Kaan Kara 3 Mayıs 2009 Paylaş 3 Mayıs 2009 Merhaba Arkadaşlar, Nano teknoloji ile üretilen ve motorda sürtünme azaltıcı etkisi olan BOR POWER nasıldır ? Focus 1 'de kullanan oldu mu hiç ? Çevrenizde yada sizden deneyen var mı ? Kullanılması faydalı mıdır ? Bir de dar pistonlu araçlarda örn. mercedes pek tavsiye edilmiyormuş diye duydum ayrıca yüksek kilometreli araçlar için uygulanması da tavsiye ediliyor. Bu konu üzerine bilgilerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Yararlı ise kullanmamız faydamıza olacaktır sonuçta. Tşkler... BOR POWER: http://www.nnt.com.tr/Urunler.html Nasıl Çalışır ? !!!Mantıklı Görünüyor!!! BORPOWER Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 3 Mayıs 2009 Paylaş 3 Mayıs 2009 ben müşteri araçlarında kullanıyorum problem yok. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 3 Mayıs 2009 Paylaş 3 Mayıs 2009 Elime biryerden beleş geçti,5000 km dir kullanıyorum,en ufak birşey değişmedi dün uzun yoldan geldim 46 lt ile 750 km gittim,eskiden de aynıydı hala aynı,faydasıda yok zararıda görülmedi. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 3 Mayıs 2009 Paylaş 3 Mayıs 2009 Bende Bor kullandıktan sonra motorun daha sessiz ve daha rahat çalışmnasından dolayı daha az yakıt sarfiyatının olduğunu duydum. Hatta 2006 Focusu TDCİ'ı olan bir arkadaşımın ilk bakımından beri her yağ değişiminde Bor eklendiği ve bunun sayesinde de daha az mazot yaktığını söyledi.. Mantıklı geliyor ama yinede kullanan ve gerçekten test etmiş olan arkadaşların fikirleri ve yorumları daha açıklayıcı olacaktır.. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 4 Mayıs 2009 Paylaş 4 Mayıs 2009 Bu bor ile duyduğum (ne kadar doğru bilemem)dizel motorlar için baya faydalıymış.Bende müşterilerin araçlarında kullanıyorum kendileri getiriyor. Yorum bağlantısı
Kaan Kara 10 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2009 bu konuyu şurayla birleştirirsek hazır aracım da 60.000'e gelmişken: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...rt=#entry673865 carbon clean yaptırıp 500 km sonrasında da bakımla yeni yağ ve bor power yaptırmak makul görünüyor yorumlarınız ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 Bor poweri bilemiyorum , herhangi bir testini göremedim, CC sonrası 500 km de bakım yaptırmanın da herhangi bir sakıncası yoktur. Yorum bağlantısı
Kaan Manavbaşı 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 merhabalar daha önceki arabamda clio hb de kullandım ve arabanın yakıtında %30 a kadar benzin tassarufu sağladı motor sesini azalttı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 merhabalar daha önceki arabamda clio hb de kullandım ve arabanın yakıtında %30 a kadar benzin tassarufu sağladı motor sesini azalttı tavsiye ederim O da bişey mi? Ben %40 yaptım. Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Belki %3 demek istemiş olabilir... Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Ben o tasarrufu haftada 1 kez evden dışarı çıkmayarak yapabiliyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Benim bu konuda yorumum şöyle..Madem ki Bor power iyi bişey ve bunun arkasında duruluyor neden o zaman motora sadece Bor power koymuyoruz?Koyalım 4.5 litre bor Power 500 bin km hiç dokunmayalım.. Varmı böyle bişey? Yok..Neden yok çünkü yağ olmadan bor power işe yaramıyor.Peki ozaman akıla şu geliyor.Hangi marka ve model yağlarda işe yarıyor..Yani Bor power şunu demeli..Arkadaşlar alın bunu sadece tam sentetik veya yarı sentetik şu marka yağlara katın kullanın demesi lazım.Bu şekilde açık kapı bırakılıyor ki işe yaramadığı zaman sen şu yağa katmışsın olmazz diycekler..Bana biraz hikaye kısmı fazla olan bir ürün gibime geliyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Bende bor power kullanıpda faydası olan görmedim. Açıkcası %30 benzin tasarufu bana da mantıklı gelmdi. Eğer böyle bişey gerçekten olsaydı Yılın icadı filan olurdu. Yorum bağlantısı
Serdar Özbekar 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Bende bor power kullanıpda faydası olan görmedim. Açıkcası %30 benzin tasarufu bana da mantıklı gelmdi. Eğer böyle bişey gerçekten olsaydı Yılın icadı filan olurdu. %30 falan uçuk rakamlar öyle olsa Obama bile bor power tavsiye ederdi. Ama bence faydası oluyor, arabanın sesi azalıyor yani sürtünmeyi azaltıyor, bununda motorun ömrünü uzattığını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Faruk Yener 29 Mayıs 2009 Paylaş 29 Mayıs 2009 merhabalar daha önceki arabamda clio hb de kullandım ve arabanın yakıtında %30 a kadar benzin tassarufu sağladı motor sesini azalttı tavsiye ederim boşuna LPG ye o kadar para verdik desenize bir kutu bor alıp doldursaydık keşke şamandırası yok ruhsata işletmesi yok, ayarı yok, stepneye yer bulma sorunu yok, yok yok.... böyle birşey mümkün mü, %30 büyük fark, yanlışınız olmasın %3 olabilir mi yine de mantıklı gelmiyor ama.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2009 Paylaş 29 Mayıs 2009 Bende koydum bu bor poveri.. Motor sesi dışına bişeyini görmedim... Ha arabam 11 bin km'de milim yağ eksiltmemiş.. Sebebi oysa bilmiyorum... Ama tasarruf, ı ıh.. Yorum bağlantısı
Ahmed Dönmez 29 Mayıs 2009 Paylaş 29 Mayıs 2009 ben de kullandım. seste azalma oldu. performansında artış oldu ama tasarruf olarak fark göremedim. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 30 Mayıs 2009 Paylaş 30 Mayıs 2009 Hepsi hikaye,yüksek viskoziteli yağdan farkı yok bu ürünlerin. Yorum bağlantısı
Özgür Karaca 30 Temmuz 2009 Paylaş 30 Temmuz 2009 bu borpower motor yağı katkısı kullanan varmıdır.ben kullanan kime sordu isem yağı ilk kullanmaya başladığı andan itibaren bariz fark olduğunu söylüyor.çekiş güç artışı motor seslerinin kesilmesi bir motor yağı katkısı ile bunları hepsini gerçekleştirmek kafa karıştırıyo... Yorum bağlantısı
Mehmet Varankaya 30 Temmuz 2009 Paylaş 30 Temmuz 2009 yağ değişiminde 444 yağ katkı maddesi kullanalımmı .ne dersiniz arkadaşlar araç 5000 kmde garantide bi problem olurmu acaba Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 30 Temmuz 2009 Paylaş 30 Temmuz 2009 Çok faydası olmadığını hatta kurumları söktüğü için başlarda duman atma falan olduğunu duymuştum. Faydasının olmadığını düşünüyorum , carbon clean bence daha faydalıdır eski aracımda yaptırmıştım faydasını gördüm Yorum bağlantısı
Numan Gümüş 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 en son bakımda koydum hiç bir faydasını görmedim Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 Yakıtı %30 düşürmesi bencede mantıksız.eğer anlatıldığı gibiyse sadece motordaki aşınmayı azaltması ve motorun yağ eksiltmesini engellemesi için bile kullanılabilir.tasarruf isteyen lpg taktırsın. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Ben eski aracımda yaklaşık 15000 km kullandım.En ufak bir güç artışı veya yakıt tasarrufu veyla motor sesinde azalma duymadım , hissetmedim.Bu %30 %40 tasarruf diyenler nasıl yaptı acaba , araçta birde lpg varsa %35 te ondan tasarruf etti %75 bilinen yöntemlerde gaza yyumurta gibi basarak flan filan %25 te ondan tasarruf desek hiç yakmaz valla araba.Hatta az daha zorlasalar araç hem gider hemde sahibinin cebine para bile koyar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts