Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Hiçbirşeye gerek yok aslında, Alın Turtle wax Platinum serisi Wax (nanodan daha iyiymiş) bunu kullandıktan 2 saat sonra Turtle wax Gloss Guard Top Cut Sealer atıcaksınız, nasıl ayna oluyor bakın, taş gibi ve korumalı, meguiars falan da daha iyi değil, araba boyası iyi durumdaysa ve 4-6 ayda bir bunu uygularsanız sonuç harika oluyor, ben dönüp dolaşıp yine bunlara döndüm, 6 senedir en memnun kaldıklarım bunlar oldu, bir ara Platinum Wx yerine AutoGym EGP atıp üzerine Gloss Guard atıcam, birtek bu kaldı denemediğim Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 19 Haziran 2011 Paylaş 19 Haziran 2011 (düzenlendi) bugun önce polisaj sonra cila attım arabama ... Kullanılan malzemeler: Virtus 473 pasta Poorboys White Diomand Glaze Finish Kare 1000p cila Sonax Jant Temizleyici. Meg sarı pedler Bol miktarda mikrofiber bez Sonax jant temizleyici kolay ve etkili bir ürün tavsiye ederim.sonuçları bu şekilde ... sıktıktan sonra janttaki balata tozları bu hale geliyor. bol su ile duruluyoruz ... ve cilalıyoruz .. zarar görebilcek plastik aksamı maskeleme bandıyla kapattım. yaydım malzemeleri birde temiz sanıyordum ben aracımı ne hale geldi baksanıza ve sonuç ... kılcal çizikler yok denecek kadar az az denecek kadar hiç haline dönüştü 19 Haziran 2011 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2011 Paylaş 19 Haziran 2011 bugun önce polisaj sonra cila attım arabama ...Kullanılan malzemeler: Virtus 453 pasta Poorboys White Diomand Glaze Finish Kare 1000p cila Sonax Jant Temizleyici. Meg sarı pedler Bol miktarda mikrofiber bez Sonax jant temizleyici kolay ve etkili bir ürün tavsiye ederim.sonuçları bu şekilde ... sıktıktan sonra janttaki balata tozları bu hale geliyor. Çok güzel olmuş. Araç ışıl ışıl. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Maaşallah çok güzel olmuş.Sizde ataş ürünleri kullanıyorsunuz sanırım 473 kullandığına göre zaten oldukça az demmeki kılcal çiziklerin.Sroplarda ve farlarda nededin mi 473 ü oldukça iyi sonuç veriyor diye duydum ama Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 bildiğiniz gibi aracıma pasta cila boya koruma yaptırmayı düşünüyorum.servis 200tl dedi ama hiç tatminkar bir konuşma yapmadılar.bugün meguiars adında bi firmayla görüştüm daha yeni açmışlar piyasada reklama ihtiyaçları var anliyacağınız. komple araç dışı pasta cila boya koruma detaylı iç temizlik koltuk temizliği ve motor temizliğine son 250 tl fiyat verdi.çokta düzgün ve inandırıcı şeyler söyledi.haftaya bırakmayı düşünüyorum yaptıranlar varmı görüş ve öneriler nelerdir bi sormak istedim Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Meguiars, sonax vs gibi firmalarla eş değer hatta bir gömlek üstündür,yaptırın pişman olmazsınız.. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Meguiars bu konudaki en kaliteli markalardandır.İşçilikleri de iyi ise pişman olmazsın. Fiyat normal bence. ahmet abi sonax arkadaşım bu işlemler için en az 700 tl ister dedi.orda baktım kullandığı ürünlerin tamamı bu marka ve gayette iddalı Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 bildiğiniz gibi aracıma pasta cila boya koruma yaptırmayı düşünüyorum.servis 200tl dedi ama hiç tatminkar bir konuşma yapmadılar.bugün meguiars adında bi firmayla görüştüm daha yeni açmışlar piyasada reklama ihtiyaçları var anliyacağınız. komple araç dışı pasta cila boya koruma detaylı iç temizlik koltuk temizliği ve motor temizliğine son 250 tl fiyat verdi.çokta düzgün ve inandırıcı şeyler söyledi.haftaya bırakmayı düşünüyorum yaptıranlar varmı görüş ve öneriler nelerdir bi sormak istedim dediği herşeyi meg ürünleri ile yapıcaksa fiyat bence uygun ... fiyat kadar bu işi yapıcak ustanın işciliğide önemli... pazar günü pasta üzerine cila yaptım şimdi düşünüyorum biri 150-200 verse yaparmıyım diye yapmam. Bu fiyatlara hep ürünler kaç paraki zaten şişirmişler fiyatları gözüyle bakıyordum ... ama işciliği çok zor olan bir iş ... onu da göz önünde bulundurun. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Detailing malzemeleri ve uygulamaları konusunda iyi firmalardandır.Ürün olarak sıkıntınız olmaz ama uygulamayı yapacak kişileride değerlendirmek gerekir. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Çok güzel olmuş. Araç ışıl ışıl. Saygılarımla. teşekkür ederim :lol2: Maaşallah çok güzel olmuş.Sizde ataş ürünleri kullanıyorsunuz sanırım 473 kullandığına göre zaten oldukça az demmeki kılcal çiziklerin.Sroplarda ve farlarda nededin mi 473 ü oldukça iyi sonuç veriyor diye duydum ama Atas ürünlerini seviyorum fiyatları uygun birde Murat bey sağ olsun bir alo diyince kapıya kadar yolluyor elemanlarıyla. Evet kılcal çizikler yok denecek kadar azdı. Birde kaputta bir leke vardı auto king e mini onarıma bıraktığımda ilgilenin dedim yalandan pasta yapmışlar kaputun üzeri harelenmişti. 473 le geçtim 2 sefer ne iz kaldı ne hare... Güzel yedirince ardında hare bırakmadı 473. Stoplarla farların durumu iyi diye onlara bulaşmadım hiç aslında stoplara yapsam fena olmazdıda kolumda güç kalmadı Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 benim arabam siyah ve yeri geldiğinde bahçeye yeri geldğinde dağa çok çıkıyorum ve bazen kolayıma geliyo oto yıkamaya girdiriyorum.her tarafında inanılmaz sayıda çizikler var adam iyice inceledi ve bu arabayı bana bırak 1günde çıkmazsa bile 1.5 günde sana ilk günkü gibi verme garantisini veriyorum dedi.bende bayadır araştırıyodum aklıma yattı açıkçası Piyasaya yeni girmişse tutunmak için ucuza yapıyordur.Ama 700 TL de çok fazla. Arkadaşın neye göre dedi bunu bilmiyorum. 700 TL'ye neler yapılmaz ki. meguiarsın sahibi sonaxla arkadaşmış Detailing malzemeleri ve uygulamaları konusunda iyi firmalardandır.Ürün olarak sıkıntınız olmaz ama uygulamayı yapacak kişileride değerlendirmek gerekir. çalışanlarıda sordum hepsi eğitimini aldı geldi dedi vede adam aynı zamanda galericilikte yapıyo.işçilerin daha iyi yapabilmesi için sürekli buradaki arabalarda uygulama yaptırıyorum dedi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 benim arabam siyah ve yeri geldiğinde bahçeye yeri geldğinde dağa çok çıkıyorum ve bazen kolayıma geliyo oto yıkamaya girdiriyorum.her tarafında inanılmaz sayıda çizikler var adam iyice inceledi ve bu arabayı bana bırak 1günde çıkmazsa bile 1.5 günde sana ilk günkü gibi verme garantisini veriyorum dedi.bende bayadır araştırıyodum aklıma yattı açıkçasımeguiarsın sahibi sonaxla arkadaşmış çalışanlarıda sordum hepsi eğitimini aldı geldi dedi vede adam aynı zamanda galericilikte yapıyo.işçilerin daha iyi yapabilmesi için sürekli buradaki arabalarda uygulama yaptırıyorum dedi siyah arabaya bırak oto yıkamayı fırça bile değdirmemen lazım :lol2: sünger ki o da siyahı çizer peluş yada koyun postu tarzı şeylerle yıkamak lazım bakmak için... Bu işlemi yaptırdıktan sonra özen gösterip bakmazsan 1-2 aya kalmaz eski haline döner ... Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 siyah arabaya bırak oto yıkamayı fırça bile değdirmemen lazım sünger ki o da siyahı çizer peluş yada koyun postu tarzı şeylerle yıkamak lazım bakmak için... Bu işlemi yaptırdıktan sonra özen gösterip bakmazsan 1-2 aya kalmaz eski haline döner ... 3 yılda bu hale geldi biraz özen gösterirsek 1 2 yıl daha götürürse sora satarız zaten kmsi geçiyo çünkü :lol2: Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 siyah arabaya bırak oto yıkamayı fırça bile değdirmemen lazım :lol2: sünger ki o da siyahı çizer peluş yada koyun postu tarzı şeylerle yıkamak lazım bakmak için... Bu işlemi yaptırdıktan sonra özen gösterip bakmazsan 1-2 aya kalmaz eski haline döner ... Kesinlikle.Eğer böyle bir uygulama yaptırırsanız mutlaka iyi bakmalısınız yoksa verdiğiniz para boşa gider. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Kesinlikle.Eğer böyle bir uygulama yaptırırsanız mutlaka iyi bakmalısınız yoksa verdiğiniz para boşa gider. oto yıkamaya girdirmesemde yıkamacıya vermek kaçınılmaz ben öle saatlerce süngerle filan yıkayamam ki :lol2: Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Fiyat performans olarak bencede yeterli ürünler.Bende Murat beyden karkoyla alıyorum ihtiyaçlarımı.Geçen hafta toplu bir lım yapacaktım max ekstrayla birlikte ama aniden çıkan harcamalar yüzünden ertelemek zorunda kaldım.Makineyle ilk uygulamam olacaktı Gerçekten yorucu oluyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 oto yıkamaya girdirmesemde yıkamacıya vermek kaçınılmaz ben öle saatlerce süngerle filan yıkayamam ki :lol2: Yıkamaya verin valla ben fırçayla araba yıkayan oto yıkamacı görmedim.Fırçasız süngersiz yıkanıyor genelde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Meguiars oldukça eski bir markadır, reklam ihtiyacı pek yoktur, şu anda fiyatları dibe vurmuş durumda, istifade edin. Sonax, bunun yanında daha basit kalmakta. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Yıkamaya verin valla ben fırçayla araba yıkayan oto yıkamacı görmedim.Fırçasız süngersiz yıkanıyor genelde anıl berke kardeşim sünger bile olmaz demiş onun için dedim boya korumaya 6 ay garanti verdi yıkama makinasına girdirmezsem :lol2: Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 oto yıkamaya girdirmesemde yıkamacıya vermek kaçınılmaz ben öle saatlerce süngerle filan yıkayamam ki :lol2: siz yıkayın demedim zaten sabit bir yıkama seçin süngerle yıkatın ilkinde titiz davrandırın adamlara ikincide 3-5 bahşiş sonra öğrenirler nasıl yıkayacaklarını Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Meguiars oldukça eski bir markadır, reklam ihtiyacı pek yoktur, şu anda fiyatları dibe vurmuş durumda, istifade edin. Sonax, bunun yanında daha basit kalmakta. sonax evet kaliteli ama artık fiyatlardan dolayı birazda isim parasınıda sattığı ortada Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 anıl berke kardeşim sünger bile olmaz demiş onun için dedimboya korumaya 6 ay garanti verdi yıkama makinasına girdirmezsem :lol2: yanlış anlaşılma olmasın bazı yıkamacılar adı sünger diye çok sert süngerler kullanıyorlar çabuk eskimesin diye onunda yaratacağı etkiyi tahmin ederseniz sizde... Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 siz yıkayın demedim zaten :lol2: sabit bir yıkama seçin süngerle yıkatın ilkinde titiz davrandırın adamlara ikincide 3-5 bahşiş sonra öğrenirler nasıl yıkayacaklarını anladım onlar çok seviyolar böle işleri şaka bi yana eğer gerçekten gözle görülür fark görürsem bunun gitmesini istemem ve özen göstermeye çalırım zaten Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Meguiars ürünlerinin yanına yaklaşılmıyordu bir aralar son dönemlerde fiyatları oldukça ucuzladı Çağlar abinin dediği gibi.Sonax piyasaya girdi sayılır o dönemde fiyat olarak uygunlardı çünkü ama ben şu an tercih edecek olsam Meguiars tercih ederim Sonax taki 700 tl fiyat uçuk bir rakam gerçeği bence yansıtmıyor. anladım onlar çok seviyolar böle işleri şaka bi yana eğer gerçekten gözle görülür fark görürsem bunun gitmesini istemem ve özen göstermeye çalırım zaten Eğer çok çizik varsa ve işlerini layıkıyla yaparlarsa aracanızın başında nöbet tutmak isteyebilirsiniz ki aracınız siyah birde :lol2: Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Bende max extra aldım fotoda gözüken polisaj makinesi. Güzel alet yüklenince bayılmıyor aynı devirde tutmak için deviri yükseltiyor boşa çıkınca tekrar hızı ona göre ayarlıyor ... yedek kömürü var içinde güzel yani... 1 de yaydım 2 de yedirdim 1 de bitirdim hız olarak... Siyah plastik kısım varsa birde fasco alın büyük tüp olanlardan rica edin hala varsa çok güzel sonuç veriyor yeni gibi oluyor plastik parçalar birde yapış yapış yapmıyor o yüzden toz yapışmıyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts