İnan Erbil Sefer 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Bendede esti birden led siparişini verdim geldi. ve başladım plaka aydınlatma yuvası buda palaka için ledlerim buda plaka yuvasını doldurduğum malzeme buda son hali Buda Görünüşü... Bide İç aydınlatma çalışması buda ledlerim buda bağlantısı buda görüntüsü vay be neler yapmışım bu kadarda deil bugün sabahta işyerinde çalıştığım abilerin kanına girdim ve bir chevrolet sparkla hyundaı getz in bağaj ve iç aydınlatmalrını yaptım. En yakın zamanda koltuk altı ve kapı kolu denemelerinde bulunacam... güzel iş valla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Güzel... Siyah bant ısıyı görünce bırakır ve her bağlantıyı çok iyi izole edin.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Plakalar güzel olmuş, elinize sağlık. Ön plakaya ne zaman led takacaksınız , Bant konusuna katılıyorum. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 29 Nisan 2009 Yazar Paylaş 29 Nisan 2009 atsın abi orda fazla ısıncağını sanama ama yinede aklımda teşekkürler emmi bilgileriçin Plakalar güzel olmuş, elinize sağlık. Ön plakaya ne zaman led takacaksınız , Bant konusuna katılıyorum. abi önede yapcaktım ama önden gelene yazık olur diye yapmadım Yorum bağlantısı
Murat İmeci 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Çok güzel aydınlatmış,elinize emeğinize sağlık ,connecte böyle calışmaları görmek güzel.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık . Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 29 Nisan 2009 Yazar Paylaş 29 Nisan 2009 dsolun çalışmalarımı ilerletmeye çalışıyorum devamı gelcek Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Mayıs 2009 Paylaş 3 Mayıs 2009 İnan bey nezaman aldınız ledleri Onur1 den mi aldınız Tuğrul Elektronikten.. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 4 Mayıs 2009 Paylaş 4 Mayıs 2009 başarılı çalışma olmuş elinize sağlık.... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 İnan bey nezaman aldınız ledleri Onur1 den mi aldınız Tuğrul Elektronikten.. Özel Sipariş üzerine geliyor Onur'dakiler çok pahalı Yorum bağlantısı
Guest Mehmet 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 Güle güle kullanın. Yakışmış. kardeş acil bana da lazım plakadaki sarı ışığı beyaz yapmak istiyorum tam olarak anlatır mısın.. Yorum bağlantısı
Ahmet Candan 20 Ağustos 2011 Paylaş 20 Ağustos 2011 yapması ne kadar zaman aldı birde ledleri nerden sipariş ettiniz??? Yorum bağlantısı
Ahmet Candan 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 (düzenlendi) Güzel... Siyah bant ısıyı görünce bırakır ve her bağlantıyı çok iyi izole edin.. Bana neden kimse cevap vermiyor? 21 Ağustos 2011 tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi cvp = cevap Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 Elinize sağlık, bilhassa plakalıklar güzel olmuş ancak kullanmış olduğunuz siyah bantlar (elektrik bandı) hotmelt denilen sentetik kauçuk veya doğal kauçuk yapışkanlıdır, ancak 40-45 derece ısı karşısında yumuşarlar ve yerinden çıkarlar ayrıca ömür olara kısadırlar, bu tip bant yerine yapı marketlerde kolayca bulabileceğiniz akrilik esaslı bantlar kullanmanızı öneririrm. ıs ve nem karşısında oldukça dayanıklıdırlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 Bana neden kimse cevap vermiyor? Konu biraz eski olduğu içindir. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 23 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2011 kardeş acil bana da lazım plakadaki sarı ışığı beyaz yapmak istiyorum tam olarak anlatır mısın.. ben izmirden almıştım led malzemeleri satan yerlerde genelde bulursunuz plakete hazır montaj dırek ampul yuvaları montaj yapmak kalıyo yapması ne kadar zaman aldı birde ledleri nerden sipariş ettiniz??? ledleri www.ilker.com dan sipariş ediyorum yapması can sıkıldıkca ugrasmaca zamana hıc dıkkat etmedım kusura bakmayın konu baya eskı bıde foruma gıremıyordum bu aralar tekrar çok ozür dilerim Ben niye göremiyorum fotoğrafları. fotolar eskıdır sılınmıs olabılır Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 Geçenlerde bende iç kısımda kulandıgınız şerit'lledle yaptım plaka lambasını(yan yana 3+3 toplam 12 led yani) gayet güzel aydınlatıyor ve şuana kadar sorun yok... Yorum bağlantısı
Aykut Akduman 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Bende toplam 12 led kullandım ve sonuç Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 suanda ıc lambalarla ugrasıyorum ama sorun yasamaktaydım içlerle önceden beri onuda çözmeye calışıyorum iç lambaları bitirdikten sonra sizlerle paylaşırım Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 suanda ıc lambalarla ugrasıyorum ama sorun yasamaktaydım içlerle önceden beri onuda çözmeye calışıyorum iç lambaları bitirdikten sonra sizlerle paylaşırım Ne tür sorun var? Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 30 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2011 Ne tür sorun var? http://www.otoclubturkiye.com/forum/Ic-Tavan-L...So-t221242.html sorunu burda anlatmıştım abi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ağustos 2011 Paylaş 30 Ağustos 2011 http://www.otoclubturkiye.com/forum/Ic-Tavan-L...So-t221242.htmlsorunu burda anlatmıştım abi Yorum ekledim. Yorum bağlantısı
Aykut Akduman 3 Eylül 2011 Paylaş 3 Eylül 2011 Bende toplam 12 led kullandım ve sonuç Ben silikonsuz şerit led kullanıyorum.Hiçbir sorun olmuyor zaten önceki araçımın dışınada silikonsuz kullanmıştım hiçbirşey olmuyor. ben silikonsuz şerit ledi su dolu bardağın içinde denedim çalıştı.suyun içine tuz da attım çalıştı.yani sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts