Süha Demirtaş 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Bugün samsung'un servisine gittim tavsiye almak üzere bana sen internetten bi model beğen ben sana peşin fiyatına %20-25 ucuza getirtirim dedi. TRT bandrollü mü ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Bugün samsung'un servisine gittim tavsiye almak üzere bana sen internetten bi model beğen ben sana peşin fiyatına %20-25 ucuza getirtirim dedi. Nasıl oluyor ki bu iş? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Bandrolsuz şahis dışticaretiyle vergi hırsızlığı yani, ya bizim getirdiğimiz panelleri siz bundan tv yaparsınız diye vergi almaya çalışan canım gümrüğüm ve bağlı olduğu kurumlar, başta istanbul bilişim denen sözde müslüman geçinen firma kul hakkı yerken nerde idi !!! Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 vergi hırsızlığı yani, ya bizim getirdiğimiz panelleri siz bundan tv yaparsınız diye vergi almaya çalışan canım gümrüğüm ve bağlı olduğu kurumlar, başta istanbul bilişim denen sözde müslüman geçinen firma kul hakkı yerken nerde idi !!! Belki birlikte yiyorlardı, kimbilir Yorum bağlantısı
Tolga Tekinoğlu 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Ne oldu Tv hala alınamadı mı? yok daha araştırıyorum dün bi samsung bayisiyle görüştüm samsung led tv 40" c6000 serisini çok övdü yanında 3 tane daha samsung vardı onlarla mukayese bile edilmez 2 si lcd 1 tanesi daha led ama led olacak ona eminim. samsung led tv 40" c6000 üzerine araştırıyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 yok daha araştırıyorumdün bi samsung bayisiyle görüştüm samsung led tv 40" c6000 serisini çok övdü yanında 3 tane daha samsung vardı onlarla mukayese bile edilmez 2 si lcd 1 tanesi daha led ama led olacak ona eminim. samsung led tv 40" c6000 üzerine araştırıyorum Tolga bey siz LED tv alana kadar OLED TV ler yaygınlaşacak Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 arkadaşlar ucuza getirtilen ürünler spot mal olarak bilinen türden o nedenle ucuz.fabrika artıgı deyim ben hafif kusurlu ürünler oluyor yani kalite kontrolden geçmemiş ama çalışır durumdadır yeni nesil geliştirilen ticari yöntem bu toplu halde pazara sunuyorlar fiyatı cazip olarak.yanılmıyorsam bondrollü bi kaç arkadaş aldı öyle.garanti durumunu bilmiyorum.servisler bakmıyor yanılıyorsam. Yorum bağlantısı
Alphan Hazır 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Valla fiyatlar iyi Oktay bey ... 8 ay önce ailem SAMSUNG marka bir televizyon aldı özel taşıyıcı masa seti falan toplam 6.700 TL mal oldu bize ... ama televizyonda internet var laptoplarla kablosuz bağlantı kurulabiliyor laptopda çalan müziği filmi kablosuz televizyon görüyor yayınlıyor ve daha birsürü özelliği var ... Hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Tolga Tekinoğlu 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 arkadaşım İstanbul Bilişimden dün 42LE5300 LG LED TV almış televizyon bu gün geldi servis falan yok telefon açmışlar servis gelsin diye telefona çıkan arkadaş demişki servise falan gerek yok siz kurun illada servis isterseniz 30 tl vermeniz lazım.tam bi komedi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 arkadaşım İstanbul Bilişimden dün 42LE5300 LG LED TV almış televizyon bu gün geldi servis falan yok telefon açmışlar servis gelsin diye telefona çıkan arkadaş demişki servise falan gerek yok siz kurun illada servis isterseniz 30 tl vermeniz lazım.tam bi komedi iyi günlerde kullansın .servis ücret almıyor ilk kurulumda bence o servisi şikayet etsin arkadaşın dalga mı geçiyolar.garanti kagıdının kaşesini kim bascak. alphan bey iyi günlerde kullanın çok iyi model almışsınız.hayalimdeki setin bi kısmına sahipsiniz. Yorum bağlantısı
