İçeriğe Yönlendir

Buz Pateni

Osman Bala

Recommended Posts

Osman Bala

Bizim kız buz patenine merak sardı. 1 aydır kayıyor şimdi de hocaları ayakkabı almanız lazım maşallah çok başarılı diyorlar. Bu işle ilgilenen bilen kimse var mı? Ayakkabı markalarının hangisi iyi? Kim satar nerede satar? Nasıl kazık yenmez mertebe nedir? sahibinden.com'da gördüm birkaç tane ama cahillik zor. :nazar: Bir de kızım büyüme evresinde her sene paten alma durumu olmaz sanırım. Dolayısıyla temiz kullanılmış birşey de olabilir. Bilenlerden bilmeyenlerden yorum bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Abicim hangi piste gidiyorsunuz.

Tabi ki Belpa.

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Şu forumda bulamadığımız bilemediğimiz bişey de olacakmış demek? :)

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Ben de kaydım bir kaç kere çok zevkli :) Ama ayakkabı konusunu bilemiyorum tabi. Belpaya bir sorsana abi onlar bir sürü alıyorlar

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Ben de kaydım bir kaç kere çok zevkli :s Ama ayakkabı konusunu bilemiyorum tabi. Belpaya bir sorsana abi onlar bir sürü alıyorlar

soracağım da biraz ayaklarım yere bassın istiyorum.

İlgilenmiş olsaydım kesin yazardım. Yok. İlgim yok :)

E herhalde yani.

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Kesin deme :s Danışmanlık ücreti alırdım :)

Vermezdim. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Ayağımın,arabamın(istemsiz olarak :) ) kaymasından tırsarım. Ayakkabıya ve lastiğe verdiğim paraya acımam. :s

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu
Şu forumda bulamadığımız bilemediğimiz bişey de olacakmış demek? :D

osman bey, buz pateni konusunda çok şanslısınız çünkü şu anda alacağınız ürünler maliyet fiyatına satıyor olacaklar, o yüzden çok fazla dert etmeyin ekonomik bişeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum graff iyi bi markadır, ayrıca riedel de iyi markalardan biridir, buz pateni konusunu merak etmeyin çünkü ortalama 3-4 sene de biir alacaksınız eğer kızınız devam ederse hatta belki 5 sene de bir almak zorunda bile kalabilirsiniz. en ucuz bulabieceğiniz yer diye bişey yok bu aralarda kampanyaları takip edin yeter, kışın bitmesiyle depolama maliyeti yerine mağazalar genellikle ürünleri maliyetine satışa sunarlar bu yüzden şanslısınız demiştim zaten ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Osman, biz oradaki cafe restaurantla çalışıyoruz, yarın sorarım bildikleri biryer varmı diye, hangi günler gidiyorsunuz? Onların Buzkaplanları diye birde takımları var, bildikleri biryer vardır mutlaka...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Osman Bala

ebay'den aldım. Tam bir haftada adrese geldi. Riedel marka 30$ ürün, 30$ nakliye. Teşekkürler herkese.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...