İçeriğe Yönlendir

"O Bir Klasik" Bu da benim Ghia...

Yusuf Bahri Aslan

Recommended Posts

Yusuf Bahri Aslan

Bu da benim Ford. 2003 Ghia 1.6 sedan. Benden önceki sahibi tüpsüz ve temiz kullanmış, ben de tüpsüz ve temiz kullanıyorum. Taktırmayı da şu aşamada düşünmüyorum. Arabam şuan 117.000 km'de ve hiçbir sorunu yok. Aldığımdan beri sadece bir triger set değiştirdim Bir de film çektirdim o kadar. Yorumlarınızı bekliyorum.

fordclub3800x600k.jpg

fordclub6800x600n.jpg

grnt482800x600a.jpg

grnt483800x600j.jpg

grnt489800x600e.jpg

fordclub1800x600s.jpg

Yorum bağlantısı
Karani Gülistan

lpg , araçlarımız ve önceki sahipleri hakkında aynı düşüncelere sahip olmamız ne güzel.güle-güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan
Amasya Merkez'den misiniz?

Aslen Amasya Gümüşhacıköy ilçesindenim. Ama ailem Amasya'nın Suluova İlçesinde ikamet etmekte. Ben şuan itibariyle Çorum/Kargı'da görev yapmaktayım.

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan
Benim doğum yerim de Merzifon'dur. 8 yaşıma kadar orada yaşadım.

O yüzden sordum.

Merzifona yakınlarda geldiniz mi? bilmem. Ama Merzifon şimdi çok güzel oldu.Daha çok gelişti.Özellikle askeri havalimanının bir bölümü sivil havalimanı olarak açıldığından beri Merzifon çok mesafe katetti.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Direksiyondaki ne.. ?

bence arkada veya bi yerde DVD oynatıcı veya TV var onun kumandası bence abi...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Ben de onu sorcaktım tam :D Direksiyondaki kumandayı..Bir de lpg'li olunca pis mi oluyor araba :D

Güle güle kullanın :D

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak

Direksiyondaki forex fm transmitterin kumandası, bu arada çok güzelmiş araban yusufcum, güle güle kullan...

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan
Direksiyondaki ne.. ?

Forex marka bluetooth'lu FM transmitter uzaktan kumandası. Sadece şehir içinde kullanıyorum. Uzun yola çıkarken çıkartıyorum. Çünkü göstergeleri göremiyorum. Direkdiyonunda başka bir yerine yerleşmiyor. Gerçi çok kullanmıyorum onu zaten çıkarttım.

Direksiyondaki forex fm transmitterin kumandası, bu arada çok güzelmiş araban yusufcum, güle güle kullan...

Teşekkür ederim arkadaşım.

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan
Ben de onu sorcaktım tam :seytan: Direksiyondaki kumandayı..Bir de lpg'li olunca pis mi oluyor araba :D

Güle güle kullanın :seytan:

Cihan bey; Direksiyondaki Forex marka bluetooth'lu FM transmitter kumandasıdır. Cihazını daha çok araç kiti olarak kullanıyorum. Lpg konusuna gelince, malum ülkemizde akaryakıt pahalı elbette bende arabamın daha az yaksın isterim. Ben şu aşamada taktırmayı düşünmüyorum. Çünkü ortalama bir kullanıcıyım. Yıllık 10000-15000 km yapıyorum. Tamam focus şehir içinde çok yakıyor ama uzun yolda fazla yakmıyor. Belki arabamın orjinalliğinide pek bozmak istemiyorum. Birde şu düşünce beni etkiliyor; Yani Ford fabrikasının bir sürü mühendisi bu araçları yada herhangi bir modelini fabrika çıkışı Lpg'li olarak yapmıyor. Nitekim yanlış bilmiyorsam chevrolet bu şekilde araba üretiyor. İlerde çok mecbur kalırsam aracıma lpg taktırabilirim.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

İyi günlerde kullanın ama bence kumanda işi olmamış orda

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan
İyi günlerde kullanın ama bence kumanda işi olmamış orda

Göstergeleri engellediğinden çıkarttım. Bu fotoyu önceden cekmiştim.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Cihan bey; Direksiyondaki Forex marka bluetooth'lu FM transmitter kumandasıdır. Cihazını daha çok araç kiti olarak kullanıyorum. Lpg konusuna gelince, malum ülkemizde akaryakıt pahalı elbette bende arabamın daha az yaksın isterim. Ben şu aşamada taktırmayı düşünmüyorum. Çünkü ortalama bir kullanıcıyım. Yıllık 10000-15000 km yapıyorum. Tamam focus şehir içinde çok yakıyor ama uzun yolda fazla yakmıyor. Belki arabamın orjinalliğinide pek bozmak istemiyorum. Birde şu düşünce beni etkiliyor; Yani Ford fabrikasının bir sürü mühendisi bu araçları yada herhangi bir modelini fabrika çıkışı Lpg'li olarak yapmıyor. Nitekim yanlış bilmiyorsam chevrolet bu şekilde araba üretiyor. İlerde çok mecbur kalırsam aracıma lpg taktırabilirim.

Şöyle de bir durum var, artık bazı Ford yetkili servisleri de garantili lpg dönüşümü işlemini uyguluyor. Bunu yanında bildiğim kadarıyla İngilterede fabrikasyon lpg'li araçlar mevcut. Bir ek daha yapayım, lpg dönüşümü ile aracınızın orjinalliği bozulmuyor, ne zaman isterseniz söküp eski haline çevirebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunu hissettiğiniz anda bence taktırın, keyifle binin.. Tekrardan hayırlı olsun aracınız..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bu fabrikadan lpg li fordlarım motorları her şeyi ile benzinli verisyonla aynı mı garanti süresi kaç bin km kaç sene

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan
Şöyle de bir durum var, artık bazı Ford yetkili servisleri de garantili lpg dönüşümü işlemini uyguluyor. Bunu yanında bildiğim kadarıyla İngilterede fabrikasyon lpg'li araçlar mevcut. Bir ek daha yapayım, lpg dönüşümü ile aracınızın orjinalliği bozulmuyor, ne zaman isterseniz söküp eski haline çevirebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunu hissettiğiniz anda bence taktırın, keyifle binin.. Tekrardan hayırlı olsun aracınız..

Cihan bey ne yalan söyleyeyim, lpg açıkcası beni çok korkutuyor. Focus oldukça seri bir araba. Performansı bana göre iyi. Acaba lpg taktırınca arabanın çekişinde yada motorunda vb. sorun cıkar diye korkuyorum. Tamam hiç sorun çıkartmayan lpg'li emsal araçlarda var. Ama çok güvenilir bir usta da olmazsa taktırmayı pek düşünmüyorum. Birde biz memur kısmının arabası sorun çıkartmamalı. Bindin mi üzerine sürüp gitmeliyiz. Öyle ikide bir sorunla uğraşamam. Zaten memurların arabalarının çoğu da bu yüzden temiz olur.:D)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...