Sani Gerşon 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Ford Ka Kullanma Kılavuzu: https://www.dropbox.com/s/k9lh3g75cyhut3d/Ford_Ka_kullanma_kilavuzu.pdfALTERNATİF: http://dosya.co/197209033e982995/Ford_Ka_kullanma_kilavuzu.pdffordkam.com'a teşekkürler 3 Yorum bağlantısı
Erhan Torun 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Ford Ka Kullanma Kılavuzu: https://www.dropbox.com/s/k9lh3g75cyhut3d/Ford_Ka_kullanma_kilavuzu.pdf ALTERNATİF: https://hotfile.com/...lavuzu.pdf.html fordkam.com'a teşekkürler Sani bey bu linkler çalışmıyor, bu klavuza başka nasıl ulaşabilirim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2014 Yazar Paylaş 5 Aralık 2014 Sani bey bu linkler çalışmıyor, bu klavuza başka nasıl ulaşabilirim? Merhaba, Dropbox linki aktif? Yeni bir link daha edit'ledim. Yorum bağlantısı
Erhan Torun 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Merhaba, Dropbox linki aktif? Yeni bir link daha edit'ledim. Ok. şimdi indirdim. Fakat motor hakkında pek bir bilgi yok. Motoru ve parçalarını gösteren bir klavuz varmıdır? Nasıl ulaşabilirim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2014 Yazar Paylaş 5 Aralık 2014 Ok. şimdi indirdim. Fakat motor hakkında pek bir bilgi yok. Motoru ve parçalarını gösteren bir klavuz varmıdır? Nasıl ulaşabilirim? Linkteki klavuz, aracın kullanma kılavuzu. Size workshop manuel lazım. Bende yok maalesef. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2016 Yazar Paylaş 14 Aralık 2016 Bu aralar çok soran oluyor, şu konuyu bi yukarı taşımamda fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2019 Yazar Paylaş 6 Ekim 2019 Şu konuyu yine güncelleyelim. Çokça ilk KA'sına sahip olan üyelerimiz var, bilgilenelim 2 Yorum bağlantısı
Uğur Gökçebey 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Merhaba, Dropbox linki aktif? Yeni bir link daha edit'ledim. Sani bey merhaba Abı 4 sinyal yanmıyor sağ sol sinyal yanıyor role kutusunu açtım atık sugorta vardı degıstırdım ama yinede çalışmadı abı sinyal kolu altındaki haricinde flaşör varmı başka neyden olur varmı fikrin düğmede iyi durumda gibi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2019 Yazar Paylaş 1 Aralık 2019 4'lü sinyaliniz direksiyonun orada mı yoksa teybin orada mı? Bana düğme sorunu gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Uğur Gökçebey 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: 4'lü sinyaliniz direksiyonun orada mı yoksa teybin orada mı? Bana düğme sorunu gibi geliyor. abı merhaba teyıbın yanında abı flaşor tek dımı bırde tekse flasor bozuk olsa sag sol yanmazdı dımı yarın dugme alayım bıtane Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2019 Yazar Paylaş 1 Aralık 2019 Teybin yanındaki düğmelerde röle düğmenin üstündeydi diye hatırlıyorum. Bu sebeple sağ sol sinyal ile ayrı çalışması muhtemel. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Uğur Gökçebey yazdı: Sani bey merhaba Abı 4 sinyal yanmıyor sağ sol sinyal yanıyor role kutusunu açtım atık sugorta vardı degıstırdım ama yinede çalışmadı abı sinyal kolu altındaki haricinde flaşör varmı başka neyden olur varmı fikrin düğmede iyi durumda gibi sağ veya sola sinyal verilirken flşaöre basınca çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Uğur Gökçebey 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Teybin yanındaki düğmelerde röle düğmenin üstündeydi diye hatırlıyorum. Bu sebeple sağ sol sinyal ile ayrı çalışması muhtemel. yanı abı dugmenın kendısı role mı dıyorsun Çağlar Bayur yazdı: sağ veya sola sinyal verilirken flşaöre basınca çalışıyor mu? abı sag sol yanıyor fakat sag atıyorum yanarken 4 lu dugmesıne basınca sınyal duruyor soldada aynen dugmeye basınca duruyor Yorum bağlantısı
Uğur Gökçebey 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: sağ veya sola sinyal verilirken flşaöre basınca çalışıyor mu? Flaşöre basınca sinyal dönüyor abı ne dersın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 sol sinyal yaktık, sol falşa yapıyorken 4 lüye basında kesiliyor ise flaşör rölesine baktırın. Yorum bağlantısı
Uğur Gökçebey 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: sol sinyal yaktık, sol falşa yapıyorken 4 lüye basında kesiliyor ise flaşör rölesine baktırın. ABI BULDUM DUGMEYI DAGITIP TEMIZLEDIM CALIŞTI AMA TUTUKLUK YAPIYOR YENI DUGME ALICAM Sani Gerşon yazdı: Teybin yanındaki düğmelerde röle düğmenin üstündeydi diye hatırlıyorum. Bu sebeple sağ sol sinyal ile ayrı çalışması muhtemel. dugmedenmıs tesekkurler Yorum bağlantısı
Recommended Posts