İçeriğe Yönlendir

Adım adım modifiye

Cihan Tiftik

Recommended Posts

Guest Sinan Akg
Bak bizim arkadaş Pert GP toplamaya başladı 2 gün önce :)...Onun arabası senden önce çıkacak , ahada yazıyom buraya :)

susurluktaki mersoyu bile 10günde topladılar...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Bak bizim arkadaş Pert GP toplamaya başladı 2 gün önce :)...Onun arabası senden önce çıkacak , ahada yazıyom buraya :)

Fark var,olacak yani. Benim arabada toplamda yaklaşık 200 farklı yer düzeltildi. Hatta bi kere değil aynı yer bazen 4 kez düzeltildi. Kapı şeritlerini takmayacam setler düzgün olsun dedim,sadece setlere tam 8 saat gözümün önünde uğraştı adamlar. Aynı arabayı 5 günde de çıkarırdım ben hacı. :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Toplanmadı canım o parçalandı :)... Hurdasını alanda bizim toprak , hoş bizimkilerin alayı hurdacı :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Vay hurdacı vayy sizin hurdacıda mı olmustu o kaçın lan radyasyon kaç kaç olayları :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Toplasınlar hacı,acelemiz yok. :) Benim arabayla aynı gün giren pert bi 530 vardı. O da bitti bitecek. Ama ben adamın 8 de 1 i kadar verdim işçiliğe. Öpülmek isteyene saygım sonsuz. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Arabayı dün akşam almışlar boyaya,bu öğlen çıkarmışlar. Geceyi fırında geçirmiş. Kuzenin dediğine göre akıllara zarar olmuş. Yarın sınav var benim,gidemiyorum arabanın yanına. ;) Yarın aynalar,kapı kolları ve tamponlar boyanacak,ön cam takılacak. Pazartesi ya da becerebilirsem cuma günü muayeneye sokacam. Sonra..: ;)

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

aracın son halini cidden merak ediyorum.

o mini yede binmek açıkçası cesaret ister, bi kaza daha sonra sizi koruyacağı ne malum...zaten yürüyen tabut ;)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
JAntlar Jantlar :yes:

Hacı jantları beyaz yapıyorum,lastik yanağına kalan çemberleri de kırmızı. :p

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Pist arabası olucak o mini heralde :yes:...Göründüğüne bakma , gayet sağlam araba ... Yol tutuş desen , go-kart gibi , takla attırmak çok zor ...

len kırmızı olmaz , kenarlar polisaj ortası beyaz olucak :p

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Senin çember bu kadar ince değil :p 5 cm çember var sende :yes:

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
(düzenlendi)
Senin çember bu kadar ince değil :rolleyes: 5 cm çember var sende :yes:

Cember yuvarlaklardan iyi anlıyorsunuz Oğuz bey :p

tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım
Cember yuvarlaklardan iyi anlıyorsunuz Oğuz bey :nazar:

Malın iyisinden anlarım :D

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

tztproject5.jpg

tztproject0.jpg

tztproject1.jpg

tztproject2.jpg

tztproject3.jpg

tztproject4.jpg

Araba hafif tozlanmış bile. :) Cep telefonuyla anca bu kadar oldu. :lol2:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Vernik tam kuruduktan sonra pasta cila yapılacak. Böylece bazı yerlerdeki pütürlü görünüm de kaybolacak. Boya işçiliği gerçekten görmeye değer olmuş. Kendim bile nazar ederim diye korktum. :)

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

bump5.jpg

tztproject0.jpg

Fark bu Sinan. İnşaatta demir kaynağı gözünü felan mı aldı? Bi baktır gözlere sen :lol2: Nazar boncuğunu senden bekliyorum artık. :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Eskisi daha güzel...Tamam cıhanım nazar boncugun benden olsun kargoyla göndericem güzel bişi.Görünmeyen bi yere koyarsın yada arka çeki demirine tak :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...