Çağlar Bayur 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Elle yapın uzun sürsün risksiz olsun Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 (düzenlendi) Teşekkür ettim abi. yavaş yavaş yaparım. ayrıca benim kol da 1500 d/dk olmasa 20-30 d/dk ile yapar bu işi sanırım. hemde kollarım çalışır far parlatma ve kil uygulaması için sipariş verdim. bu kil uygulamasından sonra cila yapmasak olur mu ? 26 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Eylül 2011 Paylaş 23 Eylül 2011 far parlatma ve kil uygulaması için sipariş verdim. bu kil uygulamasından sonra cila yapmasak olur mu ? Kilden sonra cila yapılmaz ise boyanızı hiç kurtarmamak üzere kaybedebilirsiz.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Eylül 2011 Paylaş 23 Eylül 2011 far parlatma ve kil uygulaması için sipariş verdim. bu kil uygulamasından sonra cila yapmasak olur mu ? Kil aracınızda ne varsa kir cila alır götürür.Koruma yapmazsanız çok kısa sürede çiziklerle dolar aracınız. Soyulmuş muz gibi olur kilden sonra iyi bir wax ile koruma altına almanız güzel olur.Koyu renklerde colli 915 açık renk araçlarda fk1000 iyi iş görüyor.Ben colli915 kullanıyorum memnunum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Eylül 2011 Paylaş 23 Eylül 2011 gittigidiyora colli 915 yazdım silmiş üstüne milli 1985 in aramasını yapmış nasıl salaklar yahu sanki ben ne aradığımı bilmiyorum kimin ürünü bu collina Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 http://erdemboya.tic...ist/group_65797 Burdan temin edebilirsiniz Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Arkadaşlar, ben 3M'in Ankara Şaşmaz'daki temsilcisinden onun tavsiyes üzerine Car-Lack 68 Nano Koruma aldım. Hem zift temizleme hem cila hem de koruma özelliklerini bir arada barındıryor ve 5-6 ay aralıklarla 3 keredir kendim yapıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ederim. Sadece adında nano ibaresi var o kadar.Bir ürün 3 işlevi nasıl yapıyor anlamadım açıkçası sakın yanlış anlamayın söylediklerimi.Car-Lack 68 Nano nun iyi temizleme özelliğinin yanında çok hafif çizik giderme ve koruma özelliği de var.Üstüne Car Lack Long Life Sealant atarsanız oldukça memnun kalabilirsiniz.Bu uygulamadan bir arkadaşım çok memnun kjalmıştı.Tabiki üstüne de belirli aralıklarla wax atılırsa tadından yenmez olur. Süleyman Bey, fiyatı 30 TL. 1 litrelik şişelerde satılmaktadır. Nano ürün olmadığını bilin bu ürünlerin. Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Olması gerektiği gibi yapıldığı takdirde o fiyata biraz zor. Arkadaşım bu işi yapıyor Yalova'nın bir numarası. O fiyatlara yapanlara çok kızıyor milleti kandırıyorlar diyor. Hüseyin hocam, arkadaşınızın Yalova'da dükkanı nerde? Telefon numarasını vermeniz mümkün mü? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Sİtelerinin adresini vereyim telefon numarası sitede mevcut. http://www.parkpak.com/ Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Birkaç hafta önce boya koruma yapmıştım. Ozamandan bu yana arabamı birkaç kere yıkadım. En son 1 hafta kadar önce yıkamıştım ve tozluydu. Bugün yağmurda çıkınca yüzeye tutunamayan toz kir suyla beraber akıp gitmiş. Yüzeydeki su boncuklanmasıda güzel. Kir çamur yapışmayınca, yağmurda kendi kendine yıkanınca yağmurda gezmeside zevkli oluyor Son yıkamaları Turtle wax zip wax şampuan ile yapmıştım. Arexsonsa göre daha başarılı bir şampuan. Daha köpüklü ve daha iyi parlatıyor. Tavsiye ederim. Boya korumadan sonra yıkama sonrası foto. Bugünki yağmurdan sonraki fotolar. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 5 aydır hiç bir uygulama yapmamıştım. Bugün boya temizleme ve koruma uygulaması yaptım. Önce arabayı yıkamak için 1 kova ılık suya 1 kapak turtlewax zipwax şampuan atarak yıkama suyu hazırladım. Kil uygulamak bu sudan bir fıs fıs şişesine doldurdum.Önce arabayı iyi bir şekile yıkadım. Kurulamadan önce fıs fıs ile su sıkarak kil hamuryla yüzeyeye yapışmış kirleri temizledim. Tertemiz gözüken yüzeyden bile epey kir söktü. Zift lekelerinize temizledi. Kil uygulamamın sebebi cilanın daha iyi tutunup uzun ömrülü olmasını sağlamaktı. Kil uygulayıp arabayı duruladıktan sonra kurulayıp garaja aldım. Arabayı titiz bir şekilde maskeledim. Finishing ped ve meguiars swirlx( kılcal çizik giderici-yüzey temizleyici-show car parlaklığı) ile komple arabayı geçtim. Arabayı sildikten sonra el pedi ile Meguiars NXT 2.0 boya koruyucu parlatıcı ve su itici wax ile geçtim. 