İçeriğe Yönlendir

Yeni pirhanalarım

Guest Sinan Akg

Recommended Posts

Fatih Çalıkuşu
sinan bunlar kaç lira tanesi.. kaç derecede yaşıyor bakmak için ne gerekli biraz bilgilendirsen.. :D

fiyat olarak uygun çok kısa zamanda çok çabuk büyüyorlar,görüntü iyi fakat çok değerli bir tür değil,görsel olarak daha canlı renkli ve bakımı daha kolay türleri tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Sıcaklık çok önemli deil ... Buz dolu kovada bile yaşarlar... Bakımı kolay ne atarsan yerler ...Büyüyüncede çok fena bela olurlar , akvaryum dar gelir , elden çıkartamassın :D ... Bunların yerine Astronot öneririm

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
astronot nasıl bir balık? küçük mü? merak ettim...

o da bu paculara benzer bir tür çok çabuk büyür 2 tipi var siyah ve albino,iyi alıştırılırsa sahibinin elindeki yeme zıplayıp kapabilenler bile var,hatta kendini kedi gibi sevdiren :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Tatli Su Canlilari \ Güney Amerika Cichlidleri \ Astronotus crassipinnis

Astronotus crassipinnis

Resim 1- 2

Yeni Tür Önerisi - Hata Bildirme

Latince Adı: Astronotus ocellatus

Coğrafik Kökeni: Bolivya ve Arjantin.

Yaşam Alanı: Nehirler.

Beslenme Biçimi: Etçil

Davranış Biçimi: Orta derecede agresif

Kendi Türlerine Davranışı: Orta derecede agresif

Yüzme Seviyesi: Dip-Orta-Yüzey

Cinsiyet Ayrımı: Cinsiyet ayrımı çok zordur. Ancak üreme dönemlerinde tüp çıkaran balıkların tüplerine bakarak ayrım yapılabilir. Dişinin üreme tüpü geniş ve oval uçlu, erkeğinki ise dada dar ve sivri uçludur.

Üreme: Düz kaya gibi yüzeylere, yumurta dökerler. Üretilmesi geniş akvaryumlarda mümkündür. Dişi erkek ayrımı zor olduğundan 8-10'arlı bir grup alınıp eş tutmuş balıkları ayırarak üretim yapılabilir.

Sıcaklık: 27

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

2 tane astronotum vardı...

Bunlar için derece ılık olsun suyu yeter evet bunlar çakma 2 tane çiklet aldım yesinler diye onlar daha manyak çıktı bi tanesini taklaya getirdiler öbürünüde götürücekler....

2 tane astronot alıcam zaten vardı büyüdükleri için vermek zorunda kaldım yağsız kıyma ile besliyordum onları...Öbürüde byby olsun astronot alıcam büyütücem gene...Onlar daha katiller...

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
bende frontoza var bir adet akvaryumda sayı azaldı,reis o ,ondan şüpheleniyorum :)

bende 1 frontoza,3 demasoni,2 leleupi,3 macracanta,2 cüce 1 leopar vatoz

Fatih, bu balıklar ne renk.. :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

ben bu balıklardan almam yerinde olsam daha güzel ve değerli balık alırım :)

Fatih, bu balıklar ne renk.. :)

frontoza siyah beyaz

leleupi sarı.portakal

demasoni mavi,siyah

macracanta sarı siyah

vatozlar siyah kahverengi

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Abi ben astronot hastasıyım gecenin bi yarısı akvaryumdan çıkıyorlardı elimle içine atıyordum :) :) Katil bunlar :) Ekşını bol balığı severim

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

iki tane yunus 2 tanede sarı prenses derim bence çok güzel renkleri

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Senın çikletler gebertti tony montanayı :) :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

www.harikasozler.net_-_Astronot_bal.jpg

AStronot güzeldir :)...Kendinden küçük ne bulursa , agzına sıgacak ne varsa , hepsini yer :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
www.harikasozler.net_-_Astronot_bal.jpg

AStronot güzeldir :)...Kendinden küçük ne bulursa , agzına sıgacak ne varsa , hepsini yer :)

Aynen öle :) :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
ben bu balıklardan almam yerinde olsam daha güzel ve değerli balık alırım :)

frontoza siyah beyaz

leleupi sarı.portakal

demasoni mavi,siyah

macracanta sarı siyah

vatozlar siyah kahverengi

5006e69e-balik-resimleri18.jpg Bundan yokmu.?(Frontoza olanı çok sevdim) :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Yunus asil bir balıktır,s.prenses deli gibi yavrular ama yunus kafa yaptımı çok fena olur :)

balıkların en büyük özelliği ağızda kuluçka yumurtalarını yavrular çıkana kadar ağzında taşır ve yavrular yumurtadan çıkana kadar yem yemez,yavrular belirli bir büyüklüğe gelinceye kadar yine anne balığın ağzında saklanır.

2r26ptf.jpg

Yorum bağlantısı
Sina Güran

Pirana beslemek çok enteresan bir hobi geliyor bana. Sanki evde panter beslemek gibi geliyor. Allah korusun, biri elini soksa çizgi filmlerde olduğu gibi deri meri ne warsa 2 saniyede şipşak yer bu meredler...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

bu yunusun aynısından vardı bende saolsun arkadaşım istedi yalvardı hatta verdim bir hafta sonra acı kaybımız die mesaj çekti

Yorum bağlantısı
Timuçin Ülver

astronot balığını sevdim ben. alsam mı acaba :)

sarı kırmızı bi balık var mı peki? şöyle en gassaraylısından :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
<A href="http://"" target=_blank>5006e69e-balik-resimleri18.jpg Bundan yokmu.?(Frontoza olanı çok sevdim) :)

abi bu tuzlu su,renkleri daha canlı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...