İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

100 TL ye koruma :s :s :s , bayağı ilginçleşti piyasa.

Tamda bu nedenle bir sorayım arkadaşlarıma dedim, şükürler olsun öyle bir piyasa var ki ülkemizde. :kutlama: :kutlama:

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Bana kalırsa çok para vermişsiniz Rıdvan bey.Muhtemelen cam filmi pahalı o zaman.

Aynı işleme Ziebart 1220 TL civarı bir şey istemişti. Ben de bu fiyatı görünce daha araştırmadım atladım hemen :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

koruma-pasta-cila-parlama-çizik hare giderme, hep ayrı şeyler, dayanımları da aynı değil, maalesef piyasada tek kelime altında toplanıyor hepsi.

şuna benzedi: komşum araba almış 200.000bin TL vermiş, ben 30.000TL ye buldum aldım :crazy:

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

koruma-pasta-cila-parlama-çizik hare giderme, hep ayrı şeyler, dayanımları da aynı değil, maalesef piyasada tek kelime altında toplanıyor hepsi.

şuna benzedi: komşum araba almış 200.000bin TL vermiş, ben 30.000TL ye buldum aldım :crazy:

Benim yaptırdığım boya temizleme, çizikleri giderme, cila ve korumadan müteşekkildi :)

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Akkuş
(düzenlendi)

1 aydır kaza yaptığı için serviste çok kirlendi bu yüzden bize boya koruma yaptırmamızı önerdiler.

Boya koruma nasıl bir işlemdir?

Ne yapmamız gerekiyor, bu boya koruma işlemleri arasında iyi-kötü marka var mı varsa nedir?

(araç siyah renk)

tarihinde Sinan Akkuş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kirli halde sonax gibi bir yere götürün iyice yıkayıp yağlayacaklar.

Yorum bağlantısı
Sinan Akkuş

Kirli halde sonax gibi bir yere götürün iyice yıkayıp yağlayacaklar.

Yok servis yapacak zaten.

Bir yere götürmeyeceğiz.

Ama söylememiz gereken birşey varsa bilen arkadaşlar yardımcı olur diye konu açtım.

550 TL de fiyat çektiler.

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

çok üfürmüşler, ben samsun otokoçtan yeni fiyat aldım. 3 lü paket, hemde içinde ses yalıtımıda var.

1-boya koruma

2-motor koruma

3-araç altına ses yalıtımı için pütür uygulaması(4 tekerlek davlumbazıda sökülüyor, davlumbaz içleri ve araç altı pütür denilen malzeme ile kaplanıyor, hem ses yalıtımı sağlıyor, hemde paslanmazlık, sesi % 30 dan fazla azaltıyor)

toplam fiyat pazarlık yapmadan 350 TL. pazarlık yaparsanız yada içeriden birilerini devreye sokarsanız dahada inecekler. sadece pütür yaptırırsanız 200 TL

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam gerçek anlamıyla yapılırsa bu rakam sadece boya koruma için bile az.

Muhtemelen pasta cila çekip yollayacaklar...

Buralarda normal pasta cila 150 tl :) Ben nereye yaptıracağım kara kara düşünür oldum :(

Yorum bağlantısı
Sinan Akkuş

Arkadaşlar hiç anlamam valla.

Boya koruma yapılması gerekiyormuş.

Aslında biraz nette araştırdım bunu en başta önermeleri gerekiyormuş.

Şimdi kaza yaptık araba kirlendi diye yapalım diyorlar.

Hemde gerekli birşeymiş.

Boya koruma işlemi nedir tam olarak?

Birde 550 tl fazla mı bunun için?

Normali nedir? (fiyat olarak)

Birde güvenilir bir firma var mı nerede yaptırabiliriz?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Tam ne demek istediğinizi anlayamadım ama ; aracın boyasına serviste birşeyler olduysa servis size arabayı aldığı temizlikte teslim etmek zorunda..

Boya koruma ayrı birşey ; ben olsam serviste değil ziebart ; sonax gibi işi boya koruma yapmak olan biryerde yaptırırdım..

Tercih sizindir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ

Serviste yaptiriyorsaniz muhtemelen KOCH markali firma yapacaktir isinizi. Ben yaptiklari islemi gozlerimle gordum iscilikleri gayet basarili fiyat konusuna gelince istedikleri para cok gibi gelebilir ama isinin ehli firmalar bu sekilde tum detaylari ile yapiyorlar. Diger 200 lira diyenler pasta cila bide koltuklari kabataslak yikayip gonderiyorlar. Ama boya koruma baska birsey. Alternatif olarak ziebart a bakin derim

Yorum bağlantısı
Sinan Akkuş

Ford Çetaşta söylediler arkadaşlar.

Araç kaza yapmıştı tamirdi carttu curttu kirlenmiş araba o yüzden boya koruma falan yapalım dediler.

Ama zaten normalde de yapılması gerekiyormuş.

550 tl ye indirim yok dedi.

Pazarlık olmadı yani sizce bu saçma değil mi?

İstanbulda Ziebart, Meguiars nerede bulabiliriz bunların bayiliklerini?

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ

Ziebart en yakin merter de var.. Kaldi ki onlarin fiyatida birbrine yakindir

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Az önce boya koruma için Sonax aradım fiyat olarak 300 tl gibi bir rakam verdiler. Bu işlem 6 aylık işlem.

6 aşamadan bahsettiler. Yani ruhan hocam çok iyi rakam almışsınız.

çok üfürmüşler, ben samsun otokoçtan yeni fiyat aldım. 3 lü paket, hemde içinde ses yalıtımıda var.

1-boya koruma

2-motor koruma

3-araç altına ses yalıtımı için pütür uygulaması(4 tekerlek davlumbazıda sökülüyor, davlumbaz içleri ve araç altı pütür denilen malzeme ile kaplanıyor, hem ses yalıtımı sağlıyor, hemde paslanmazlık, sesi % 30 dan fazla azaltıyor)

toplam fiyat pazarlık yapmadan 350 TL. pazarlık yaparsanız yada içeriden birilerini devreye sokarsanız dahada inecekler. sadece pütür yaptırırsanız 200 TL

Yorum bağlantısı
Sinan Akkuş

6 aylık işlem derken, boya koruması mı 6 ay sürüyor anlamadım?

Orada da 300 tl ise gerek yok o zaman servis yapı versin =/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

ben yapılan işlemi görmedim. kalitesinden emin değilim. yaptıran birinden bakacağım, birde kullanılan malzeme ve yapılacak işlemi öğrenince buraya yazarım. ama gerçekten 1 sene sonra kalmayacak bir boya koruma için 550 TL çok değil mi? her sene bir 550 de ben koyarım üstüne, biriktirip sonunda aracı değiştiririm daha iyi...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kirli arabaya boya koruma yapılmaz.. Boya temizleme ve parlatma yapılır... 550 lira falan da çok uçuk rakamlar.. neredeyse tamamı işçilik ve 2-3 saatte bitecek bir iş..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

6 aylık işlem derken, boya koruması mı 6 ay sürüyor anlamadım?

Orada da 300 tl ise gerek yok o zaman servis yapı versin =/

6 aylık 300

12 aylık 400

15 aylık 480 tl dedi.

Bende kalsın dedim :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

6 aylık 300

12 aylık 400

15 aylık 480 tl dedi.

Bende kalsın dedim :)

Mazotla yıkama bedeva abi olmaz mı? Sen test ettin onayladın ne dersin hocam ? ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...