Osman Bala 30 Mart 2009 Paylaş 30 Mart 2009 Bizim kız buz patenine merak sardı. 1 aydır kayıyor şimdi de hocaları ayakkabı almanız lazım maşallah çok başarılı diyorlar. Bu işle ilgilenen bilen kimse var mı? Ayakkabı markalarının hangisi iyi? Kim satar nerede satar? Nasıl kazık yenmez mertebe nedir? sahibinden.com'da gördüm birkaç tane ama cahillik zor. Bir de kızım büyüme evresinde her sene paten alma durumu olmaz sanırım. Dolayısıyla temiz kullanılmış birşey de olabilir. Bilenlerden bilmeyenlerden yorum bekliyorum. Yorum bağlantısı
Osman Bala 30 Mart 2009 Yazar Paylaş 30 Mart 2009 Abicim hangi piste gidiyorsunuz. Tabi ki Belpa. Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Şu forumda bulamadığımız bilemediğimiz bişey de olacakmış demek? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Ben de kaydım bir kaç kere çok zevkli Ama ayakkabı konusunu bilemiyorum tabi. Belpaya bir sorsana abi onlar bir sürü alıyorlar Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Ben de kaydım bir kaç kere çok zevkli Ama ayakkabı konusunu bilemiyorum tabi. Belpaya bir sorsana abi onlar bir sürü alıyorlar soracağım da biraz ayaklarım yere bassın istiyorum. İlgilenmiş olsaydım kesin yazardım. Yok. İlgim yok E herhalde yani. Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Kesin deme Danışmanlık ücreti alırdım Vermezdim. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 (düzenlendi) Ayağımın,arabamın(istemsiz olarak ) kaymasından tırsarım. Ayakkabıya ve lastiğe verdiğim paraya acımam. 1 Nisan 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 http://www.sgspor.com/urunler/index.php?gc...CFaAU4wodyiJ0vA Kayma diyince ilk akla gelen adres... Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Şu forumda bulamadığımız bilemediğimiz bişey de olacakmış demek? osman bey, buz pateni konusunda çok şanslısınız çünkü şu anda alacağınız ürünler maliyet fiyatına satıyor olacaklar, o yüzden çok fazla dert etmeyin ekonomik bişeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum graff iyi bi markadır, ayrıca riedel de iyi markalardan biridir, buz pateni konusunu merak etmeyin çünkü ortalama 3-4 sene de biir alacaksınız eğer kızınız devam ederse hatta belki 5 sene de bir almak zorunda bile kalabilirsiniz. en ucuz bulabieceğiniz yer diye bişey yok bu aralarda kampanyaları takip edin yeter, kışın bitmesiyle depolama maliyeti yerine mağazalar genellikle ürünleri maliyetine satışa sunarlar bu yüzden şanslısınız demiştim zaten Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Osman, biz oradaki cafe restaurantla çalışıyoruz, yarın sorarım bildikleri biryer varmı diye, hangi günler gidiyorsunuz? Onların Buzkaplanları diye birde takımları var, bildikleri biryer vardır mutlaka... Yorum bağlantısı
Osman Bala 25 Nisan 2009 Yazar Paylaş 25 Nisan 2009 ebay'den aldım. Tam bir haftada adrese geldi. Riedel marka 30$ ürün, 30$ nakliye. Teşekkürler herkese. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 25 Nisan 2009 Paylaş 25 Nisan 2009 hayırlı olsun osman abi türkiye de yok muydu aynı üründen Yorum bağlantısı
Osman Bala 25 Nisan 2009 Yazar Paylaş 25 Nisan 2009 hayırlı olsun osman abi türkiye de yok muydu aynı üründen Türkiye'de çok satan yok Ankara'da bir yerde var sadece. Olanlar da tekel olmuşlar haliyle. Tutturabildiğine satıyor adamlar. 300 milyon çektiler fiyat olarak. Aldığım ürün bu. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260389386576 Yorum bağlantısı
Recommended Posts