İçeriğe Yönlendir

Camın ikinci darbeyi alması


Guest Fevzi G

Recommended Posts

Guest Fevzi G

connect aracımın camında taş çarpması üzerine bir çatlak vardı çok küçük, bugün sabah baktığımda ise nedenini bilmediğim bir olaydan ötürü ikinci çatlağı gördüm (sabah sürprizi). fotosunu yarın akşam yükleyeceğim .sizden öğremke istediğim iki konu var.

1- çatlaklar çok büyük değilse cam onarımı mı yaptırmak yoksa yenisini ile değiştirmek mi. cam orijinal camı hiç değişmedi.

2- (eğer değiştirin derseniz)anlaşmalı camcı biliyorsunuz orijinal cam takmıyor. eğer orijinal camı ben kendim getirirsem camcı elinde varmış gibi kasko şirketine işlem yapabilir mi? eğer yapamıyorsa kendi takacağı cam fiyatı belli onu kasko şirketine bildirse ben onun üzerine farkı ödeyerek orijinal cam taktırabilir miyim?

bilmem anlatabildim mi?

yardımlarınızı ve düşünceleriniz bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anlattınız..

Geçmiş olsun..

Bu isteğinizi camcıya iletin.. Size yardımcı olacaktır...

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

geçmiş olsun.ben ankarada 8. görüştüğüm camcıya uzun uğraşlar sonunda ford damgalı camı buldurtmuştum.biraz dolaşmanızda fayda var

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çatlak tamiri, çatlağın başladığı an yapılmalı, yani içine su-toz girmeden, yani çatlak var iken aracı bir defa bile yıkatsanız, tamirden verim alınamaz, ayrıca tamir için çatlağın yaklaşık 3-5 cm i aşmaması gerekir, tam verim alınması için.

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

çok teşekkür ediyorum. daha camcı ile görüşmedim. ancak çağlar bey'in söylediğini hiç bir cam düzeltmesi yapan fima veya camcı kabul etmez herhalde diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

anadolu sigorta ile yaptığım görüşmede %25 fark ödediğim takdirde anlaşmalı servisten orijinal cam taktırabileceğimi söylediler. o an aklıma yattı ama şimdi anlayamadığım. iki cam arasındaki farkın %25 mi yoksa orijinal camın %25 mi.

bu konuda bilgisi olan lütfen aıklam getirsin bana yoksa yarın kaskomu yeniletmem gerekiyor. bu yıl ki cam indiriminden yararlanayım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu % 25 öyle değil..

Yeni camın % 25'i ama minimum 100 lira gibi bir de bedel olması lazım..

Bizimkindede böyle aşağı yukarı..

Derki; "Anlaşmalı olmayan bir yerde cam taktırırsan cam bedelinin 100 liradan az olmamak üzere % 15'ini sen ödersin"

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

camın servisdeki fiyatı 202 lira.bunun %25 50 lira yapıyor. nasıl 100 liradan aşağı olmayacak bu şekilde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...