Çağlar Bayur 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Koltuk altındaki sokete el değişmiş olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 kosla ile sildim. hava yastığı lambası yandı Koltuk yerinden oynamıştır.. Bizler o lambaya "Koltuk oynadı lambası" deriz.. Airbag soketi kontakt sprey ile temizlenip yeniden takılacak.. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Bizde de Arabanın hiç bir uyarı lambası yıllarca yanmadı diye düşünülürken koltuğu çekince yanmaya başlamıştı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Bilgiler için teşekkür ederim cevap veren arkadaşlaraBelki sizlerinde rahatsız olduğu bir konu olabilir: Aracın içindeki paspasların üzerine (toz çamur vb kirlerden korumak için) örtebileceğimiz özel üretim ince fakat ayak altında kaymayan, aracın iç yapısına uygun, bir ürün var mı kullandığınız? Hatta kenarları kıvrık olursa tozun çamurun yayılması da engellenmiş olur. paspasları temizlemekten bıkmış durumdayım gazete seriyorum ama o da yeterli değil döşemelerim tertemiz kalmasını istiyorum. Benim aracın içinde krem renkli halı ve paspas var.Aracı ilk aldığımda içerisine hanımların evde cam masaların üzerine serdikleri şeffaf 2 milimik naylondan aldım ve iç yapısına göre kestim. Havuz şeklini aldı ve kenarlarını kapı kenarlarının iç kısmındaki plastiklerin içine geçirdim. Bagajada ondan serdim. En ufak bir kir altına geçmiyor. Islak bir bezle sildiğinizde temizlenebilir.Paspalar naylonun altında kalacak şekilde sereceksiniz. Bagajada bundan serin ve rahat edin.Tavisye ederim. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Bizzat Ankara'da gördük süper olmuş Mehmet abi ellerine sağlık... Teşekkür ederim Erkan'cığım. Fotolarını çekip koyacağım ama şeffaf naylon olunca fotolarda net görünmeyecektir Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Benim arkadaş ön camı değiştirdi ve değiştikten az sonra 4'lüler yanmamaya başladı,meğer sokette sorun varmış...ben araca tüp taktırdım ve aynı gün araç sürekli su eksiltmeye başladı,meğer arabanın devirdaimi bozulmuş...Yani diyeceğim,airbag lambasının yanmasının koslayla ilgisi olmayabilir,arıza vermesi aynı zamana denk gelmiştir belki... Koltuk altındaki sokete el değişmiş olabilir Koltuk yerinden oynamıştır.. Bizler o lambaya "Koltuk oynadı lambası" deriz.. Airbag soketi kontakt sprey ile temizlenip yeniden takılacak.. Bizde de Arabanın hiç bir uyarı lambası yıllarca yanmadı diye düşünülürken koltuğu çekince yanmaya başlamıştı. Teşekkür ederim. eski mondeom da da vardı bu hastalık dediğiniz gibi koltuk oynayınca lamba yanıyordu. bunda da aynı hastalığın olması kötü neyse artık koltuğu sabitleyecez daha da aracı kendimiz var gücümüzle silmeyecez ya da hanıma sildirecez bizim kuvvetimiz biraz ağır oldu heralde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Sani'nin laylonuna olmuştu, yağlı boya olduğunu tahmin ettiğimiz, çözümü: Kil + pasta + hare giderici + cila + koruma (tercihen) olarak fabrika çıkışından daha parlak görünüme kavuşuyor. Kil yapmadan tiner/pasta vb. girişiilrse boyada kalıcı solma veya çok derin çizik oluşabilir. Profesyonel uygulama yaptırabilirsiniz veya gerekli malzemeleri alıp 3 gün gibi bir zamanda siz de yapabilirsiniz. Kil yapılacak ise, önce az grünen yerde alıştırma yapmalı, devamlı ıslak tutmalı, tercihen Meg 34 sıvısı fıslayarak. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 5 Eylül 2011 Paylaş 5 Eylül 2011 Çağlar abi nin dediği gibi kil lazım en güzel çözüm... Çok vakit geçirmeden hemen bir kil edinin işlemi kendiniz başlayın oldukça kolaydır ama zahmetlidir. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Demir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 pasta+cila+boya koruma için 150tl dediler sizce bu fiyat normal mi yaptırıyım mı yaptırmayımmı yardım edin lütfen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Boya koruma da dahil ise, kendi arabamı bile Ankara'ya getirir orada yaptırırım, ne marka? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 ben megauiars ta 200 tl ye yaptırdım...memnunum hangi marka o önemli? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Vesile ile koruma ve parlatma ayrı şeylerdir, piyasada cümle içinde bu 2 kavram eriyor birleşiyor. Koruma: düzgün yıkanıp arada hızı cila vs. kullanımı ile 1 sene sürecek parlaklık, martı pisliğinin 12-20 saat arasında boyaya işlemesine mani olmak vs. Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Merhaba, Bende Ankara'da 120TL fiyat almıştım ve çok harika yapıyorlar. Ankara'da bu işler biraz daha ucuz. Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Aslında o kadar karışık kavramki bunlar bilmeyenler için.Yapılan uygulama tam olarak nedir ve hangi marka ürünler kullanılıyor bunlar önemli tabiki birde uygulama yapan kişi.Daha bugün sabah işe gelirken gördüm birtane megan araba parlıyor ama güneşte sağ taraf komple harelenmiş şekilde duruyordu.Baştan savma yapıldığı belli.Koruma dahil bilgili biri iyi kalite ürünlerle yapıyorsa çok iyi fiyat bencede Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Aslında o kadar karışık kavramki bunlar bilmeyenler için.Yapılan uygulama tam olarak nedir ve hangi marka ürünler kullanılıyor bunlar önemli tabiki birde uygulama yapan kişi.Daha bugün sabah işe gelirken gördüm birtane megan araba parlıyor ama güneşte sağ taraf komple harelenmiş şekilde duruyordu.Baştan savma yapıldığı belli.Koruma dahil bilgili biri iyi kalite ürünlerle yapıyorsa çok iyi fiyat bencede al bendende okadar. servis benim arabaya sözde boya koruma yaptı daha fazla çizdi arabayı düzeticez diyorlar ama götürmeye korkuyor daha kötü yaparlar diye. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Diamond Gloss farklı tabii, onu dışında kendimi önereyim ne diyeyim, Meguiarsın rakamları iyi, yeni markalar da açılıyor, Nano diyorlar... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Demir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 arkadaşlar markasını tam olarak hatırlamıyorum ama bmw'ye kullanılan boya korumadan kullanıcam demişti Yorum bağlantısı
Koray Kahraman 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Arkadaşlar, ben 3M'in Ankara Şaşmaz'daki temsilcisinden onun tavsiyes üzerine Car-Lack 68 Nano Koruma aldım. Hem zift temizleme hem cila hem de koruma özelliklerini bir arada barındıryor ve 5-6 ay aralıklarla 3 keredir kendim yapıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Demir 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Arkadaşlar, ben 3M'in Ankara Şaşmaz'daki temsilcisinden onun tavsiyes üzerine Car-Lack 68 Nano Koruma aldım. Hem zift temizleme hem cila hem de koruma özelliklerini bir arada barındıryor ve 5-6 ay aralıklarla 3 keredir kendim yapıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ederim. fiyat ne kadar peki pahalı bi ürün mü Yorum bağlantısı
Koray Kahraman 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 fiyat ne kadar peki pahalı bi ürün mü Süleyman Bey, fiyatı 30 TL. 1 litrelik şişelerde satılmaktadır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 ORtadoğu ve Balkanların en iyi cilası derlerdi, Tofaş zamanı, şimdi Bmw lerin cilası mı deniyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Olması gerektiği gibi yapıldığı takdirde o fiyata biraz zor. Arkadaşım bu işi yapıyor Yalova'nın bir numarası. O fiyatlara yapanlara çok kızıyor milleti kandırıyorlar diyor. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 Meguiars ürünlerini nereden alabilirim. gittigidiyor da çaok pahalı hepsiburada da falan da kargo dan dolayı bir kaç kez takıştım. kargo yönünden eli şabuk ve fiyatı uygun bir site var mııdır? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 Sivas'ta bulabilir miyim bir bakayım. sanmıyorum ama sağolasın abi yine de bu far temizleme işini elle mi yapsak iyi olur yoksa bende bir spiral makinesi var onla mı daha güzel sonuç alırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts