Harun Ceyhan 30 Nisan 2009 Paylaş 30 Nisan 2009 uzun bi aradan sonra geçen ankaraya gittiğimde gördüm, nerdeyse bütün taksiler focus sedan comfort modeliydi. baya şaşırmıştım... hayırlı olsun aracınız... Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Nisan 2009 Paylaş 30 Nisan 2009 Hoşgeldiniz... İzmir'in hangi semtinde durağınız ? Focus olarak bitanede dolmuş taksi görüyorum bankanın önünden geçiyo hergün bikaç sefer... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 30 Nisan 2009 Paylaş 30 Nisan 2009 yerimi bilmiyorum ama aklıma gelmişken sorayım dedim peki neden ankarada çoğu arabanın arkası havada genelde tofaşlarda bu şekilde . Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Nisan 2009 Paylaş 30 Nisan 2009 (düzenlendi) yerimi bilmiyorum ama aklıma gelmişken sorayım dedim peki neden ankarada çoğu arabanın arkası havada genelde tofaşlarda bu şekilde . Ankaralılar genelde seyahata giderken çok valiz alırlar ve içlerini tıkabasa doldururlar, fazla yükleme yapıldığında araç aşağı çökeceğinden sıkıntı çıkmasın diye yükseltiyolar önceden, O gördüklerimiz hep müşteri arayan taksiler şaka bi yana bende hep merak etmişimdir!!! 30 Nisan 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 30 Nisan 2009 Paylaş 30 Nisan 2009 Ankaralılar genelde seyahata giderken çok valiz alırlar ve içlerini tıkabasa doldururlar, fazla yükleme yapıldığında araç aşağı çökeceğinden sıkıntı çıkmasın diye yükseltiyolar önceden, O gördüklerimiz hep müşteri arayan taksiler :D e buda farklı bi bakış açısı onurum hani nebiliyim belki yoltutuşu veya başka bir şey içindir diye düşünmüştüm ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2009 Paylaş 30 Nisan 2009 güle güle kullanın, hayırlı kazançlar dilerim. kaç km de acaba? Yorum bağlantısı
Güngör Özkurt 30 Nisan 2009 Yazar Paylaş 30 Nisan 2009 focusdan önce dogan vardı fakat caga ayak uydurmak lazım dımı onun ıcın deısdırmek zorunda kaldım fakat ben hic ford focus bınmemısdım gercekden güzel bı araba konforu benım ıcın önemlı cunkı günün büyük bi kısmını aracda gecırıyorum herkes zevk için araba alıyor bende bıraz paraya kıydım focusa aldım müşderilerimdennde olumlu tepki alıyorum bızım bıtane daha aracımız var eniştemin aynı durakda calısıyoruz onda wv bora var resımlerımde ufakda olsa görunuyor fakat boranın iç hacmı cok dar rahat deıl focus yayla gibi araba alllah nasıp ederse ılerde deısdırme imkanı bulursam focus ıı alırım Yorum bağlantısı
Güngör Özkurt 30 Nisan 2009 Yazar Paylaş 30 Nisan 2009 ben izmirin ilcesindeyim tirede bilirmisin bilmemm ama bizim ilcenin nüfüsu 70 bin buraya cok fazla bi araba dogoanlar şahinler yeretde burdaki fabrikalar var buyuk fabrıkalar arabayı orlara baglıyoruz bız sürekli izmir tire yane hava alanı falan onun ıcın amir megmur tasıos genelde onun ıcın cok düşündüm araba bulamadım era alsan içi dar albea alsan kutu gibi cılıo kapıya koymam bora var zaten bizdede 1 aydır araba arıya arıya kafayı yıyecekdım vala ensonunda izmire git gel git gel enson gidişimde burdan araba almadan gidersem bıdaha arabayı deısdırmıcem dedım focussu bulduk nasip yane ama beyazdı arabayı aldıgımda ınsanı renkde aldatıo ben baska renk bulsam almazdım enınde sonunda sarıya döncek ama arabayı ınsanın gönlu kabul etmesı lazım ılllakı beyaz dedık beyaz aldık Yorum bağlantısı
Güngör Özkurt 10 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2009 arkadaşlar focusumuza yenılıkler yapdık fakat resim atmma şansımız olmadı bi kac güne atarım resımleri jant film ufakdanda olsa uğraşıyoruz işte Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Hoşgeldiniz Öncelikle...Bendede 2004 Ford Focus Comfort Var Taksi Cok Rahat Araba Taksidede Cok Rahatlık Saglıyor...Sizin Takside Güzelmis..Hayırlı İşler... Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 29 Ekim 2009 Paylaş 29 Ekim 2009 Kusura bakmayın ama Ticari araçlara neden modifiye yapmaya çalışılır hiç anlayamam... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2009 Paylaş 29 Ekim 2009 Kusura bakmayın ama Ticari araçlara neden modifiye yapmaya çalışılır hiç anlayamam... Niye... O insanların yeri geliyor 24 saati onun içinde geçiyor... Zevk almasın mı işinden... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim 2009 Paylaş 29 Ekim 2009 kaşlar ve direksiyon dışında olmuş. mehmet bey'e katılıyorum, tüm gününüz içinde geçiyorsa biraz keyfe göre düzenleme yapılabilir. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 Niye... O insanların yeri geliyor 24 saati onun içinde geçiyor... Zevk almasın mı işinden... Aklıma taksi filmindeki Peugeot geldi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 Elinize sağlık güzel olmuş, Ön tampon hoş duruyor. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 Bence de olcukça güzel olmuş fakat farlardaki kaşlar yerine siyah zeminli farlar taksanız çok daha hoş olabilir.. benimde sarı arabam vardı ve kesinlikle siyahla birlikte çok güzel bir kontras yakalanıyor ve sizde bu kontrası yakalamışsınız eğer siyahlar sarıya dönüşmesse araç her zaman canlı kalacaktır diğer türlü sarıdan bayılacaktır.. fakat ön tampon 10 numara olmuş bence Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 (düzenlendi) güzel olmuş. bana göre tek kusur taksi levhası. şunun gibi bişi olsa daha şık durur http://www.turk-trade.net/img.php?i=urunle...w=300&h=300 30 Ekim 2009 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 Güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Kaşları bence kaldırın siyah zeminli farlarla değiştirin, direksiyonu korumak için taktınız sanırım kılıfı ya da deformasyonu önlemek için. İyi de yapmışsınız Yorum bağlantısı
Akif Özkan 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 Kaşları genelde beğenmem ama burda güzel olmuş.Daha bi kedimsi olmuş. Taksilik te güzel durmuş. Tampona söz yok zaten :+1: Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 taksi yazısının acil değişmesi gerekiyor!!! mümkünse ayaksız olsun. ön tamponu forumda ilk kim yaptı acaba Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 taksi yazısı ve direksiyon kılıfı dışında herşey yerine olmuş.kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts