Sani Gerşon 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Arkadaşlar aracım 170 binde 150 binden sonra Bormax diye motor katkısı öneriyorlar kullanan arkaş ımız varmı bilgilerinzi paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler Konunuzu birleştirdim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Arkadaslar aracımdak ullanmayı düşünmüyorum ama bu bor powerı kullanan varmı faydaları zararları nelerdir merak ettim tecrübelerinizi ögrenmek istiyorum Yağ eksilten motorumda hiç bir faydasını görmedim. Mobil 1 Extended Life 10/60 yağ kullanıyorum nispeten daha az eksiltiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 plasebo etkisi duyan var mıdır bilmem de, ben yetkili servis ortamında bunu test ettim... Test söz konusu ise; Motor sesi, kulak ile ölçümlenemez, dB metre olmadıkça. Özelikle segmandan yağ kaçırarak yağ eksilten bir motoru, herhangi bir kimyasal ile, yağ eksiltmesini önlemek, ileride çıkaracağı tamir masrafını katlamaktaktan öteye gitmez, metal arasını dolduran bir çözümün sonucu, karekökü ile hızlandırılış yıpranmadır. MEslekte , mühendis yazıyorsa yeniden ölçümlenebilir metod olmadıkça, rakama dayalı test olmadıkça her zaman temkinli olmak gerekir. Vesile ile; Sıfır motorda bile sesi hissedilir dercede kesmesi kolay, 200ml. üstelik çok kolay ulaşılabilir hem de yağ bazlı bir sıvı ile (ne olduğunu yazmam denemeye kalkan olabilir) ancak öngürelemeyen bir zamanda ama kaçınılmza bir son olarak, yıpranma artar piyasa işi yöntemlerde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Motordaki ses kesinlikle azaldı. Yakın bir arkadaşımın babası motor ustasıymış aslında ama ben elektrikçi sanıyordum. Dükkanlarına gittim ampül değişimi için. Orada tavsiye ettiler. Ben ikna olmadım. Sonra çok ilginç bir şey oldu. Nnt firmasına bağlı bir dağıtıcı geldi dükkana. Adam iş tabletinden videolar izletti. Fabrikanın videolarını gösterdi. Mühendis ekibinin mercedes e 500 üzerinde yaptıkları kendisi tarafından çekilmiş videoları izledikten sonra ve arkadaşın babasının yoğun ısrarlarından sonra ekledik. Şu an 100 km oldu kullanalı ve hissedilir bir ses azalması oldu. Daha 400 km var testin bitmesine. 400 km sonra tekrardan inceleme yapacağız. Özellikle subablardan gelen sese bakacağız. Arkadaşın babası 700 kmde 1,5 litre yağ yakan tempra motorunda nnt bor katkısı ile yağ yakmanın son bulduğunu anlattı. 1-Mert benim opele denemediğim katkı kalmadı. Ama yağ yakma kesilmedi. En son motor yaptırdım kurtuldum. 2-Motor sesi kesilmesi sadece psikolojik veya geçici bir ses kesilmesi olabilir. Opelden biliyorum. Bana para tuzağı geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 (düzenlendi) Motordaki ses kesinlikle azaldı. Yakın bir arkadaşımın babası motor ustasıymış aslında ama ben elektrikçi sanıyordum. Dükkanlarına gittim ampül değişimi için. Orada tavsiye ettiler. Ben ikna olmadım. Sonra çok ilginç bir şey oldu. Nnt firmasına bağlı bir dağıtıcı geldi dükkana. Adam iş tabletinden videolar izletti. Fabrikanın videolarını gösterdi. Mühendis ekibinin mercedes e 500 üzerinde yaptıkları kendisi tarafından çekilmiş videoları izledikten sonra ve arkadaşın babasının yoğun ısrarlarından sonra ekledik. Şu an 100 km oldu kullanalı ve hissedilir bir ses azalması oldu. Daha 400 km var testin bitmesine. 400 km sonra tekrardan inceleme yapacağız. Özellikle subablardan gelen sese bakacağız. Arkadaşın babası 700 kmde 1,5 litre yağ yakan tempra motorunda nnt bor katkısı ile yağ yakmanın son bulduğunu anlattı. Mert, araya giren ve dolgu yapan herşey sürtünmeyi arttırır, aşınmış motorun tedavisi sadece rektefe dir, sağlam motorda demir törpüsü etkisi yapar, zaten aşınmış can çekişen motorada da hayat destek cihazı vazifesi görür, belirtlileri görmezsin, sonrası bir anda gelen beyin kanaması ve direk pert. Kısaca sağlam motorda kullanılırsa olması gereken boşluklar dolar ve motorun ömrünü yersin. Ölmek üzre olan motorda kullanılırsa, ölüm süresi değişmez, sadece belirtiler görünmez olur, sende aman ne güzel dersin, süresi dolan motor daha beter şekilde ölür. Yani TIRT Sağlam ve düzgün kullanılan motor, bakımlarıda titizlikle ve zamanından önce yapılırsa, doğuştan hatalıda değilse zaten 500 bin km. leri rahat rahat görür, o zamana da zaten normal kullanıcı olan bizler için 10 seneden fazla kullanım (hatta 30 sene bile olabilir) demektirki zaten arabayı satmış oluruz, alanda kullanmaya devam eder. 3 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Yağ değilimi yapıldı mı. Sıfır yağa katılmalıydı ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Benim aracım 70.000 den beridir yağ eksiltiyor. Şu anda 200.000 'de. Gidecekse zaten giderdi diye düşünüyorum, bir kere sırf merakımdan denedim tabii ki değişiklik olmadı hala da o verdiğim paraya acırım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Bu bakımda bende kattım. Hergün 220 km. yol yapıyorum. 