Alphan Hazır 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 iyi günlerde kullansın .servis ücret almıyor ilk kurulumda bence o servisi şikayet etsin arkadaşın dalga mı geçiyolar.garanti kagıdının kaşesini kim bascak.alphan bey iyi günlerde kullanın çok iyi model almışsınız.hayalimdeki setin bi kısmına sahipsiniz. Teşekkür ederim Oktay bey babam elektronikte çok hassastır , tek bir teoriye göre elektronik alır .. Alıcaksan bir kere al en iyisini al İnşallah sizinde hayalinizdeki televizyonu almanız dileğiyle ... Bu arada bizim tv nin kalınlığı 0.85 cm 1cm bile değil Samsung 7 serisi led tv olması lazım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 iyi günlerde kullansın .servis ücret almıyor ilk kurulumda bence o servisi şikayet etsin arkadaşın dalga mı geçiyolar.garanti kagıdının kaşesini kim bascak.alphan bey iyi günlerde kullanın çok iyi model almışsınız.hayalimdeki setin bi kısmına sahipsiniz. kimi kime şikayet edeceksiniz ? Bu adamlar grey market çi ! Yapanda servis verende satanda onlar. Servisinde çalışan arkadaşlarım var aman diyim !!! Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Ben philips aldığımda servis kendisi getirdi fakat o anda elektrik kesildi çalıştıramadılar,elektrik gelince fişi takıp çalıştırın dediler servis kağıdını imzalayıp gittiler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 arkadaşım İstanbul Bilişimden dün 42LE5300 LG LED TV almış televizyon bu gün geldi servis falan yok telefon açmışlar servis gelsin diye telefona çıkan arkadaş demişki servise falan gerek yok siz kurun illada servis isterseniz 30 tl vermeniz lazım.tam bi komedi İlginç.. Benim çakma Vestel'de bile aradım servisi.. Siz açmayın bir sorun olur, biz açar kurarız dediler.. Randevulaştık, geldiler.. Duvara istiyorum dedim.. Kurdular gittiler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Vestel iyidir, menüsü basit, kullanımı kolay, Grundig menüsünü, servisi bile çözememişti (kanal arama yapılacaktı o kadar ) Yaprak dökümü seyretmek için de , bütün paneller aynı.... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Vestel iyidir, menüsü basit, kullanımı kolay, Grundig menüsünü, servisi bile çözememişti (kanal arama yapılacaktı o kadar ) Yaprak dökümü seyretmek için de , bütün paneller aynı.... abi yaprak dökümü delikanlıya ters bari kurtlar vadisi dese idin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 abi yaprak dökümü delikanlıya ters bari kurtlar vadisi dese idin Hanım da bu satırları okursa diye şeyettiydim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 kimi kime şikayet edeceksiniz ? Bu adamlar grey market çi ! Yapanda servis verende satanda onlar. Servisinde çalışan arkadaşlarım var aman diyim !!! philips satış müdürlügüne yada alınan magazaya.servislerin anlaşmaları geregi ücretsiz kurulum yapmaları gerekiyor.aksini duymadım hiç. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 philips satış müdürlügüne yada alınan magazaya.servislerin anlaşmaları geregi ücretsiz kurulum yapmaları gerekiyor.aksini duymadım hiç. Cihaz direk ithalat ve satıcı garantisinde demekki Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Cihaz direk ithalat ve satıcı garantisinde demekki haklısınız.detaylar degiştirebiliyor durumu. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 (düzenlendi) Benim Philips TV'mi eve kendileri getirip kurdular, tanıtım yaptılar ve gittiler. Sesini sonuna kadar açtım. Zorlayınca çıkışlar yandı. Servise yetişemedim. 31 Aralık'tı. Yenisi ile değiştirilmesini istedim. 0 paketinde yenisi geldi. Yılbaşı gecesini eski TV'de seyretmiştik. 4 Eylül 2010 tarihinde Hasan Aks tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2010 Paylaş 5 Eylül 2010 LCD'de Philips'in Ambilight teknolojisi ekran boyutunun daha büyük algılanmasına fayda sağlıyor, ben LCD alacak olsam ilk Philips'e bakardım. ambilight olan tv ler yaklaşık 2500 tl civarında.fiyat bizi çok aşıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2010 Paylaş 5 Eylül 2010 Benim Philips TV'mi eve kendileri getirip kurdular, tanıtım yaptılar ve gittiler. Sesini sonuna kadar açtım. Zorlayınca çıkışlar yandı. Servise yetişemedim. 31 Aralık'tı. Yenisi ile değiştirilmesini istedim. 0 paketinde yenisi geldi. Yılbaşı gecesini eski TV'de seyretmiştik. İyi tarafı: Dansözleri şişmanlamadan seyredebildiğiniz son yılbaşı olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts