Cihan Toparlak 22 Temmuz 2010 Paylaş 22 Temmuz 2010 focus 2 sony teybi sökmek istiyorum ancak ne aparat var nede sökmeye yarayacak bişi bu işi buçak tornavida tarzı şeylerle halledemezmiyim acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2010 Halledemzsin Cihan.. Aparat olmadan sökemezsin... Yorum bağlantısı
Abdullah Yağlı 28 Aralık 2010 Paylaş 28 Aralık 2010 Teşekkürler paylaşım için, yalnız bu aparatı satan yer varmıdır, ford servisinden istesek vermezlermi ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2010 Yazar Paylaş 28 Aralık 2010 Araç servisinde satıldığını sanmıyorum.. Teyp servislerinde bulabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Egemen Ünal 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 hakikaten teşekkür ederim bunu arıyodum direk buldum sayenizde Yorum bağlantısı
Guest Cenk AŞKIN 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Mehmet Bey merhaba. ben yeni üyeyim. 98 ka arac aldım. sofor kapısı kapı içi kapıyı cekme kolu yerınden oynuyor yerıne oturtmak ıcın sılıkon japon karısımı bı sey sıkmıslar. bu parça komple sokulup orjinaline yakın boyatılabılır mı yoksa cıkma kapı ıcı doseme mı bakmamı onerırsınız. benım ıcın bır problem yaratmıo ancak goz rahatsızlıgı. bır de koltukları kaldırma kolları her ıkı tarafta da yok parcacılara sordum cıftıne 100 tl den asagı dıyen yok. cıkmasını ya da yan sanayısını nasıl nerden edınebılırz. demır cubukla koltugu kaldır ındır bınen yolcular ıcın zor oluyo. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Focus 2 teyp sökme aparatı banada lazım...T:C sınırları içerisinde nereden temin edebilirim,bilgisi olan varmı ??? bazı sitelerde farklı şekilleri satılıyor... bu linkini verdiğim aparat uyarmı ? tırnakları farklı !! http://www.sanalpazar.com/Audivolkswagenfordmercedes-Benz-Teyp-Sokme-Aparati__isp3143671#imgd ebay'da görünen ... http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-SONY-6-DISC-CD-STEREO-RADIO-REMOVAL-TOOLS-KEYS-PINS-set-4-/150787156503?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item231b9d6a17 Adana'da ...servisler dalil bir çok teyp tamirçisi & satıcısı'nı dolaştım ! lakin ya satmıyorlar yada ellerinde yok.... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Aparatların ikisi de aynı aslında, çok küçük fark var ama aynı işlevi görüyor. Çay kaşığı ile sökebilirsin. Eğer cd çaları elinle arkadan ittirebilecek boşluk bulabilirsen. Aparatın uç kısmının oval olması cd çalar üzerindeki tırnağı boşa çıkarmak için, çentik ise cd çaları içeriden tutup çektiğinde gelmesi için. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 İki aparat'ta aynı işi görüyorsa iyi... Aparat harici,farklı bi yöntemle cıkarmaya çalışmak teybin ön kısmına zarar vermesinden çekinyorum forumda bi arkadaşta bilgisayar kasası arkasında bulunan,metal parçalardan yapmıştı.... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/193252-sony-mp3-alarin-ekran-temizligi/page__st__40 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Meyve bıçağından yapanlar var Ben çay kaşığı ile söktüm iki kez. Ayrıca cd çaların sol üst köşesini tutan bir mekanizma yok. Yorum bağlantısı
Ender Er 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 teybi sokme işlemini denicem ilk fırsatta ama bi konuda yardıma ıhtıyacım var işim geregi cok fazla arabaya binemiyom ama kaset calar var uzerınde bunlara bı aparat takılarak usb sd kart ve aux cıkısını yapan aparatlar varmıs bunlar nasıl saglıklı mı yada kullanan arkadaslar bu konu icin bi marka yada daha iyi bi fikir verebilirlermi bana yardımcı olursanız sevınırım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 sökme aparatı elimde mevcut 30 tl ye satıyorum. Mesajlarda elle nasıl yapılacağını ekleyenlerde olmuş zaten. Diğer dediğiniz şeyse digital changer. Kullandım tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Ender Er 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 digidal chenger da bana verebileceginiz bi marka varmı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 markasını hatırlamıyorum şuan. Sanalpazar.comda focus digital changer şeklinde aratınca çıkacaktır. Ben ordaki ürünü gidip dükkandan almıştım. Görüp denemek için. Yorum bağlantısı
Ender Er 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 manisada yada izmirde bulabilirmiyim bi bilginiz varmı acaba bide kendimiz baglaya bilirmiyiz bunu soketli oluyomus orjinal olup hemen takıverıyomusun dogrumudur bide dıreksıyonun yanındakı koldan kontrol edemılıyozmu ileri geri alma gibi parcayı ve degiştirme gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 sökme aparatı elimde mevcut 30 tl ye satıyorum. Mesajlarda elle nasıl yapılacağını ekleyenlerde olmuş zaten. Diğer dediğiniz şeyse digital changer. Kullandım tavsiye ederim Ben 25'e veririm Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 hani 10 liraya şurda satıyolar linki. Ürünün montajı basit. Teybi sökünce arkada cd changer girişine ürünün soketi takılıyor. Direksiyon kumandası usb ve sd kartta full fonksiyon auxtada ses ayatı şeklinde sorunsuz çalışıyor. Youtubeda video eklemiştim arasanız çıkar. focus digital cd changer diye Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 hani 10 liraya şurda satıyolar linki. Ürünün montajı basit. Teybi sökünce arkada cd changer girişine ürünün soketi takılıyor. Direksiyon kumandası usb ve sd kartta full fonksiyon auxtada ses ayatı şeklinde sorunsuz çalışıyor. Youtubeda video eklemiştim arasanız çıkar. focus digital cd changer diye Bana gelsin arkadaş, ücretsiz çıkarayım teybini. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 normalde araçla beraber veriliyormuş zaten ben denk gelmedim o ayrı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 o aparatları kutu kutu çöpe atardık bunun için bizim araçlarda hiç çıkmıyor işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 koli koli paspaslar da vardı, onlar da çıkmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts