Murat Ersel Çevik 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Kadife kumaştan leke çıkarmak zordur. Ya profesyonel yardım alın ya da çok ince işçilik ile profesyonel ürün uygulayın. Makina şart ama çok dikkatli kullanmalısınız eğer aynı oranda köpük yayamazsanız kosla gibi ağartıcı ürünler dalgalanmaya neden olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 (düzenlendi) Kadife kumaştan leke çıkarmak zordur. Ya profesyonel yardım alın ya da çok ince işçilik ile profesyonel ürün uygulayın. Makina şart ama çok dikkatli kullanmalısınız eğer aynı oranda köpük yayamazsanız kosla gibi ağartıcı ürünler dalgalanmaya neden olur. Bu konuda hanımlara danışmak daha doğru olur, profosyonel destek almak lazım. 23 Haziran 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Bazı servisler boya koruma yapan bir şirket ile anlaşmalı oluyorlar ve oraya yaptırıyorlar. Araya serviste girdiği için fiyat biraz yükselebiliyor. Bazı servisler ise kendi içlerinde boya koruma yapmaya çalışıyorlar. Yaptıkları iş boya koruma ile alakasız olabiliyor. Bir kat makine ile pasta geçip veriyorlar. Araba komple harelerle doluyor. Koruyucu sürmedikleri için parlaklık en fazla 1 ay gidiyor. Çok kez şahit oldum.. Boya koruma için en iyisi dışarıda bilincli bir şekilde bu işi yapan yerlere yaptırmak. 1 Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 benim sorduğum yetkili servis kendi bünyesinde yapıyor bu işi nano boya koruma yapıyolarmış yetkili servis olduğu için yaptırmayı düşündüm ama benim kaput bölümünde taş izleri var bunun içinde rötuş yaptırmayı düşünüyorum servis rötuş işine girmez kompleboyar flan diye korkuyorum Peki kaportacılar nasıl yapar bu işi kaportacı bana boya koruma diye bişi yok işin aslı pasta ciladır bi faydası olsa ben yaparım türünden şeyler söyledi 3m kullanıyomuş marka olarak nasıldır?kaportacı rötuşlarıda yapacak işi bilen bi kaportacı gibi duruyodu 150 de fiyat verdi ayrıca koltuklarıda temizletmeyi düşünüyorum ayrı ayrı uğraşmayım diye servis düşünmüştüm Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 24 Haziran 2012 Paylaş 24 Haziran 2012 Önce bir güzel kille arabayı yoğurdum ardından 200 derecede yarım saat üstten cilaladım Gene yüzeyi bebek poposu gibi oldu Süha yaslansan kayarsın gene çamurluğun üzerinden Finish Kare 1000P Sealant Sol tarafta henuz silmediğim cilalı kısmı görebilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran 2012 Paylaş 24 Haziran 2012 leke tutan kısım kadife değil çadır bezi döşemenin içine sinen kirler yüzünden su deydeğinde leke yapıyor. halı yıkama makinası vs ile koltukları iyice temizleyip vakumlatmanız lazım yada profosyonel iç temizlik yapılmalı Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 benim aracım focus ghia 2001, malum orjinal döşemelerim açık renk ve su izlerinden müzdarip haldeyim. halı yıkama makinesi bir çözüm olur mu benim için Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Son zamanlarda detailing işlerine merak saran masum öğretmen maaşını bunlara yatırmaya başladı Vahh haline Bezler: Sonax Microfiber: 3M bezler En kalitelisi bunlar.Cd cizme testini başarı ile geçti.Cd leri bile çizmeden temizliyor.Sonax içler acısı Zift temizleyici: Lastk parlatıcı: Sonax Motor temizleyici: Tavsiyem,bundan uzak durun,reçine gibi yapış yapış yapıyor motoru Motip Klima temizleyici Sonax temizlik süngeri Sonax iç temizlik Meguiars Zımpara 1500-2000-2500-3000 grid Zımpara takozu: Meg cila pedleri Meguiars Wash-Wax şampuan Meguiars Swirlx hare giderici: Meguiars Ultimate compound: Collinite 476 s Boya koruma Meguiars NXT 2.0 cila Crown flex polisaj: Lake country Cutting Ped Lake country Finishing Ped Lake country Polishing Ped Bilt Hamber Orta kil Meguiars Quick Detailer Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Hay maşallah... ''Meguiars Ultimate compound'' ve ''Meguiars Quick Detailer'' nasıl,ne işe yarıyor? Hocam özellikle tavsiye edeceğiniz ürün var mı? 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Fatih abi Ultimate compund bildiğimiz pasta,ama biraz aşındırıcılığı fazla,Compoundlar aşındırıcılığı fazla olan pastalardır. Quick detailer ise aspirin gibi Kil uygulamasında kullanılır,pasta yaparken ped bir fıs sıkılır ve daha rahat polisaj yapılır birde araç üzerinde temizlemek istediğin kirlenmiş yeri temizlemek için kullanılır. 2 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 O zift temizleyici işe yarıyor mu , kullandınız mı ? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Çok güzel, bence herkes kendi arabasını kendi temizlemeli... 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Çeyizleri görmeye gelen karşı komşu olarak baktım eksikler var. 1. Basınçlı su püskürtme makinesi 2. Foam lace 3. Foam lance kimyasalı Bunlarıda alırsanız on numara çeyiz olur 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 O zift temizleyici işe yarıyor mu , kullandınız mı ? İşe yarıyor Rıfat,geçenlerde kullandım sonuç güzel Çok güzel, bence herkes kendi arabasını kendi temizlemeli... Aynen abi,en azından hobi edinmiş oluyoruz Çeyizleri görmeye gelen karşı komşu olarak baktım eksikler var. 1. Basınçlı su püskürtme makinesi 2. Foam lace 3. Foam lance kimyasalı Bunlarıda alırsanız on numara çeyiz olur Nihat abi kiracı olunca basınçlı su püskürtme makinası alamıyorum yerde müsait değil zaten. Foamlar ne abi?köpük falan mı,foam deyince o geldi aklıma Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Hay Maşallah.Yok yok burada..Gerçekten tam çeyiz olmuş burası.... :D 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Nihat abi kiracı olunca basınçlı su püskürtme makinası alamıyorum yerde müsait değil zaten. Foamlar ne abi?köpük falan mı,foam deyince o geldi aklıma Yer müsait olmayınca basınçlı su püskürtme makinası kullanması zor. Elektrik su falan... Evet foam dediğin gibi köpük oluyor. Su ile birleşince köpük olan kir çözücü bir kimyasal. Köpük aparatı ile arabayı köpükleyip fırça veya sünger kullanmadan yıkamak için. Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Hocam verilen zamları bunlara yatırmışsınız..(5,5 ay zam farkı)Tatil planınız yok galiba geriye bi şey kalmamıştır... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Bu arada Almanya'da Sonax diye birşey yok kimse tanımıyor. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Hay Maşallah.Yok yok burada..Gerçekten tam çeyiz olmuş burası.... :D daha eksik çok Mustafa Hocam verilen zamları bunlara yatırmışsınız..(5,5 ay zam farkı)Tatil planınız yok galiba geriye bi şey kalmamıştır... Devlet bize biz ekonomiye Levent hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Bu ürünü nereden buldunuz.... ? Bu markanın tüm ürünlerini güvenle alabilirsiniz.. Benim müşterimdir... Hatta Murat Dere'nin de müşterisi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Reklama bak reklama huuuu yönetim uyumayınnnnnnnnnn! gerçi kimi kime şikayet ediyorum ki ben 3 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Bu ürünü nereden buldunuz.... ? Bu markanın tüm ürünlerini güvenle alabilirsiniz.. Benim müşterimdir... Hatta Murat Dere'nin de müşterisi Mehmet abi hepsiburada dan aldım.Epey ürünü var bu markanın http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=kalwax Reklama bak reklama huuuu yönetim uyumayınnnnnnnnnn! gerçi kimi kime şikayet ediyorum ki ben Hakan abi işi yapan zaten kadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kalwax-koltuk-ve-doseme-temizleme-spreyi-500-ml-02250/productDetails.aspx?productId=otev02250&categoryId=20035746&SKU=OTEV02250#Gorseller Şu ürün favorimdir... Bir de süt silikon.. http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kalwax-sut-silikon-sprey-500-ml-02212/productDetails.aspx?productId=otev02212&categoryId=20035756&SKU=OTEV02212 Gerçi tüm ürünleri güzel.. 50-60'tan fazla çeşidi var.. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Mehmet abi diğer ürünleri bilmiyorum ama zift sökücü kimyasal olarak güzel fakat sprey şişesi ve sprey bölümü sıfır.Şişe çok kırılgan esnek değil birde benim fısfıs bozuk çıktı başka şişeye aldım bende Yorum bağlantısı
Recommended Posts