1 saat üzerinde bekletip sildim. Sonuc harika oldu. Bu iki ürünü 20x20cm bir karede denemiştim. Defalarca arabayı yakıt üstasyonlarında ilacla yıkatmama rağmen o kare hiç su tutmadı ve diğer bölgelere göre bariz daha parlak kaldı. Koruyuculuğunu ispatladı. Sonrasında tüm arabaya uyguladım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Cillop olmuş Ayhan bir ara NXT yerine AutoGYM EGP uygularsan acaip oluyor, bende havalar düzelsin kil uygulaması üstüne hare giderme için ya senin swirl den yada yine Autgym AGP uygulayıp üstüne egp atacağım, bakalım nasıl olucak Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Swirlx finishing ped ile uygulandığında güvenli bir ürün. Kılcal çiziklerin bile derin olmayanlarını alıyor. Aşındırıcılığı çok düşük. Bu yüzden harika parlatıyor. Üzerinede iyi bir koruyucu atıldıktan sonra harika olur. Kili kesinlikle öneririrm. Yüzeyi çizmeden temizliyor. Zaten uygularken önce pürüzlerin takıldığını hissediyorsunuz, sonra yağ gibi kaymaya başlıyor. Yüzeyi fısfıslayarak ıslak şekilde yapmak gerekiyor. Her parçadan sonra yoğurmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Öylemi, o zaman Agp almayayım, bu aslında hafif aşındırıcı ve esas etkisini makina ile gösterir, meg swrilx alayım, şampuan zaten favorim turtle zip wax hep söylerdim alın şu şampuanı diye, meguiars şampuandan da daha iyi üstelik. Neyse, kil-swrilx-nxt yada autogym egp uyguluyacağım o zaman Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Aracının rengi koyu. Kil maddesini cok temiz olduguna inanmadıktan sonra kullanma hatta zorda kalmadıkça kullanma. Eğer koruma cilası atıldıysa aracına onun etkisini azaltırsın. Ne açıdan ? Öylemi, o zaman Agp almayayım, bu aslında hafif aşındırıcı ve esas etkisini makina ile gösterir, meg swrilx alayım, şampuan zaten favorim turtle zip wax hep söylerdim alın şu şampuanı diye, meguiars şampuandan da daha iyi üstelik. Neyse, kil-swrilx-nxt yada autogym egp uyguluyacağım o zaman El ile atacaksan swirlx hiç etki etmiyor. Kılcak çizikleri bile götürmez. Makina ile atılırsa işe yarıyor. Makinasız atacaksan kil + nxt yap. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Makinayla atacaksam iş değişir, o zaman daha kaliteli ürün kullanalım, direk autogym ürünleri kullan, meguiarsa bakmazsın artık. agp-egp ikiside makinayla uygulanacak, sonuç süper ötesi bu arada makine ne var sende, bende birtane edineyim diyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Bu makinayı almıştım. Birkaç ay önce 89TL'ydi. Aldığım zaman metroda 99TL'ydi. Metroda da bitmiş. Sitede de 125 olmuş... http://www.ikitikla.com/store/ProductDetails.aspx?productid=159188 Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Ben de havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum. Boyanan 2 parçaya boyadan sonra hiç pasta atılmadı bir de baya çok harelenme var. Bir pasta alacam da ne alayım bilemiyorum. Makinesiz girişecem,makineyle ne kadar olsa istediğim gibi olmuyor. Üstüne de megu tech wax 2.0 atayım diyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 makinesiz ise, Meguiars 85 veya 82 ile çalışılabilir, hata kaldırır pastalardan Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 (düzenlendi) Megu da bu 82,83,85 vs aşındırıcılığı temsil ediyor galiba. 83 ile tofaşa girişmiş eleman,yeni gibi olmuş. Benim boya-vernik kalınlığından yana sıkıntım yok. 85 girsem? Arkasından 80 le finiş yapıp üstüne tech wax yapsam? 26 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 (düzenlendi) El ile uygulama için meguiars ultimate compaund tavsiye ederim. Çok iyi çizik gideriyor ve bıraktığı finish çok iyi.. Ürün bu http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?1&products_id=53 Özellikler Meguiar´s® Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta ile bozulmuş veya ihmal edilmiş boyalı yüzeylere renk ve berraklık kazandırabilirsiniz. Devrim yaratan formülüyle yüzeyden çizik alır ancak yüzeyi çizmezsiniz. Bu hem zaman hem de uğraşdan kazandırdığı için diğer cilalayıcı pastalara gerek kalmaz. Oksitlenme, çizik ve hareleri gidermek için en hızlı ve kolay yoldur. Bu ürünün sırrı profesyonel ürünlerde bulunan mikro-aşındırıcılar teknolojisinde saklıdır. Çizikleri hem el ile hem de orbital makina ile çıkarabilirsiniz. Birkaç video Resimler. 26 Şubat 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 80 mi o ne , 85 ile rahatça giriş, üstüne de çift kat cila 1 hafta ara ile, missssss Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 80 quick wax die geçiyormuş,şimdi öğrendim. 85 ile gireyim o zaman da 85 bulmak lazım önce. Yorum bağlantısı
Recommended Posts