İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Savaş Değişli

Aldığım kişi çok iyi bakmış Çağlar abi,zaten ilk sahibiydi garaj arabasıymış.

Ben aldım Bingöle getirdim,5 ayda 10 yıldır olduğundan daha çok yıprandı :) Sürekli dışarda kalıyor içim gidiyor :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aynen öyle her gün aracımdan kuş pisliği temizliyorum.Bundan sonra kiraya çıkarken bile garajlı ev arayacağım kesinlikle

Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Ben buraya gelince dükkan falan birşey aradım 100/200 lira vereyim arabaya garaj olarak kullanayım diye ama yok :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anadolu arabası böyledir.. Bizde asit yapan, boya delen martılar yok... Kargalarımız da verniği delmez...

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

23062011009.jpg

23062011013.jpg

23062011018.jpg

24062011025.jpg

24062011027.jpg

24062011029.jpg

24062011031.jpg

yapılan işlemlerden resimler içinide koyacam yakında. yapılan işlemler ilk olarak yıkandı kurulandıktan sonra bi katman sürüldü pasta yapılırken çizilmesin diye sonra pasta cila sonrada boya koruma

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Meguiars NXT 2.0 Tech Wax sonrası. ,Çok iyi uygulayamadım çünkü hastaydım elimden geldiği kadar. Bu arada collinite 915 wax ta vardı. Durumumdan dolayı uygulayamadm. NXT yi zor sildim bide colli sürsem dilim çıkacaktı sıcakta. :D

78056256763082102393.jpg

00476509053910460609.jpg

Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran
Bölgesel tırnak çizikleri için Swirl x yapın yeter Yıldıray bey

Derhal deniycem! Çok teşekkür ederim. :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
+1

Hayırlı olsun.

Ben de gideyim arabayı cilalayım bari. :p

teşekkür ederim :crazy: zamanın varsa meguiars ı denemeni tavsiye derim abi ben çok memnun kaldım :p

:) güzel çalışma olmuş,yanıyooo

teşekkürler :(

Meguiars NXT 2.0 Tech Wax sonrası. ,Çok iyi uygulayamadım çünkü hastaydım elimden geldiği kadar. Bu arada collinite 915 wax ta vardı. Durumumdan dolayı uygulayamadm. NXT yi zor sildim bide colli sürsem dilim çıkacaktı sıcakta. :p

78056256763082102393.jpg

00476509053910460609.jpg

aracın 1 yaşındaymış ama farketmiş.benimki 3 yaşında ve çiziklerden görünmüyordu

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
yapılan işlemlerden resimler içinide koyacam yakında. yapılan işlemler ilk olarak yıkandı kurulandıktan sonra bi katman sürüldü pasta yapılırken çizilmesin diye sonra pasta cila sonrada boya koruma

En son sürülen korumanın rengi neydi acaba? Sarı mı mor gibi mi?

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
En son sürülen korumanın rengi neydi acaba? Sarı mı mor gibi mi?

sarı krem rengi gibi birşeydi abi

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)
aracın 1 yaşındaymış ama farketmiş.benimki 3 yaşında ve çiziklerden görünmüyordu

Sizin araba süper olmuş ya. :rolleyes:

O zaman buyrun. Buda bizim 5 yaşına girecek. ;)Kusura bakmayın cep telefonuyla alelacele böyle oluyor. Ayrıca meganeye sadece nxt 2.0 yaptık yani wax.Oda elle.

24m6v61.jpg

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Naci iyi günlerde kirlet, boncuk gibi olmuş maşallah, çok güzel.

bunu görünce Tourneo aşkım debreşti yine.

Kime yaptırdıysan işin hakkını vermiş, motor da çok nizami temizlenmiş görünüyor.

saol mustafa abi eski halini görsen nası kullandın bu halde derdin.ben bu kadar olacağını tahmin etmiyodum.ihtiyacı varsa yaptır abi :rolleyes:

Yorum bağlantısı

Araba konusunda yeni olduğum için sizlerden bir tavsiye isteyeceğim.Aracın torpidosunu, direksiyon simidini vb. plastik aksamını temizlemek ve parlak canlı görünmesini sağlamak hem de güneşten korumak için hangi marka temizlik ürününü öneririsiniz.

Birçok marka ve çeşit gördüm.3 tl ye de var,30 tl yede var.Önerilerinize ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben torpido ve plastik aksam için sonax torpido temizleyici kullanıyorum anti statik özelliği var toz tutmasını engelliyor.Memnunum üründen.Direksiyona çok fazla birşey sürmüyorum kayganlık oluşmasın diye çok nadir deri bakım ürünleri kullanıyorum sadece.

Yorum bağlantısı

Biraz komik gelebilir ama şunu sormak istiyorum.

Bir üründe yanabilir anlamına gelen bir yazı okumuştum, ve tuhafıma gitti.

Bu tür temizlik ürünlerinin aracın bagajında dururken patlaması , sıcaktan yanması , alev alması gibi şeyler aklıma geldi.

Bu tür tehlikeler gerçekten var mı, Allah korusun?

Yoksa fazla hassasiyet gereği mi firmalar böyle şeyler yazıyor?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...