Misafir 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Hakan Bey. Nasıl desem. Arabanın üzerine 1 kova su dökecek yerim yok. Olsa ben bu işlerle saatlerce uğraşırım. Valla getirin ben yapayım diyeceğim,ama sırada ilteber var Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Yüce Oto Yıkama boya koruma Meguiars Ürünleri ile 101 - 82 - 26 ve NXT uygulaması yapıyor sıra ile foruma özel 250 tl Yerine 120 TL ye Yusuf Sami Demirpaz Arkadaşımızın Aracı yeniden doğdu diyebiliriz 120 tl ye Forum Üyemiz ve Yüce oto yıkama firmasının Sahibi Alper Altıok'a forumdan olduğunuzu söylemeniz yeterli 0555 513 70 24 Bakırköy ZuratBaba da yerleri Can bey araba beyaz. Hafif de Üzerinde yapışmış kirler var. İnce pastayla üzerini hafif alıyor mu yoksa sadece cila mı yapıyor. 120 tl iç - dış temizlik mi? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Uygulamada 4 aşamalı zaten meguiars numara kodlarına göre yazdım size Pasta cila yapılıyor Ardından Hare giderici uygulanıyor Hemen arkasından Cila ve Boya koruma uygulaması yapılıor Sabah 10 da teslim ettiğiniz araç Akşam 20:00 da biter Meguiars bayilerinde bile şuan bu uygulama fiyatı 250 tl dir Alper bey Yaza özelinde özeli bir kampanya yaptı zaten konuları araştırırsanız Yüce oto yıkamada NXT organizasyonu da yaptık Çok sağalun Can Bey. Randevu alıp gidecem en kısa zamanda Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Valla getirin ben yapayım diyeceğim,ama sırada ilteber var Hakan Abi hazır bu işe koyulmuşken plytop Boya Koruma'da alayım. Boya Korumada yapsak mı 2 Fırtına Gri'ye birden Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Hakan Abi hazır bu işe koyulmuşken plytop Boya Koruma'da alayım. Boya Korumada yapsak mı 2 Fırtına Gri'ye birden Canavar olur ilteber.canon alette hazırlama peşindeyim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Canavar olur ilteber.canon alette hazırlama peşindeyim. Hakan Abi Polısajsız yapabilecekmiyiz, Boya Korumayı? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Hakan Abi Polısajsız yapabilecekmiyiz, Boya Korumayı? Her türlü yaparız rahat ol sen.kasların sağlammı ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Fiyata detaylı temizli de dahil mi? Hayır sadece dış boya koruma. Aracın içi de kuaför yapılmadan normal yıkama şeklinde temizleniyormuş. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Her türlü yaparız rahat ol sen.kasların sağlammı ? Hergün Süt içiyorum ben Şaka bir yana bunun için bol zaman lazım abi en az 4 saat Boya Korumanın beklemesi gerekiyor + kapalı tozsuz ortam bunları sağlayalım gerisi kolay Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 (düzenlendi) 200-250 tl. gibi fiyat gayet iyi, mademki kendin yapamıyorsun zamanın yok en güzeli bu, kendin yapabilsen fiyat yarıya iner ve 2 sene aldığın malzemeler yeter. Ben 3-4 ayda bir wax atarım, arabayı yıkar kurular atarım, kuruma falan beklemem, toz vs. de pek etki etmez, 6 yaşındaki arabama şimdiye dek hiç pasta atmadım, sıfır gibi Ayhan Şentürk kardeşiminkine çok çok yakın seviyede duruyor hala, boya koruma olayında kendin yapabilirsen astronomik paralar tamamen gereksiz, bende hiç kil uygulanmamasına rağmen pütürlü yüzey çok çok az, harelenmede çok az, ama işlem gerekecek seviyede değil, portakal kabuğu görünüm hala ilk günki gibi. Boyanı korumak istiyorsan basit şeylere dikkat ediceksin, araban asla uzun süre kirli kalmayacak, kirlendiğini gördüğün an yıkatacaksın, asla cilalı şampuan haricinde normal suyla falan yıkamayacaksın, oto yıkama asla yapılmayacak, düzenli olarak UV korumalı kaliteli wax ve hızlı cila kullanacaksın. Arabanda hızlı cila-wax ve mikrofiber bez bulundur, yıkmacıda basınçlı suyla yıkat sonra ver şampuanını kovaya koyup elle yıkasınlar, bu tarz bir yer buldunmu rahat edersin. 27 Mayıs 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Hergün Süt içiyorum ben Şaka bir yana bunun için bol zaman lazım abi en az 4 saat Boya Korumanın beklemesi gerekiyor + kapalı tozsuz ortam bunları sağlayalım gerisi kolay Ne sütü ? Mekan emrimize amade merak etme,merter real hazır.zaman ve süre sıkıntımızda yok sakin sakin piril piril yaparız XR5-turbo ları Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 200-250 tl. gibi fiyat gayet iyi, mademki kendin yapamıyorsun zamanın yok en güzeli bu, kendin yapabilsen fiyat yarıya iner ve 2 sene aldığın malzemeler yeter. Ben 3-4 ayda bir wax atarım, arabayı yıkar kurular atarım, kuruma falan beklemem, toz vs. de pek etki etmez, 6 yaşındaki arabama şimdiye dek hiç pasta atmadım, sıfır gibi Ayhan Şentürk kardeşiminkine çok çok yakın seviyede duruyor hala, boya koruma olayında kendin yapabilirsen astronomik paralar tamamen gereksiz, bende hiç kil uygulanmamasına rağmen pütürlü yüzey çok çok az, harelenmede çok az, ama işlem gerekecek seviyede değil, portakal kabuğu görünüm hala ilk günki gibi. Boyanı korumak istiyorsan basit şeylere dikkat ediceksin, araban asla uzun süre kirli kalmayacak, kirlendiğini gördüğün an yıkatacaksın, asla cilalı şampuan haricinde normal suyla falan yıkamayacaksın, oto yıkama asla yapılmayacak, düzenli olarak UV korumalı kaliteli wax ve hızlı cila kullanacaksın. Arabanda hızlı cila-wax ve mikrofiber bez bulundur, yıkmacıda basınçlı suyla yıkat sonra ver şampuanını kovaya koyup elle yıkasınlar, bu tarz bir yer buldunmu rahat edersin. Az önce Can Bey'in yazmış olduğu Yüce oto yıkamadan geldim. Arkadaşlarla tanışmak için gitmiştim. Tesadüf ki Can Bey de oradaymış. Onunla da tanışmış olduk. Arabaya baktık sohbet ettik. Alper ve Ozan sağolsunlar çok ilgilendiler. Arabayı da yıkattım. Boya koruma için de sözleştik. Ben işi ayarlayıp 2 gün önceden onları arayacam. Bir de Tavuk döner ısmarladılar sağolsunlar. Müthiş bi olay ya o döner... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Az önce Can Bey'in yazmış olduğu Yüce oto yıkamadan geldim. Arkadaşlarla tanışmak için gitmiştim. Tesadüf ki Can Bey de oradaymış. Onunla da tanışmış olduk. Arabaya baktık sohbet ettik. Alper ve Ozan sağolsunlar çok ilgilendiler. Arabayı da yıkattım. Boya koruma için de sözleştik. Ben işi ayarlayıp 2 gün önceden onları arayacam. Bir de Tavuk döner ısmarladılar sağolsunlar. Müthiş bi olay ya o döner... Bu yıkamanın aynısını Ankara'ya da istiyoruz 120 liraya Meguiar's boya koruma ne demek ya resmen bedava... Tavuk döneri merak ettim Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Darıca'daki Meguiar's ile bir tanıdıklık var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Arkadaşlar bende öneri istiyorum. Kütahyada bulamayacağıma göre, Eskişehirde tavsiye edeceğiniz yer varsa değerlendirebilirim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Az önce Can Bey'in yazmış olduğu Yüce oto yıkamadan geldim. Arkadaşlarla tanışmak için gitmiştim. Tesadüf ki Can Bey de oradaymış. Onunla da tanışmış olduk. Arabaya baktık sohbet ettik. Alper ve Ozan sağolsunlar çok ilgilendiler. Arabayı da yıkattım. Boya koruma için de sözleştik. Ben işi ayarlayıp 2 gün önceden onları arayacam. Bir de Tavuk döner ısmarladılar sağolsunlar. Müthiş bi olay ya o döner... Ohhoo sen olayı çözmüşsün, yemekte tamam tavuk döner olayına bende sardım şu sıralar, ekmeğini tost makinasında kızartıp patates vs. ne varsa doldururyorlar, arada bir yemek hoşuma gidiyor, standart şantiye yemeklerinden baygınlık geldiğinde iyi oluyor vallahi Yorum bağlantısı
Varol Güner 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 adana da 3m den az önce teklif aldım. 150 tl dediler. adana sonax premium a 480 tl den 312 tl ye düştü.yüzde 35 indirim varmış.arasındaki fark nedir bilmiyorum. sonax da ki bayan baya bir konuştu ama hiçbirşey anlamadım:) Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Mumlanara fabrika mumu nedir? Fabrikada çıkarken mum gibi birşey sürülüyor diye biliyorum Çağlar Bey. Benim arabanında bazı koşe noktalarında sarı sarı mum gibi var. Ondan sanırım Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Yanlış anlaşılma olmasın ama bu üstübü olayı bence yanlış bir uygulama.Araca kılcal çizikler oluşturması çok muhtemel.sırf bu iş için meguiarsın el bedleri var kesinlikle çok daha iyi sonuç veriyor.Açıkçası asla aracıma üstübü kullanmazdım. İlteber yanlış anlama kardeşim de bu 4 saat beklemesi gereken boya koruma ürünü hangisi.Boya koruma işini yapan ürün wax tır.Ve waxın 10-15 dakika kalması yeterlidir aracın üstünde.Çok uzun süre kalırsa fazla kurur silmek zorlaşır ve bu waxı silmek için de uğraşırken yine çizik oluşabilir aracın üstünde. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Valla benimde cok ihtiyacim var Boyle uygulamaya Istanbul anadolu yakasi kartal pendik soyle uygun fiyata yaptirabilecegim bir yer tavsiye ederseniz sevinirim,saolun. Yorum bağlantısı
Alper Altıok 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Pasta Cila & Boya Koruması Yaptıgımız Üye Otomobilleri Resimleriniz Begenilerinize Sunarım.Hertürlü Öneri Ve İsteginizi Bu Topicten Yanıtlamaktan Mutluluk Duyacagım.Buyrun Resimlere Saminin Aracıyla Başlayalım ; 4 Haziran 2012 tarihinde Alper Altıok tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık 4 Haziran 2012 tarihinde Murat Altındal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Alper abi bu listeye gireceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts