Ahmet Göksel 29 Mart 2009 Paylaş 29 Mart 2009 merhaba aracımın iç plastik aksamı açık renk olduğu ve daha önceki sahibi sigara kullandığı için biraz lekeli görünüyor. ıslak bezle falan sileyim dedim ama olmadı. bunun için tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 29 Mart 2009 Paylaş 29 Mart 2009 Ahmet hocam merhaba, bende geçen gün iç plastik aksamını temizledim,çok iyi bir sonuç aldım. sonax ın iç plastik temizleyicisini kullandım(ama arap sabunuyla kosla oxi karışımıda onun kadar etkili,denedim!) ön konsolu bulaşık süngerinin sarı tarafı ile yedirerek ama sert(sonuç tertemiz) diğer plastik bölgeleride süngerin tırtıklı yeşil tarafı ile temizledim,tertemiz oldu.plastikte hiç bir zarar görmedi. bence hiç korkmadan deneyebilirsiniz. iyi akşamlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2009 Paylaş 29 Mart 2009 Tanınmış markaların araç içi temizleme spreyinden alın. Üstündeki tarife uyarak kullanın, çıkaramadığı leke yoktur, Sonax-Arexons gibi marka olsun!!! Hemen her büyük AVM-Benzincide de bulunur. Yorum bağlantısı
Ahmet Göksel 29 Mart 2009 Yazar Paylaş 29 Mart 2009 (düzenlendi) çağlar bey, zaten benim sorunum bulunduğum bölgede büyük avm tarzı veya ona benzer birşey bulamamak artvin zaten 20.000 gibi küçük bir nüfusu var ayrıca ben artvine 100 km uzakta bir ilçesindeyim.... malesef bu tür ürünler bulmam icin izine falan gitmem gerekiyorki ancak rastgelirsem alayım.. internetten araştırdım daha önce söylediğiniz markayı motor temizliğinde kullanmıştı bir üye izine gidince mutlaka alıcam ama benim sorunum. aracın iskeletini kapatan plastik aksamlar ile ilgili açık gri renkte ama üzerinde kahverengimsi lekeler var. şimdilik gözüme batan yerleri temizleyebilirsem izine gidince söylediğiniz temizleyiciyi mutlaka deniyecem. size ve ibrahim kardeşime verdiği cevaplardan dolayı teşekkür ederim.... 29 Mart 2009 tarihinde Ahmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Mart 2009 Paylaş 29 Mart 2009 İnternetten sipariş verme imkanınız yok mu? Yorum bağlantısı
Kenan Yılmaz 13 Nisan 2009 Paylaş 13 Nisan 2009 Ben mazotlu bezle iç kısmı temizlemiştim. Havalandırma boşluklarının kenarlarında çatlama meydana geldi. Bu çatlamaları ne şekilde kapatabilirim. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 28 Mayıs 2009 Paylaş 28 Mayıs 2009 Ben mazotlu bezle iç kısmı temizlemiştim. Havalandırma boşluklarının kenarlarında çatlama meydana geldi. Bu çatlamaları ne şekilde kapatabilirim. mazot mu? arabanın içinde mi? Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 30 Mayıs 2009 Paylaş 30 Mayıs 2009 ben aracı aldığımda torpido ve diğer aksamlar parlak siyah renk olmuştu kir ve pislikten Domestos koyu kıvamlı çamaşır suyu ile güzelce sildim durulama kurulama yaptım Sonuç araba sıfır gibi oldu herhangi bi yerede herhangi bir zarar vermedi isterseniz deneyin ama önce görünmeyen bir alanda tatbik edin nolur nolmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts