
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

1 tl ile çalışan köpük makinelerinden oldukça memnunum :hahahoho:

Akarı yok kokarı yok :D

Yorum bağlantısı
Avni Turna
(düzenlendi)

1 tl ile çalışan köpük makinelerinden oldukça memnunum :hahahoho:

Akarı yok kokarı yok :D

merkezlerde var ilçe de ise yakıt alınca temizletiyorum bence de çok güzel 2dk ve 1lira :araba cillop gibi:)

tarihinde Avni Turna tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

benim kullandıklarım;( benzer çok ürün kullandım ama bunlar gerçekten farklı geldi)

Avni bey torpidoda parlaklık :i-ih: yansıma ve parlama yapacağı için pek tavsiye edilmez."Çölde Serap görmüş" gibi olursunuz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Korumak için Kalwax süt silikon... Temizlemek için arap sabunu birebirdir.. parlatmaz..

Süt silikonu tüm plastik yüzeylerde kullanabilirsiniz, kullanmalısınız..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Avni Turna

Avni bey torpidoda parlaklık :i-ih: yansıma ve parlama yapacağı için pek tavsiye edilmez."Çölde Serap görmüş" gibi olursunuz.

gözüme alacak kadar değil ne de olsa siyah torpido ve yumuşak malzemeden...görüşleriniz çin teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Özellikle torpido ürünlerinde kişilere özeldir bir durum vardır.Bazıları mat sever bazıları parlak.Özellikle parlak olması yaz günleri için sıkıntılı bir durum cama çok yansıma yapar.Autoglym vrc kullanıyordum bende.Üründen oldukça memnundum.Ayrıca toz tutmama özelliği vardı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...