Murat Dere 19 Nisan 2009 Paylaş 19 Nisan 2009 murat abi bakıyorumda. şakalar ,espiriler,gülücükler, havada uçuşuyor sen varsan burada.. helal sana abi ..... sağol İlker'im de üzdük Cemal'i. Cemal'im, bunlar yüz yüze olmadığımızdan kaynaklanıyor olabilir. et-kemik görüşsek alırdım ben senin gönlünü. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 20 Nisan 2009 Yazar Paylaş 20 Nisan 2009 merhaba cidden kızmadım murat abi ilk başta sinirlendim dalga mı geçiyor diye ama inanın kızgınlığım yok sizi tanımaya başlayınca hatta neşelendirmeye çalıştığını yazında sevindim bile teşekkürler. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 sağol İlker'im de üzdük Cemal'i. Cemal'im, bunlar yüz yüze olmadığımızdan kaynaklanıyor olabilir. et-kemik görüşsek alırdım ben senin gönlünü. murat abi cihan kardeşimiz darılmış olabilir ama kızmamıştır... senin neşe kaynağı olduğunu bilseydi daha olumlu düşünürdü... burada kızmak yasak zaten abi, hepimiz arkadaş ve kardeşiz.. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 merhaba cidden kızmadım murat abi ilk başta sinirlendim dalga mı geçiyor diye ama inanın kızgınlığım yok sizi tanımaya başlayınca hatta neşelendirmeye çalıştığını yazında sevindim bile teşekkürler. forumun bana göre en neşelisi ve espirilisi diyebilirim (murat dere) için anladıkca daha çok olumdu düşünürsün cemel kardeş... Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 merhaba cidden kızmadım murat abi ilk başta sinirlendim dalga mı geçiyor diye ama inanın kızgınlığım yok sizi tanımaya başlayınca hatta neşelendirmeye çalıştığını yazında sevindim bile teşekkürler. benide yanlış anlama bende isminde bir yanlışlık yapmışım ... k.bakma.. cemal Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 merhaba cidden kızmadım murat abi ilk başta sinirlendim dalga mı geçiyor diye ama inanın kızgınlığım yok sizi tanımaya başlayınca hatta neşelendirmeye çalıştığını yazında sevindim bile teşekkürler. tabii işte bunlar yüz yüze olmadığımızdan kaynaklanıyor. jest ve mimikler olmayınca karşıdakini hissedemiyorsun. kızmadığına sevindim. burada amacım hiç kimseyi kızdırmak değil. dalga geçmek hiç değil. ancak bazen öyle anlaşılabiliyoruz. böyle böyle tanıyacağız belki de birbirimizi. murat abi cihan kardeşimiz darılmış olabilir ama kızmamıştır... senin neşe kaynağı olduğunu bilseydi daha olumlu düşünürdü... burada kızmak yasak zaten abi, hepimiz arkadaş ve kardeşiz.. :lol2: sağol İlker'im. sen sevdin beni ha. ben de sevdim seni kerata. forumun bana göre en neşelisi ve espirilisi diyebilirim (murat dere) için anladıkca daha çok olumdu düşünürsün cemel kardeş... aman estağfurullah. vardır belki daha esprili, neşeli kişilikler forumda. henüz konuşmamış olabilirler. bir konuşurlarsa görürüz günümüzü. zaten ben dünyada tanıdığım en esprili ikinci kişiyim. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 20 Nisan 2009 Yazar Paylaş 20 Nisan 2009 merhabalar ilker bey iki defa ismimi yazmışınız teşekkurler ikisindede dogru yazamamışssınız şimdi bende şüpheye düşmeye başladım ismimin yazılımı zormu yoksa biri benim ismimlemi oynuyor? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 Bu problem benim çiçeği burnunda 308'de de vardı. Gaz pedalına hafif basıp bırakınca torpidonun içinden şırıl şırıl su sesi duyordum. İlk başlarda canımı sıksa da zamanla alışmıştım o sese. Terapi gibi geliyordu İlk fırsatta servise gönderdim aracı ve radyatör hortumunun arızalı olduğu bilgisini aldım. Değiştirdiler ve sorun giderildi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 merhabalar ilker bey iki defa ismimi yazmışınız teşekkurler ikisindede dogru yazamamışssınız şimdi bende şüpheye düşmeye başladım ismimin yazılımı zormu yoksa biri benim ismimlemi oynuyor? :lol2: Cemal, bence sen ismini yanlış yazıyorsun. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 (düzenlendi) Cemal, bence sen ismini yanlış yazıyorsun. murat abi söyledin yine söyliyeceğini patlattın yine espiriyi valla tebrik ediyorum senii... sizede merhaba cemal bey, k. bakmayın tekrardan..evet inceledim 2 defa isim olarak yanlışlık sözkonusu.. 21 Nisan 2009 tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 21 Nisan 2009 Yazar Paylaş 21 Nisan 2009 merhabalar olur ilker bey.yurdaer bey su eksilmesi oluyormuydu yada aracınızda pastırma kokusu benım vasıta ilk kalorüferi açtığımda felaket pastırma kokuyor. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 merhabalar olur ilker bey.yurdaer bey su eksilmesi oluyormuydu yada aracınızda pastırma kokusu benım vasıta ilk kalorüferi açtığımda felaket pastırma kokuyor. Su eksilmesi olmadı. Arada kaputu açıp bakıyordum anormal bir durum var mı diye. Çok fazla da bekletmeden servise gönderdim zaten. Bahsettiğiniz pastırma kokusu benzeri bir şey hiç olmadı benim arabada. Belki de yeni olduğu içindir. Aracı henüz 8-9 km'deyken teslim aldım. Kabindeki yeni araba kokusu dahi gitmemişti. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 6 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2009 merhaba motor suyunu değiştiren arkadaş varmı motor suyunu değiştirmek riskli bi işlem midir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 soğutma sıvısından bahsediyorsunuz sanırım usta 30 dkda değşti aslında 5 dkda değişti ama hava aldı ve aracın düzgün çalışıp çalışmadığına baktı Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 6 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2009 yaşar abi yazın sağa sola giderim yolda hiç olmadık yerde arıza yapar bi dünya masraf cıkarır diye korkuyorumçağlar abi boruların patlamasından bahsetmişti aklıma geldikçe arabaya binesim gelmiyor teşekkurler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts