İçeriğe Yönlendir

Connect ikaz lambası

Gürkan Kaya

Recommended Posts

Gürkan Kaya

merhaba arkadaşlar bende 2004 tourneo connect var dün akşam arabaya bindim marşı açtım ışıklar yandı.. ve sonra gösterge panelindeki kırmızı ışık seri bir şekilde yanıp sönmeye başladı ... marşa basayım dedim tık yok... kontağı kapattım.. yeniden açtım yine aynısını yaptı .. kapatıp bi daha açtığımda sorunsuz bir şekilde çalıştı nedenini anlayamadım .. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. bi arıza olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy
merhaba arkadaşlar bende 2004 tourneo connect var dün akşam arabaya bindim marşı açtım ışıklar yandı.. ve sonra gösterge panelindeki kırmızı ışık seri bir şekilde yanıp sönmeye başladı ... marşa basayım dedim tık yok... kontağı kapattım.. yeniden açtım yine aynısını yaptı .. kapatıp bi daha açtığımda sorunsuz bir şekilde çalıştı nedenini anlayamadım .. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. bi arıza olabilir mi ?

kırmızı ikaz lambası derken neyi kasıt ediyorsunuz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İmmo sistemi anahtarınızı algılamamış, anahtarınız orjinal mi?

Yorum bağlantısı
Gürkan Kaya
İmmo sistemi anahtarınızı algılamamış, anahtarınız orjinal mi?

anahtar orjinal on panelde yanip sonen kirmizi lamba immo lamba

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tekrarlamaz ise sorun değildir, o an yakınlardaki bir verici anten vs. olabilir, tekrarlar ise , iki anahtar ile beraber serviste kontrol yaptırın, servis harici cihazlar immo kontrolü yapamaz.

Yorum bağlantısı
Ahmet Özay

Askerde iken başıma gelen olayı anlatıyım.Komutan şöförüydüm aracım ise yeni renault 2 idi.Komutanımı bi üst bölgeye getirdim.Aracı stop ettirdim ve yaklaşık 1 saat kadar komutanımı bekledim sonra komutanım geldiğinde aracın kartını taktığımda hiçbirşey olmuyordu.Araçta tık yoktu.Durumun farkına varan komutanlar güldüler bana.Sorun ise Frekans karıştırıcı (Jammer) tabir edilen cihazın o an aktifmiş.Durumun farkına varan komutanlar cihazı kapattılar ve araç çalıştı sonra ben gittikten sonra tekrar aktif ettiler.Ben bu cihazın bu kadar etkili olduğunu orda gördüm.Belki aracını çalıştıracağın esnada yakınlardan Jammerli emniyet güçlerine bağlı bir araç geçmiştir.Sen neden çalışmıyor araç diye uğraşır iken araç belli bir mesafe uzaklaştıktan sonra Jammer etkisi azaldıktan sonra senin araç çalışmaya başlamış olabilir...Bence aracında sorun yok.

Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı

Zayıf akü durumlarında aynı şey oluyor.. Aküyü ölçtürün..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...