2 ayda bakım zamanı doluyor. Bakalım fark olacak mı göreceğiz. ! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 yağ değişimine gerek yokmuş abi. Kutusunda öyle yazıyor. Önceden gerek var yazardı... Benim aracım 70.000 den beridir yağ eksiltiyor. Şu anda 200.000 'de. Gidecekse zaten giderdi diye düşünüyorum, bir kere sırf merakımdan denedim tabii ki değişiklik olmadı hala da o verdiğim paraya acırım. Tamam, tamam.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 21. yüzyılın en önemli buluşu ödülü diyorlar kutuda ? NNT değil mi bu.. iyi ar-ge yapmışlar ozaman Evet pazarlama güzel çalışmış... Bu departmanı tebrik etmek istiyorum... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Ürünün kendisi katkı zaten. Katkının katkısı olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Evet nnt abi. Bana firmaya bağlı satıcı bu ürünün katkısız olduğunu söyledi. Diğerlerinde katkı varmış. Beni telefondaki tehditleri ilgilendiriyor.. Afişlerinde dişli seslerine % 100 çözüm yazarken, sesi kesmedi bu diye aradığımda, öyle bir afişimiz olmadı diyen firma.. Afişin resmi de vardı bende... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Hayatımdaki en büyük saçmalık, 10.000km deki arabama bu katkıyı alıp, koymak oldu. Bununla birlikte gelen titreşimli çalışma ve ses artmasıydı. Farkına varır varmaz. Erken bakıma girmek zorunda kaldım.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Yağa katılan herşey hikayediiiiiir 1 Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 geçen çok tavsiye ve internetten araştırmalarım dogrultusunda motor silk katkısı koydum araca, motorun çalışma sesi 2dk içinde kedi gibi oldu yakıt konusundada tasarruf saglayacağını iddea ediyorlar bilgisi olan varmı iyimi yaptım kötümü yaptım sizce? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 geçen çok tavsiye ve internetten araştırmalarım dogrultusunda motor silk katkısı koydum araca, motorun çalışma sesi 2dk içinde kedi gibi oldu yakıt konusundada tasarruf saglayacağını iddea ediyorlar bilgisi olan varmı iyimi yaptım kötümü yaptım sizce? Bor power, motor silk vs gibi yağ katkıları temelde aynı olduğu için konuyu buraya taşıdım. Şahsi görüşüm, asla kullanmam, kullandırmam. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Motor rektefe istiyorsa kullan, bitkisel hayatta ömrünü uzatırsın biraz, sağlam motora koyarsan önce kedi sonra tır çarpmış kedi yapar ona göre... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 geçen çok tavsiye ve internetten araştırmalarım dogrultusunda motor silk katkısı koydum araca, motorun çalışma sesi 2dk içinde kedi gibi oldu yakıt konusundada tasarruf saglayacağını iddea ediyorlar bilgisi olan varmı iyimi yaptım kötümü yaptım sizce? Hiç bir işe yaramıyor... 1 Yorum bağlantısı
Ayşegül Çakmak 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 kullanırken sanki arabamın çekiş gücünde gitmediğini düşünüyorum sizce yağ katkısı kullanmalımıyım? Kullanırsam gerçekten faydası olurmu? Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Tam bir bilgi almak için aracınızın kilometresini de paylaşırsanız daha iyi olacaktır. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Yağ yakma vs gibi sıkıntılarınız yoksa kullanmayın.Enjektör temizleyiciler bir nebze düzeltme sağlayabilir ama çekiş düşüklüğü probleminin tek çözümü yağ katkısı değil.Öncelikle sorun nerede onun tespit edilmesi lazım.Tıkalı katalizör, ateşleme problemleri, baskı-balata gibi sorunlarınız olabilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Yağ katkısı motorun hiç bir döneminde fayda sağlamaz. Uygun viskolite ve önerilen yağı kullanmak motor için en doğru olanıdır. Diğerleri para tuzağıdır ve sadece psikolojik etki yaratır. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Şimdiki yağlar ve yakıtlar çok kaliteliler. Hiçbirine gerek yok bence. Aracınızın her zamankinden farklı olduğunu düşündüğünüz vakit biraz sabredin ve bekleyin sorun sizin kuşkularınızdamı araçtamı? Bazen alınan yakıt bile aracı etkiliyor. Araçta olduğuna emin olunca iyi bir usta ile görüşmenizi tavsiye edrim. Ustayım diyen herkese aracı emanet etmeyin sonra şu andaki halini bile mum ile arayabilirsiniz Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Depoya ve yağa başka bir yabancı madde girmemeli.. Gerekli katkılar aldığımız ürünlerde mevcuttur.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts