Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 sinan bunlar kaç lira tanesi.. kaç derecede yaşıyor bakmak için ne gerekli biraz bilgilendirsen.. fiyat olarak uygun çok kısa zamanda çok çabuk büyüyorlar,görüntü iyi fakat çok değerli bir tür değil,görsel olarak daha canlı renkli ve bakımı daha kolay türleri tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Sıcaklık çok önemli deil ... Buz dolu kovada bile yaşarlar... Bakımı kolay ne atarsan yerler ...Büyüyüncede çok fena bela olurlar , akvaryum dar gelir , elden çıkartamassın ... Bunların yerine Astronot öneririm Yorum bağlantısı
Timuçin Ülver 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 astronot nasıl bir balık? küçük mü? merak ettim... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 astronot nasıl bir balık? küçük mü? merak ettim... o da bu paculara benzer bir tür çok çabuk büyür 2 tipi var siyah ve albino,iyi alıştırılırsa sahibinin elindeki yeme zıplayıp kapabilenler bile var,hatta kendini kedi gibi sevdiren Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Tatli Su Canlilari \ Güney Amerika Cichlidleri \ Astronotus crassipinnis Astronotus crassipinnis Resim 1- 2 Yeni Tür Önerisi - Hata Bildirme Latince Adı: Astronotus ocellatus Coğrafik Kökeni: Bolivya ve Arjantin. Yaşam Alanı: Nehirler. Beslenme Biçimi: Etçil Davranış Biçimi: Orta derecede agresif Kendi Türlerine Davranışı: Orta derecede agresif Yüzme Seviyesi: Dip-Orta-Yüzey Cinsiyet Ayrımı: Cinsiyet ayrımı çok zordur. Ancak üreme dönemlerinde tüp çıkaran balıkların tüplerine bakarak ayrım yapılabilir. Dişinin üreme tüpü geniş ve oval uçlu, erkeğinki ise dada dar ve sivri uçludur. Üreme: Düz kaya gibi yüzeylere, yumurta dökerler. Üretilmesi geniş akvaryumlarda mümkündür. Dişi erkek ayrımı zor olduğundan 8-10'arlı bir grup alınıp eş tutmuş balıkları ayırarak üretim yapılabilir. Sıcaklık: 27 Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 2 tane astronotum vardı... Bunlar için derece ılık olsun suyu yeter evet bunlar çakma 2 tane çiklet aldım yesinler diye onlar daha manyak çıktı bi tanesini taklaya getirdiler öbürünüde götürücekler.... 2 tane astronot alıcam zaten vardı büyüdükleri için vermek zorunda kaldım yağsız kıyma ile besliyordum onları...Öbürüde byby olsun astronot alıcam büyütücem gene...Onlar daha katiller... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Evet canavarlarım aynen bunlardı...Alimde adını memati koyim Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 bende frontoza var bir adet akvaryumda sayı azaldı,reis o ,ondan şüpheleniyorum bende 1 frontoza,3 demasoni,2 leleupi,3 macracanta,2 cüce 1 leopar vatoz Fatih, bu balıklar ne renk.. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 ben bu balıklardan almam yerinde olsam daha güzel ve değerli balık alırım Fatih, bu balıklar ne renk.. frontoza siyah beyaz leleupi sarı.portakal demasoni mavi,siyah macracanta sarı siyah vatozlar siyah kahverengi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Abi ben astronot hastasıyım gecenin bi yarısı akvaryumdan çıkıyorlardı elimle içine atıyordum :) Katil bunlar Ekşını bol balığı severim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 iki tane yunus 2 tanede sarı prenses derim bence çok güzel renkleri Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 iki tane yunus 2 tanede sarı prenses derim bence çok güzel renkleri Senın çikletler gebertti tony montanayı :) Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 AStronot güzeldir ...Kendinden küçük ne bulursa , agzına sıgacak ne varsa , hepsini yer Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 AStronot güzeldir ...Kendinden küçük ne bulursa , agzına sıgacak ne varsa , hepsini yer Aynen öle :) Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Öbürünüde şuan didikliyor izliyorum Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 ben bu balıklardan almam yerinde olsam daha güzel ve değerli balık alırım frontoza siyah beyaz leleupi sarı.portakal demasoni mavi,siyah macracanta sarı siyah vatozlar siyah kahverengi Bundan yokmu.?(Frontoza olanı çok sevdim) Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 iki tane yunus 2 tanede sarı prenses derim bence çok güzel renkleri Yunus asil bir balıktır,s.prenses deli gibi yavrular ama yunus kafa yaptımı çok fena olur balıkların en büyük özelliği ağızda kuluçka yumurtalarını yavrular çıkana kadar ağzında taşır ve yavrular yumurtadan çıkana kadar yem yemez,yavrular belirli bir büyüklüğe gelinceye kadar yine anne balığın ağzında saklanır. Yorum bağlantısı
Sina Güran 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Pirana beslemek çok enteresan bir hobi geliyor bana. Sanki evde panter beslemek gibi geliyor. Allah korusun, biri elini soksa çizgi filmlerde olduğu gibi deri meri ne warsa 2 saniyede şipşak yer bu meredler... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 bu yunusun aynısından vardı bende saolsun arkadaşım istedi yalvardı hatta verdim bir hafta sonra acı kaybımız die mesaj çekti Yorum bağlantısı
Timuçin Ülver 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 astronot balığını sevdim ben. alsam mı acaba sarı kırmızı bi balık var mı peki? şöyle en gassaraylısından Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 Bi arada pitbulum vardı belediye aldı benden Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 <A href="http://"" target=_blank> Bundan yokmu.?(Frontoza olanı çok sevdim) abi bu tuzlu su,renkleri daha canlı Yorum bağlantısı
Timuçin Ülver 3 Nisan 2009 Paylaş 3 Nisan 2009 fatih bey teşekkür ederim ayrıca, verdiğiniz bilgiler için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts