Beyazıt Koray Atalay 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 Geçenlerde arabamın döşemelerini , direksiyonunu ve vites topuzunu deri kaplattım. Fakat bu uygulamadan sonra o/d tuşu çalışmadığını fark ettim.Ustalara sorduğumda kablosunu bulamadıklarını ifade ettiler acab bu kabloyu takmak cok mu zor yada başka bir durum var . Bilgi almak istiyorum. Lütfen bilgisi olan yardım etsin... Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 O/D nin fişi çıkmıştır.Benimkide çıkmıştı fişini taktılar çalıştı.Benimkinin fişi el freninin olduğu orta konsuldd,oralarda bir yerde. Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 14 Nisan 2009 Yazar Paylaş 14 Nisan 2009 Sanırım ustalar sadece vites topuzunu sökmüşler ben topuzu söksem takabilirmiyim.. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 Yurdum ustası... Para vermişsiniz, gidin başlarında bekleyin ve mağduriyetinizin giderilmesini sağlayın. Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 14 Nisan 2009 Yazar Paylaş 14 Nisan 2009 Biz aradık yapmak için uğraştık ama bulamadık diyorlar.Birazda tanıdık durumları yüzünden fazla yüklenemiyorum.Belki basit bir durumdur , bende halledebilirim düşüncesiyle bilgi almak istedim . Olmadı bi hafta sonu bi ustaya götürüp hallettireceğiz sanırım. Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 Yurdum ustası...Para vermişsiniz, gidin başlarında bekleyin ve mağduriyetinizin giderilmesini sağlayın. Eskişehirimizdeki ustalar nasıl Sezgin kardeş.?Yazın gelip-gitmem eksik olmuyor da.. Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 Geçenlerde arabamın döşemelerini , direksiyonunu ve vites topuzunu deri kaplattım. Fakat bu uygulamadan sonra o/d tuşu çalışmadığını fark ettim.Ustalara sorduğumda kablosunu bulamadıklarını ifade ettiler acab bu kabloyu takmak cok mu zor yada başka bir durum var . Bilgi almak istiyorum. Lütfen bilgisi olan yardım etsin...fişi çıkmıştır.resim isterük Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 vitesi söktüler mi fişi lanet bir yerde ben yanlışlıkla sökmüştüm takacam diye imanım gevredi tabi vites kolunu sökerseniz kolay olabilir önce vites çerçevesini sökün ardından vitesin yazılı olduğu bölümün tırnaklarını kurtarın (önce ön sonra arka) ve vitesi 1 e alın fişi görürsünüz minicik bir soket var soketin alt kısmı vitesin üstünde geçmeli (beyaz bir soket) üstüde etrafı kalın dantel gibi bir boru ile vitesin başından aşağı iniyor bence servise gidin parası neyse verip onlara taktırın kendiniz yaparken zorlanırsınız ve eliniz hep yaralanır benim öyle oluyor takarken ve sinir strese değimez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 Kablosuna abanıp koparmışsa, daha sonra kablosunu bulamaması normal. Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 14 Nisan 2009 Yazar Paylaş 14 Nisan 2009 Ben karar verdim yarın bir deneme yapıcam olmadı servise gideriz artık... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 detaylı resim olursa yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 15 Nisan 2009 Yazar Paylaş 15 Nisan 2009 Evetttt servis manual indirdim internetten ve 10 dk. bir calışmayla olayı çözdüm. Artık O/D tuşum çalışıyor.. Bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 nerden indirdiniz o manueli ? link isterm Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 15 Nisan 2009 Yazar Paylaş 15 Nisan 2009 ingilizce bir manual fakat iş yerimde indirdim 550 mb. isterseniz yarın size link yollaya bilirim.Yada cd ye cekip yollayabilirimde. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 (düzenlendi) link atın kota derdim yok ing olsun ing öğrendiklerim işe yarar pratik yapmışta oluruz (işin aslı resimlerden anlarız ) 15 Nisan 2009 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 15 Nisan 2009 Yazar Paylaş 15 Nisan 2009 Tamam iş yerimdeki bilgisayara yüklemiştim , bir arama yapayım burada bulabilirsem hemen cevap yazıcam ...Cünki baya bir aramıştım sitelerde tam olarak hangi siteden cektim bilmiyorum .. Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 15 Nisan 2009 Yazar Paylaş 15 Nisan 2009 manuel arabanın kapısını bacasını nasıl söküleceğini gösteren kitap...Aynı zamanda motor ve şanzımanda var tabiki.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 derdi neymiş peki? cidden kabloyu mu bulamamışlar? Yorum bağlantısı
Beyazıt Koray Atalay 15 Nisan 2009 Yazar Paylaş 15 Nisan 2009 Evet abicim vites topuzundan gelen kablo varda takılacak yer yokmuş ... Onuda ben bulduum taktım ama gercekten alet edevat gerektiren bir noktaya koymuşlar ... Ama onların bulması gerekti normalde... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Nisan 2009 Paylaş 16 Nisan 2009 bu manuali internette bulamadım basılı olarak satılanlar var ama amrikada felan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 4. vites iptal demektir. Yani araç max. 3 ileri olarak çalışır. Hafif rampa veya virajlı yollarda 60-80km/h hızlarda, şanzıman 3-4 arasında gidip geliyorsa seçim yapamıyorsa kullanılır. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 Anladım.Sağolun Çağlar Bey.Gauge testinde o/d lambasını görmüştüm ama anlamamıştım.Birde cruse control lambası vardı.Bu sonradan eklenebileceği fikrini uyandırdı bende.Sizce? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 Hemen her araçta, gösterge tablosunda, tüm opsiyonel ışıklar mevcuttur, ama bu Cruise sistemi hazır demek değildir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts