Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Evlere Ve İş Yerlerine Servisimizde Mevcut Teşekkürler Can Bey çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık Şuanda Görünüyor olması lazım Tekrardan Bakın İsterseniz 4 Haziran 2012 tarihinde Alper Altıok tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Yapılan uygulamalar güzel gözüküyor ama size güzel bir fotoğraf makinası lazım 1 Yorum bağlantısı
Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Can Beyin Arabayla Devam Edelim ; 4 Haziran 2012 tarihinde Alper Altıok tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Detay resimleri olsa çok daha iyi olur bana kalırsa.Öncesi -sonrası ve 50/50 resimler olursa insanlar aradaki farkı daha rahat görür.Ha birde araçlarda kullanılan ürünleri yazarsanız daha aydınlatıcı olur 1 Yorum bağlantısı
Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Yapılan uygulamalar güzel gözüküyor ama size güzel bir fotoğraf makinası lazım Valla Plansız Oldu Hep Ondan Hazırlık Yapamdık.Aslında Bir Bakımada İyi oluyor.Dandik Makineyle Bile ortaya ne Güzellikler Çıkıyor ) Detay resimleri olsa çok daha iyi olur bana kalırsa.Öncesi -sonrası ve 50/50 resimler olursa insanlar aradaki farkı daha rahat görür.Ha birde araçlarda kullanılan ürünleri yazarsanız daha aydınlatıcı olur Sıralama dogru olmadı olsa aslında öncesi sonrası var biraz Dikkatli Bakmak lazım İlginize Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Buda Ortak Arkdaşımız Aydin Beyin Arabası Kuaför Uygulaması Arabada Sigara İçmenin Zararları ; 4 Haziran 2012 tarihinde Alper Altıok tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Maşallah parıltısı gözümü aldı bileydim arabadan güneş gözlüğümü getirirdim arkadaş yaa.. Emeğinize sağlık abi reklamın kralı burda.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Ellerinize saglik cok cok memnun kaldim yapilan islemden ve oradaki butun iyi niyetli davranislarinizdan.. Ben pasta cila boya korumadan memnun kaldim ve direk bir arkadasim ayni gun boya koruma yaptirdi diger arkadasim pasta cila yaptirdi.. Ayni gunde iki araba birden getirdim daha benim uygulama bitmeden.. Uygulamaya ait birkac resim bende cektim detay cok net olarak belli Sol tarafla tam makinanin hizasi bariz bir sekilde belli oluyor.. ( Bana kalsa solda parliyordu ama oyle degilmis ) Buda son Ultimate Quik Wax tan sonra Iste en son herseyin belli oldugu video 4 Haziran 2012 tarihinde Yusuf Sami Demirpaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
A. Ulaş Barut 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Güzel işçilik elinize sağlık. Umarım Antalya da vardır bu şekilde temiz çalışan ve forumumuzdan gidenlerin tavsiye edeceği yerler. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Detaylar bellidir 4 Haziran 2012 tarihinde Yusuf Sami Demirpaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Keşke bizim evlere de servis yapsaydınız. elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Meguiar's ürünleri güzel fakat uyguladıktan sonra aşırı toz toplama sorunu var. Komple uygulamadan önce tavanın bir köşesine sürün ve o kısıma 1-2 gün sonra bakın, çok fazla tozlandığını göreceksiniz. Sadece Meguiar's değil diğer bazı ürünlerde de toz toplama sorunu var. Bazıları ise hiç toz toplamıyor. O yüzden parlaklık ve koruma için meguiars kullanıyorum. Onları korumak için ve tozdan kurtulmak için ayrı bir koruyucu daha kullanıyorum. Ömrüde çok uzun oluyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Valla arabaya yakindan bakin cok kirli uzaktan bakin ayna Oyle toz toplama olayini pek gormedim sanki.. Bebek poposu gibin Yorum bağlantısı
Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Güzel işçilik elinize sağlık. Umarım Antalya da vardır bu şekilde temiz çalışan ve forumumuzdan gidenlerin tavsiye edeceği yerler. En Sonunda Mobil Çalışacaz Bölge Bölge Gezip Evinizin Rahatlagında Arabalarınız Pasta Cila & Boya Koruma Yaptırabileceksiniz ) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Şikayetçiyim, benim mondeom tozlandı o günden beri , elinize sağlık Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Valla arabaya yakindan bakin cok kirli uzaktan bakin ayna Oyle toz toplama olayini pek gormedim sanki.. Bebek poposu gibin Ben NXT'nin tozlanma testini kendi arabamda yaptım. Buyrun resim. Diğer kısımlada çok fazla toz yokken NXT uyguladığım kare duble tozlu. 4 Haziran 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Bilge Aldırmaz 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Meguiar's ürünleri güzel fakat uyguladıktan sonra aşırı toz toplama sorunu var. Komple uygulamadan önce tavanın bir köşesine sürün ve o kısıma 1-2 gün sonra bakın, çok fazla tozlandığını göreceksiniz. Sadece Meguiar's değil diğer bazı ürünlerde de toz toplama sorunu var. Bazıları ise hiç toz toplamıyor. O yüzden parlaklık ve koruma için meguiars kullanıyorum. Onları korumak için ve tozdan kurtulmak için ayrı bir koruyucu daha kullanıyorum. Ömrüde çok uzun oluyor. tozlanma olayına katılıyorum..tozdan kurtulmak için öneriniz hangi ürün? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) tozlanma olayına katılıyorum..tozdan kurtulmak için öneriniz hangi ürün? Ben arexons protective wax kullanıyorum. NXT üzerine güzel oluyor. Fiyatıda uygun. Bauhaus carrefour gibi büyük yerlerin oto bölümlerinde bulabilirsiniz. 4 Haziran 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Can'a bu mekan ile bizi buluşturduğu için tekrar teşekkür ederim. Artık normal yıkamalarımda da Alper ve Suat'ın yanına gidiyorum,muhabbetleri yetiyor. Hatta bu c.tesi oradaydım.Vakit bulabilirsem kuaförde yaptıracağım. 4 Haziran 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 . Suat diyecektim C.tesileri 16-17:00 civarı düşerim oraya,görüşürüz 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Vallaha benim araca 101,85 ,26 , .... , ... uygulandı ardından NXT uygulandı belki ondan ötürü toz ile ilişkisi azalmış olabilir ? Ayhan nedersin bu malzemeyide alıp deneyeceğim 66 ve NXT bağajımın vaz geçilmez ekipmanı zaten NXT her türlü toz yapar. Senin araba beyaz olduğu için pek farketmiyorsun. Koyu renk temiz bir arabanın tavanına NXT ile CAN yaz. 1 gün sonra tozdan CAN yazısını görürsün. Bahsettiğim ürün bu. Uygulaması kolay. Yüzeye çok iyi dağılıyor. Nohut tanesi ile komple kaputu yaparsın. Koruyuculuğu, su iticiliği ve ömrü güzel. Altında NXT'li parlak tabaka olduğunda parlaklıkta güzel oluyor. NXT'yi uyguladıktan sonra parlaklığı net farkediyorsunuz. Üzerine arexsonsu uyguladığınızda NXT parlaklığı gizlenmiş gibi gelebilir ama asıl parlaklık ilk yıkamadan sonra ortaya çıkıyor... http://www.ikitikla....roductid=102912 Buda normal opak boyalar için olanı. http://otomotiv.com....pasta-cila.html 4 Haziran 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 bolu da havalar yağmurlu, yarın pasta cila için elemandan randevu aldım, bir sıkıntı olur mu arkadaşlar Yorum bağlantısı
Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 bolu da havalar yağmurlu, yarın pasta cila için elemandan randevu aldım, bir sıkıntı olur mu arkadaşlar Boya koruma olacaksa normalde en az 1gün su görmesini önermiyoruz. Bu tarz ürünler su tutmamaya ve parlaklığa yönelik olan ürünler oldugu için toz tutma olayı muhakkak olur.bazısı az olur bazısı fazla.normal piyasa malı ürünlerlede pasta cila yapsanız toz tutma söz konusu olacaktır.toz tutmayan ürünlerdede su tutma özelliği azdır.Yani Gülü Seven Dikenine Katlanır Diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Ben boya koruma yaptırmayacağım, problem olmaz o zaman, artık yapacak bir şey yok, piyasa malı olacak imkanlar kısıtlı... Yorum bağlantısı
Alper Altıok 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 m82 Hare Giderici Hem pasta Özellikli Hemde Cila Özellikli Bir Ürün.Normalde pasta üzerine Yapılan bir üründür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts