Savaş Değişli 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Aldığım kişi çok iyi bakmış Çağlar abi,zaten ilk sahibiydi garaj arabasıymış. Ben aldım Bingöle getirdim,5 ayda 10 yıldır olduğundan daha çok yıprandı Sürekli dışarda kalıyor içim gidiyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Aynen öyle her gün aracımdan kuş pisliği temizliyorum.Bundan sonra kiraya çıkarken bile garajlı ev arayacağım kesinlikle Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Ben buraya gelince dükkan falan birşey aradım 100/200 lira vereyim arabaya garaj olarak kullanayım diye ama yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Anadolu arabası böyledir.. Bizde asit yapan, boya delen martılar yok... Kargalarımız da verniği delmez... Yorum bağlantısı
Naci Özkan 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 yapılan işlemlerden resimler içinide koyacam yakında. yapılan işlemler ilk olarak yıkandı kurulandıktan sonra bi katman sürüldü pasta yapılırken çizilmesin diye sonra pasta cila sonrada boya koruma Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 En son kat sürülen koruma sıvısı ne renkti acaba? Mor mu Sarı mı? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Meguiars NXT 2.0 Tech Wax sonrası. ,Çok iyi uygulayamadım çünkü hastaydım elimden geldiği kadar. Bu arada collinite 915 wax ta vardı. Durumumdan dolayı uygulayamadm. NXT yi zor sildim bide colli sürsem dilim çıkacaktı sıcakta. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Focus RS Elemanlar işi biliyor. Araba var imkan var. Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Bölgesel tırnak çizikleri için Swirl x yapın yeter Yıldıray bey Derhal deniycem! Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 +1Hayırlı olsun. Ben de gideyim arabayı cilalayım bari. teşekkür ederim zamanın varsa meguiars ı denemeni tavsiye derim abi ben çok memnun kaldım güzel çalışma olmuş,yanıyooo teşekkürler Meguiars NXT 2.0 Tech Wax sonrası. ,Çok iyi uygulayamadım çünkü hastaydım elimden geldiği kadar. Bu arada collinite 915 wax ta vardı. Durumumdan dolayı uygulayamadm. NXT yi zor sildim bide colli sürsem dilim çıkacaktı sıcakta. aracın 1 yaşındaymış ama farketmiş.benimki 3 yaşında ve çiziklerden görünmüyordu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 yapılan işlemlerden resimler içinide koyacam yakında. yapılan işlemler ilk olarak yıkandı kurulandıktan sonra bi katman sürüldü pasta yapılırken çizilmesin diye sonra pasta cila sonrada boya koruma En son sürülen korumanın rengi neydi acaba? Sarı mı mor gibi mi? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 En son sürülen korumanın rengi neydi acaba? Sarı mı mor gibi mi? sarı krem rengi gibi birşeydi abi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 (düzenlendi) aracın 1 yaşındaymış ama farketmiş.benimki 3 yaşında ve çiziklerden görünmüyordu Sizin araba süper olmuş ya. O zaman buyrun. Buda bizim 5 yaşına girecek. ;)Kusura bakmayın cep telefonuyla alelacele böyle oluyor. Ayrıca meganeye sadece nxt 2.0 yaptık yani wax.Oda elle. 28 Haziran 2011 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 elinize sağlık çok hoş olmuş.aracın boyası kendisini belli etmiş Yorum bağlantısı
Naci Özkan 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 Naci iyi günlerde kirlet, boncuk gibi olmuş maşallah, çok güzel.bunu görünce Tourneo aşkım debreşti yine. Kime yaptırdıysan işin hakkını vermiş, motor da çok nizami temizlenmiş görünüyor. saol mustafa abi eski halini görsen nası kullandın bu halde derdin.ben bu kadar olacağını tahmin etmiyodum.ihtiyacı varsa yaptır abi Yorum bağlantısı
Lemi Sam 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Araba konusunda yeni olduğum için sizlerden bir tavsiye isteyeceğim.Aracın torpidosunu, direksiyon simidini vb. plastik aksamını temizlemek ve parlak canlı görünmesini sağlamak hem de güneşten korumak için hangi marka temizlik ürününü öneririsiniz. Birçok marka ve çeşit gördüm.3 tl ye de var,30 tl yede var.Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Ben torpido ve plastik aksam için sonax torpido temizleyici kullanıyorum anti statik özelliği var toz tutmasını engelliyor.Memnunum üründen.Direksiyona çok fazla birşey sürmüyorum kayganlık oluşmasın diye çok nadir deri bakım ürünleri kullanıyorum sadece. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 sonax 10 tl ye almıştım.koltuk,halı ve plastik aksamlarda çok güzel sonuç veriyor.tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/arexons-t...p;SKU=OTELM7124 Aldığım bir ürünün yanında hediye olarak vermişlerdi bundan ; çok uzun süreli etkisi var.. http://www.hepsiburada.com/Liste/turtle-wa...p;SKU=OTM094038 Bunuda kullanıyorum; buda güzel ve fazla parlaklık vermiyor.. Yorum bağlantısı
Lemi Sam 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Biraz komik gelebilir ama şunu sormak istiyorum. Bir üründe yanabilir anlamına gelen bir yazı okumuştum, ve tuhafıma gitti. Bu tür temizlik ürünlerinin aracın bagajında dururken patlaması , sıcaktan yanması , alev alması gibi şeyler aklıma geldi. Bu tür tehlikeler gerçekten var mı, Allah korusun? Yoksa fazla hassasiyet gereği mi firmalar böyle şeyler yazıyor? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Basıçlı tüplerde herzaman olabilir.. Ama diğerlerinde problem yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Sonax / meguiars / arexons harici markaya bakmazdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts