İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Alper Altıok
(düzenlendi)

sami121024x576.th.jpg

sami111024x576.th.jpg

sami101024x576.th.jpg

Evlere Ve İş Yerlerine Servisimizde Mevcut Teşekkürler Can Bey :)

sami91024x576.th.jpg

sami81024x576.th.jpg

sami7576x1024.th.jpg

sami6576x1024.th.jpg

sami51024x576.th.jpg

sami41024x576.th.jpg

sami31024x576.th.jpg

sami21024x576.th.jpg

sami11024x576j.th.jpg

çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık :)

Şuanda Görünüyor olması lazım Tekrardan Bakın İsterseniz :)

tarihinde Alper Altıok tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yapılan uygulamalar güzel gözüküyor ama size güzel bir fotoğraf makinası lazım ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Altıok
(düzenlendi)

Can Beyin Arabayla Devam Edelim ;

can221024x577.th.jpg

can211024x577.th.jpg

can201024x577.th.jpg

can191024x577.th.jpg

can181024x577.th.jpg

can171024x577.th.jpg

can161024x577.th.jpg

can91024x577.th.jpg

can10577x1024.th.jpg

can121024x577.th.jpg

can131024x576.th.jpg

can141024x576.th.jpg

can151024x576.th.jpg

can71024x577.th.jpg

can81024x577.th.jpg

can21024x575.th.jpg

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Detay resimleri olsa çok daha iyi olur bana kalırsa.Öncesi -sonrası ve 50/50 resimler olursa insanlar aradaki farkı daha rahat görür.Ha birde araçlarda kullanılan ürünleri yazarsanız daha aydınlatıcı olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Altıok

Yapılan uygulamalar güzel gözüküyor ama size güzel bir fotoğraf makinası lazım ;)

Valla Plansız Oldu Hep Ondan Hazırlık Yapamdık.Aslında Bir Bakımada İyi oluyor.Dandik Makineyle Bile ortaya ne Güzellikler Çıkıyor :))

Detay resimleri olsa çok daha iyi olur bana kalırsa.Öncesi -sonrası ve 50/50 resimler olursa insanlar aradaki farkı daha rahat görür.Ha birde araçlarda kullanılan ürünleri yazarsanız daha aydınlatıcı olur

Sıralama dogru olmadı olsa aslında öncesi sonrası var biraz Dikkatli Bakmak lazım İlginize Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Alper Altıok
(düzenlendi)

Buda Ortak Arkdaşımız Aydin Beyin Arabası Kuaför Uygulaması Arabada Sigara İçmenin Zararları ;

aydin81024x577.th.jpg

aydin71024x577.th.jpg

aydin61024x577.th.jpg

aydin5577x1024.th.jpg

aydin41024x577.th.jpg

aydin31024x577.th.jpg

aydin21024x577.th.jpg

aydin11024x577.th.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Maşallah parıltısı gözümü aldı bileydim arabadan güneş gözlüğümü getirirdim arkadaş yaa.. :D

Emeğinize sağlık abi reklamın kralı burda.. :bravo:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
(düzenlendi)

Ellerinize saglik cok cok memnun kaldim yapilan islemden ve oradaki butun iyi niyetli davranislarinizdan..

Ben pasta cila boya korumadan memnun kaldim ve direk bir arkadasim ayni gun boya koruma yaptirdi diger arkadasim pasta cila yaptirdi.. Ayni gunde iki araba birden getirdim daha benim uygulama bitmeden..

Uygulamaya ait birkac resim bende cektim detay cok net olarak belli :)

Sol tarafla tam makinanin hizasi bariz bir sekilde belli oluyor.. ( Bana kalsa solda parliyordu ama oyle degilmis )

6pjxr.jpg

Buda son Ultimate Quik Wax tan sonra :)

6pkf1.jpg

Iste en son herseyin belli oldugu video :)

tarihinde Yusuf Sami Demirpaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
A. Ulaş Barut

Güzel işçilik elinize sağlık. Umarım Antalya da vardır bu şekilde temiz çalışan ve forumumuzdan gidenlerin tavsiye edeceği yerler.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
(düzenlendi)

Detaylar bellidir :)

tarihinde Yusuf Sami Demirpaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Keşke bizim evlere de servis yapsaydınız. :D elinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Meguiar's ürünleri güzel fakat uyguladıktan sonra aşırı toz toplama sorunu var. Komple uygulamadan önce tavanın bir köşesine sürün ve o kısıma 1-2 gün sonra bakın, çok fazla tozlandığını göreceksiniz.

Sadece Meguiar's değil diğer bazı ürünlerde de toz toplama sorunu var. Bazıları ise hiç toz toplamıyor. O yüzden parlaklık ve koruma için meguiars kullanıyorum. Onları korumak için ve tozdan kurtulmak için ayrı bir koruyucu daha kullanıyorum. Ömrüde çok uzun oluyor.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Valla arabaya yakindan bakin cok kirli uzaktan bakin ayna :) Oyle toz toplama olayini pek gormedim sanki..

Bebek poposu gibin :)

Yorum bağlantısı
Alper Altıok

Güzel işçilik elinize sağlık. Umarım Antalya da vardır bu şekilde temiz çalışan ve forumumuzdan gidenlerin tavsiye edeceği yerler.

En Sonunda Mobil Çalışacaz Bölge Bölge Gezip Evinizin Rahatlagında Arabalarınız Pasta Cila & Boya Koruma Yaptırabileceksiniz :))

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)
Valla arabaya yakindan bakin cok kirli uzaktan bakin ayna :) Oyle toz toplama olayini pek gormedim sanki.. Bebek poposu gibin :)

Ben NXT'nin tozlanma testini kendi arabamda yaptım. Buyrun resim. Diğer kısımlada çok fazla toz yokken NXT uyguladığım kare duble tozlu.

291120111154.jpg

tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Bilge Aldırmaz

Meguiar's ürünleri güzel fakat uyguladıktan sonra aşırı toz toplama sorunu var. Komple uygulamadan önce tavanın bir köşesine sürün ve o kısıma 1-2 gün sonra bakın, çok fazla tozlandığını göreceksiniz.

Sadece Meguiar's değil diğer bazı ürünlerde de toz toplama sorunu var. Bazıları ise hiç toz toplamıyor. O yüzden parlaklık ve koruma için meguiars kullanıyorum. Onları korumak için ve tozdan kurtulmak için ayrı bir koruyucu daha kullanıyorum. Ömrüde çok uzun oluyor.

tozlanma olayına katılıyorum..tozdan kurtulmak için öneriniz hangi ürün?

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

tozlanma olayına katılıyorum..tozdan kurtulmak için öneriniz hangi ürün?

Ben arexons protective wax kullanıyorum. NXT üzerine güzel oluyor. Fiyatıda uygun. Bauhaus carrefour gibi büyük yerlerin oto bölümlerinde bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Can'a bu mekan ile bizi buluşturduğu için tekrar teşekkür ederim.

Artık normal yıkamalarımda da Alper ve Suat'ın yanına gidiyorum,muhabbetleri yetiyor.

Hatta bu c.tesi oradaydım.Vakit bulabilirsem kuaförde yaptıracağım.

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

.

Suat diyecektim :biggrin:

C.tesileri 16-17:00 civarı düşerim oraya,görüşürüz :tongue:;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

Vallaha benim araca 101,85 ,26 , .... , ... uygulandı ardından NXT uygulandı belki ondan ötürü toz ile ilişkisi azalmış olabilir ? Ayhan nedersin bu malzemeyide alıp deneyeceğim 66 ve NXT bağajımın vaz geçilmez ekipmanı zaten :)

NXT her türlü toz yapar. Senin araba beyaz olduğu için pek farketmiyorsun. Koyu renk temiz bir arabanın tavanına NXT ile CAN yaz. 1 gün sonra tozdan CAN yazısını görürsün.

Bahsettiğim ürün bu. Uygulaması kolay. Yüzeye çok iyi dağılıyor. Nohut tanesi ile komple kaputu yaparsın. Koruyuculuğu, su iticiliği ve ömrü güzel. Altında NXT'li parlak tabaka olduğunda parlaklıkta güzel oluyor. NXT'yi uyguladıktan sonra parlaklığı net farkediyorsunuz. Üzerine arexsonsu uyguladığınızda NXT parlaklığı gizlenmiş gibi gelebilir ama asıl parlaklık ilk yıkamadan sonra ortaya çıkıyor...

http://www.ikitikla....roductid=102912

Buda normal opak boyalar için olanı.

http://otomotiv.com....pasta-cila.html

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

bolu da havalar yağmurlu, yarın pasta cila için elemandan randevu aldım, bir sıkıntı olur mu arkadaşlar :unsure2:

Yorum bağlantısı
Alper Altıok

bolu da havalar yağmurlu, yarın pasta cila için elemandan randevu aldım, bir sıkıntı olur mu arkadaşlar :unsure2:

Boya koruma olacaksa normalde en az 1gün su görmesini önermiyoruz.

Bu tarz ürünler su tutmamaya ve parlaklığa yönelik olan ürünler oldugu için toz tutma olayı muhakkak olur.bazısı az olur bazısı fazla.normal piyasa malı ürünlerlede pasta cila yapsanız toz tutma söz konusu olacaktır.toz tutmayan ürünlerdede su tutma özelliği azdır.Yani Gülü Seven Dikenine Katlanır Diyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

Ben boya koruma yaptırmayacağım, problem olmaz o zaman, artık yapacak bir şey yok, piyasa malı olacak imkanlar kısıtlı...

Yorum bağlantısı
Alper Altıok

m82

Hare Giderici Hem pasta Özellikli Hemde Cila Özellikli Bir Ürün.Normalde pasta üzerine Yapılan bir üründür.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...