Yavuz Gencay 11 Haziran 2011 Paylaş 11 Haziran 2011 ayhan aynı sorunu bende yasamıstım bmw de once nano 1 ardından arexons benii cok ama cok ugrastırmıstı sılme ıslemi ... bu arada pazar bişeler yapıyormuyuz benım garaj boşş üstüde kapalı Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 11 Haziran 2011 Paylaş 11 Haziran 2011 Sendeki ürün farklı, bendeki ürün farklı. Ben sürüp gece arabanın üstünde bırakıp sabahta silebliyorum. Yarın için benim işlerim karışık. Akşam üzerine kadar evde olmam gerekiyor. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 11 Haziran 2011 Paylaş 11 Haziran 2011 iyi o zaman ben kendi arabamı cilalarım Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 11 Haziran 2011 Paylaş 11 Haziran 2011 kapalı boş garaj bulsam bende keşke Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 11 Haziran 2011 Paylaş 11 Haziran 2011 Atla gel Bursa'ya çekelim senin arabayada bir ayar ... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 Arabayı yıkarken devamlı beni izleyen ufaklıkları akülü arabalarını yıkamaya çalışırlarken görünce hemen araba nasıl yıkanır diye sordum ve anlattılar Araba nasıl yıkanır ? Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 ayhan bi oto yıkama acabiliriz artık elemanlar hazır Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 İşin içinde araba olunca onlar hep hazır onlar hep hazır. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 www.forumboyakoruma.com adlı foruma üyeyim ve bu konuda ciddi bilgiler içeren bir forum. bu konularda geniş bilgi edinmek isteyenlerin işine fazlasıyla yarar. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 Arkadaşlar meguiars tan nxt wax ve ultimate comp. pasta istemiştim bugun geldi ama bir karışıklık olmuş sanırım ultimate compound pasta yerine swirlx hare giderici göndermişler. arabamda hare yok sadece bir kaç tane kedi tırnağı çizikleri var ön kaputta onu çıkartmak için almıştım pastayı,geri göndermem gerekir mi yoksa swirlx de ultimate compound a yakın sonuç verir mi? Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 Arkadaşlar geri göndermekten vazgeçtim burada 10 sene istanbulda meguiars ta çalışmış bir arkadaşa rastladım şans eseri,swirl x ürünü gösterdim pasta yerine bnu göndermişler dedim.arabaya baktı pasta atma bu arabaya boşu boşuna vernikle oynama,swirl x kullan biraz üstüne waxı at yeter dedi. bende inandım akşam bagaja belli birbölüme uyguladım,sonuç çok güzel.Tırnak çizikleri vardı bagajda hepsini yok etti 20 gün sonra Memlekete gidince bu işi girişeceğim,Bilt hamber kili de aldım (Anıl Kardeşim sağolun) Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 Bugün hepsiburadadan Arexons hızlı cila, gittigidiyordan NXT 2.0 + Collinite 915 aldım. Planım arabayı iyice yıkadıktan sonra arexons hızlı cila ile kurulamak. Ardından NXT 2.0 uygulamak ve son olarak collinite 915 uygulamak. Düşüncem araba yanacak bence. Malum birde turuncu. Fakat buradan üstadlarıma sormak istediğim bir sorum var. NXT 2.0 üzerine colli 915 wax atsam sorun olmaz değil mi? Ayrıca NXT 2.0 ı attıktan hemen sonra mı colli uygulayayım yoksa belli bir süre sonra mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 Beklemeye gerek yok, önce gözükmeyen bölümde son kat waxı sür, silerken ıslak pudra gibi, topak topak yapışırsa geri kalanda kullanma. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 Birde collinite 915 wax uyguladıktan sonra aracınızı yıkayın heleki tozlu bir ortamdaysanız yoksa acayip toz tutuyor meret Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 Beklemeye gerek yok, önce gözükmeyen bölümde son kat waxı sür, silerken ıslak pudra gibi, topak topak yapışırsa geri kalanda kullanma. Yapışması NXT 2.0 ın kurumadığını mı gösterir? O zaman ertesi gün filan uygularız. Birde collinite 915 wax uyguladıktan sonra aracınızı yıkayın heleki tozlu bir ortamdaysanız yoksa acayip toz tutuyor meret Abi Hatay çok tozlu bir memleket aslında ben evin önünde uygulayabileceğimi bile sanmıyorum. Kapalı bir alan bulmam lazım. Kapalı alanda da sürdükten sonra yıkamalı mıyım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 yapışması, zor silnmesi, 2 ürünün birbiri ile uyumlu olmadığını gösterir. toz mu tutuyor?teflon lumu? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 2-3 yerde okumuştum uygulayanlar var sorun yok diye hatırlıyorum ama tam sonucu ürünler gelince göreceğiz. Herşey için teşekkürler Çağlar abicim. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 hepsiburada.com dan megiuars hızlı cila ve hem 2 li beyaz pedleri hemde sarı olan cila pedini aldım bugün biraz arabayla eğleniyim istiyorum:) sonra da Boya koruma adına bişeyler yapmak istiyorum ama hangi ürünü alsam bilemiyorum Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Meguaris nxt2.0 Mükemmel bir parlaklık ve canlılık veriyor. Aracınız koyu renkse farkı çok daha iyi göreceksiniz.. Uygulamasıda çok kolay; yarım saatte tüm arabayı bitirdim .. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Bugün hepsiburadadan Arexons hızlı cila, gittigidiyordan NXT 2.0 + Collinite 915 aldım. Planım arabayı iyice yıkadıktan sonra arexons hızlı cila ile kurulamak. Ardından NXT 2.0 uygulamak ve son olarak collinite 915 uygulamak. Düşüncem araba yanacak bence. Malum birde turuncu. Fakat buradan üstadlarıma sormak istediğim bir sorum var. NXT 2.0 üzerine colli 915 wax atsam sorun olmaz değil mi? Ayrıca NXT 2.0 ı attıktan hemen sonra mı colli uygulayayım yoksa belli bir süre sonra mı ? Cila üzerine neden birdaha cila atıyorsunuz? Arkadaşlar geri göndermekten vazgeçtim burada 10 sene istanbulda meguiars ta çalışmış bir arkadaşa rastladım şans eseri,swirl x ürünü gösterdim pasta yerine bnu göndermişler dedim.arabaya baktı pasta atma bu arabaya boşu boşuna vernikle oynama,swirl x kullan biraz üstüne waxı at yeter dedi. bende inandım akşam bagaja belli birbölüme uyguladım,sonuç çok güzel.Tırnak çizikleri vardı bagajda hepsini yok etti 20 gün sonra Memlekete gidince bu işi girişeceğim,Bilt hamber kili de aldım (Anıl Kardeşim sağolun) rica ederim kil swirlx cila sıralamasında yapmayı unutma birde kapı içleri Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 (düzenlendi) Anıl ben tam tersini yapıyorum ve gayet te memnunum.Collinite 915 var aracımın üstünde yıkamalardan sonra Arexons hızlı cila yapıyorum güzel kadife bir yapı oluşuyor. Heleki kil uygulayıp yapılırsa çok güzel oluyor 18 Haziran 2011 tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 megiuars hızlı cilayı az önce uyguladım ama hiç bişey farketmedim açıkçası hatta ilk başta matlaştıgını bile düşündüm ki sonradan normal haline döndürebildim.. bi daha kendi başıma iş yapmayacağımı anladım:) Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Anıl ben tam tersini yapıyorum ve gayet te memnunum.Collinite 915 var aracımın üstünde yıkamalardan sonra Arexons hızlı cila yapıyorum güzel kadife bir yapı oluşuyor.Heleki kil uygulayıp yapılırsa çok güzel oluyor şimdi coll. üstüne hızlı cila yaparsınız olan cilanın bir nebze olsun dayanaklılığını arttırır o başka ... ama nxt atıp üzerine 915 atmak bence gereksiz diye düşünüyorum... onun yerine 2 ay sonra bir kat daha cila atılsa daha iyi olur ... megiuars hızlı cilayı az önce uyguladım ama hiç bişey farketmedim açıkçası hatta ilk başta matlaştıgını bile düşündüm ki sonradan normal haline döndürebildim.. bi daha kendi başıma iş yapmayacağımı anladım:) matlaşması cila kuruduktan sonra normal ... işte o sırada siz yumuşak böl tüylü bir mikrofiber bezle aracınızı parlatacaktınız ... birazcık konuyla ilgili bilgi edinip o şekilde uygulamaya geçmek faydalıdır bu konularda... Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 şimdi coll. üstüne hızlı cila yaparsınız olan cilanın bir nebze olsun dayanaklılığını arttırır o başka ... ama nxt atıp üzerine 915 atmak bence gereksiz diye düşünüyorum... onun yerine 2 ay sonra bir kat daha cila atılsa daha iyi olur ... Nxt kullanmıyorum zaten yok Geçenlerde aracıma uygulama yapmıştım kil+colli915+hızlı cila.Arabam kısmında vardı resimleri oraya eklemiştim.Polisaj şart aracımda hem kılcal çizikler hemde derin birkaç çizik var.elle uğraşmak çok zahmetli olacağı için makinayla girişeceğim.Ürün tercihlerimi hazırlıyorum şu anda Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 sonradan partlattım aracı fakat zatn parlıyordu..ekstra bişey yapabildim mi bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts