İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Diamond Gloss denince durulacak bakılacak, kendi sıfır floresanıma da yaptırdım, bugün alsam yine yaptırırım. Farklı bir ürün, henüz o korumaya ulaşamadım şahsen :D

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Vay fiyatlara bak yahu.Ben kendim yapıyorum oh mis.polisaj makinamı da aldıktan sonra tamamdır bu iş.Kullanılan ürünlere göre değişiklik göstermekle birlikte fiyatlar bence uçuk hemde sadece boya koruma anlamında

abi bence fiyat iyi ... yapılan işe göre sen bir makinayı eline al ondan sonra konuşalım :) o parayı versem sana benim arabayı yapmazsın cidden :D malzeme parası etmiyor ama yapılan işcilik çok zorlu ... komple bütün araba üzerinden 3-4 kat geçiyorlar...

1 kat geçtim 2. yi geçtikten sonra hay böyle işin dedim cilayı sürerken vay anam dedim silerken yandım allah dedim kil yaptıgımı saymıyorum bile :rofl:

kısacası bence güzel fiyat :jedi: :jedi:

Yorum bağlantısı
Semih Saner

bu nasıl fiyattır ya kasko yaptırıcaz araca ?

ortalama fiyat en fazla 200 tl olmalı;

bu kadar paraya yazık dostum...

Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)
abi bence fiyat iyi ... yapılan işe göre sen bir makinayı eline al ondan sonra konuşalım :D o parayı versem sana benim arabayı yapmazsın cidden :kihkih: malzeme parası etmiyor ama yapılan işcilik çok zorlu ... komple bütün araba üzerinden 3-4 kat geçiyorlar...

1 kat geçtim 2. yi geçtikten sonra hay böyle işin dedim cilayı sürerken vay anam dedim silerken yandım allah dedim kil yaptıgımı saymıyorum bile :p

kısacası bence güzel fiyat :f1::rolleyes:

Yapmadığım bir iş değil Anil bu.Ha yoruculuk konusunda sonuna kadar haklısın inanılmaz emek isteyen bir iş.

Elimdeki malzemeler bittikten sonra yada iyice azalınca nano olayına gireceğim hem daha kolay sayılabilecek uygulama hemde koruyuculuk ve finish olarak çok çok daha iyi sonuç veriyor.

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Yapmadığım bir iş değil Anil bu.Ha yoruculuk konusunda sonuna kadar haklısın inanılmaz emek isteyen bir iş.

Elimdeki malzemeler bittikten sonra yada iyice azalınca nano olayına gireceğim hem daha kolay sayılabilecek uygulama hemde koruyuculuk ve finish olarak çok çok daha iyi sonuç veriyor.

yaptığını biliyorum abi işin şakası o söylediğim :D

nano yaptıktan sonra uğraşıcak şey kalmazsa sıkılırsın ya :) cilaya devam her seferinde yeni ürün deneye deneye :rofl: ama denemediysen mutlaka FK1000P dene çok güzel cilaymis...

Yorum bağlantısı
Akan Belen
yaptığını biliyorum abi işin şakası o söylediğim :)

nano yaptıktan sonra uğraşıcak şey kalmazsa sıkılırsın ya :rofl: cilaya devam her seferinde yeni ürün deneye deneye :unknw: ama denemediysen mutlaka FK1000P dene çok güzel cilaymis...

Evet öyle de bir sıkıntı var nano yaptıktan sonra yapacak bişi kalmıyor :D

fk1000p ile colli 915 başa baş gidiyor.Fk yı daha çok açık renkli araçlarda tercih ediyorlar eğer aracım açık renk olsaydı kesin tercihim olurdu.Ayrıca fk yaz ayları için koruması biraz daha uzun.915 koyu renkli araçlarda güzel oluyor derinlik veriyor ve ıslak bir görünüm kazandırıyor.Ben oldukça memnunum.

Nano olayını bir kere deneyeceğim bir video seyreyledim ki gözlerim açık kaldı çiziklere karşı korumasına.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

eldiven kullanışlı oluyor ama nigrin sünger kullanıyorum çok kullanışlı bilhassa uzanamadığım yerlerde ve sivri köşeleri sayesinde jantları yıkamada büyük kolaylık oluyor, ancak kurlama bezi için bim marketlerde gerçek mikro fiber bez diye satılan bez çok iyi iş görüyor o kadar para vermeye bez için deymez.

yıkama süngeri

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
o kadar para vermeye bez için deymez.

bu mesaj o bezi kullanana kadar geçerli ... kullandıktan sonra bunu demiyceğinize eminim... :crazy:

Kurulama bezinde meguiarstan şaşmayın derim.

Mondeonun tamamını kuruluyorum ve bez hala nemli oluyor.

Boyaya da zarar vaermiyor.

kesinlikle katılıyorum artık yıkamak için eve çıkarığ indirmeyi unuttuğumda başka bezle araba kurulamaya sinir oluyorum ... bu bez büyük kolaylık ...

Çağlar abide başta pek sevmiyordu ama bendeki bezi kullanınca güzelmiş dedi... :lol2:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İkiside gayet güzel, yalnız o fiyatları kesinlikle haketmiyorlar, kipa larda satılan mikrofiber eldiven 10 tl. ve aynı kalitede, sonax ın ürünleride aynı, bunlara bakın, ayrıca arkadaşın dediği gibi nigrin de iyidir, meguiars vw gibi şişme fiyatlı bir marka, nxt 2.0 wax ı nasıl 70 tl lerden 30 tl. civarına indiyse bundada durum bu, iyiler ama başka markalarda aynı kalitede, fazla para vermeyin, markaya para vermiş olursunuz.

Cilalı şampuan olartakta TurtleWax Zip Wax tavsiye ederim, sonax falan sonra gelir, zaten cilada wax tatada Turtle wax çok iyidir.

tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
Merhaba

Bir adet yıkama eldiveni ve bir adet kurutma bezi almayı düşünüyorum.Şu iki ürün hakkında bilgisi olan varmı acaba?

http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-...-3002#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDe...52000#Gorseller

Çağdaş Bey konuyla direkt alakalı değil ama linkini verdiğiniz siteye sipariş vermeden önce mesaj atıp bu malzemeyi ne kadar sürede gönderebileceklerini öğrenin ya da başka yerden temin edin. Benim 29.07.2011 tarihinde verdiğim bir takım paspas ve iki adet güneşilikten, paspaslar 3-4 gün sonra kargoya verildi ama diğer bölüm hala ortada yok üstelik attığınız mesajlara da cevap verilmiyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Water magnet i 1 yıldır kullanmaya çalışıyorum, sanırım beceriksizim, ya da benimki arızalı :yuzucu:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Water magnet i 1 yıldır kullanmaya çalışıyorum, sanırım beceriksizim, ya da benimki arızalı :yuzucu:

Kullanmadan önce iyice ıslatıp sonra sıkıp öyle siliyorsun değilmi? kuruyken işe yaramazda ondan.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yıkadım, sıktım, çamaışır makinesinde yıkadım, 400-600-800 sıktım, basınçlı makinada yıkadım sıktım kurttum ıslattım, ıslattım, nafile, iz kalıyor, arızalı bu :yuzucu: bimden 2 Tl ye 6 adet imaj marka bez aldım, süperler.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kurulama bezi olarak uber tavsiye ederim şaşıracaksınız :yuzucu: Kurulama olayı ayrı bir iş ıslaklık kalırsa leke haline geliyor onlardan kurutulmak uğraştırıyor insanı

Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)
uber ne?

Kurulama bezi uber kurulama bezi diye geçiyor.

Detailing world de oldukça popüler bir ürün hatta kullanıcılardan meguiars water magnet'ten bile daha iyi olduğu yönünde yorumlar var.

Uber dokusu bir taraf kısa tüylü camlar için diğer taraf uzun tüylü

img22874619311.jpg

Buda maguiars bezin dokusu

img22894656036.jpg

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
İkiside gayet güzel, yalnız o fiyatları kesinlikle haketmiyorlar, kipa larda satılan mikrofiber eldiven 10 tl. ve aynı kalitede, sonax ın ürünleride aynı, bunlara bakın, ayrıca arkadaşın dediği gibi nigrin de iyidir, meguiars vw gibi şişme fiyatlı bir marka, nxt 2.0 wax ı nasıl 70 tl lerden 30 tl. civarına indiyse bundada durum bu, iyiler ama başka markalarda aynı kalitede, fazla para vermeyin, markaya para vermiş olursunuz.

Cilalı şampuan olartakta TurtleWax Zip Wax tavsiye ederim, sonax falan sonra gelir, zaten cilada wax tatada Turtle wax çok iyidir.

Aynı cilalı şampuanı kullanıyorum çok iyi ama köpürme diye birşey yok.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
yıkadım, sıktım, çamaışır makinesinde yıkadım, 400-600-800 sıktım, basınçlı makinada yıkadım sıktım kurttum ıslattım, ıslattım, nafile, iz kalıyor, arızalı bu :rofl: bimden 2 Tl ye 6 adet imaj marka bez aldım, süperler.

Hımmm demekki sen çakma meguiarZ' a denk gelmişsin, neyse marketten alacağın bez bile daha iyi çıkıyor, sende öyle yapmışsın zati :blink:

yıkadım, sıktım, çamaışır makinesinde yıkadım, 400-600-800 sıktım, basınçlı makinada yıkadım sıktım kurttum ıslattım, ıslattım, nafile, iz kalıyor, arızalı bu :p bimden 2 Tl ye 6 adet imaj marka bez aldım, süperler.

Bim de bira ara eldivende vardı, o da gayet güzeldi bu arada...

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Sonuç siparişi verdim :blink: Bakalım gelsin deneyim tekrar yorum yaparım. Şampuanımda sonaxın cilalı olanından.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Bim de sanırım bir ara mikrofiber eldiven köpürtme bezi 2 kurulama bezi 10 liraydı seti. Birsenedir kullanıyorum. Çok nadir yıkatırım. Hep kendim yıkıyorum çok güzel birşey birhassa o eldiven.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Bim de sanırım bir ara mikrofiber eldiven köpürtme bezi 2 kurulama bezi 10 liraydı seti. Birsenedir kullanıyorum. Çok nadir yıkatırım. Hep kendim yıkıyorum çok güzel birşey birhassa o eldiven.

Ben alamadım kaçırdım bitmişti. :blink:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Sonuç siparişi verdim :) Bakalım gelsin deneyim tekrar yorum yaparım. Şampuanımda sonaxın cilalı olanından.

çamaşır makinesinde yıkarken yumuşatıcı kullanma... :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...