Ayhan Onaran 22 Ocak 2009 Paylaş 22 Ocak 2009 Sürtme sesi ise muhtemelen balatalar bitmiştir. En son ne zaman değiştirdiniz yada kontrol ettirdiniz balatalarınızı. Sadece sabahları diskve balatalar ısınmadan yapıyorsa sorun değil biraz daha kullanabilirsiniz.Tabii balata bitmemiş sertleşmise bu dediğim geçerli.. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 22 Ocak 2009 Paylaş 22 Ocak 2009 en son 45.000 km bakımı yapıldı sımdı ıse 49.956 km de surtme sesı gelıyo Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 22 Ocak 2009 Paylaş 22 Ocak 2009 Küçük mucır parçası sıkışmış olabilir. Yorum bağlantısı
Yakup Amanvermez 22 Ocak 2009 Paylaş 22 Ocak 2009 Eğer ıslık şeklinde ve sadece sabahları motor soğukken yapıyorsa endişelenecek bişey yok. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 tane satılmaz. takım satılır. sag ve sol olarak Yorum bağlantısı
Nuri Başer 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Geçen Antalyadan Bursaya gelirken farkettim... frenlerde bariz bir ötme, titreme v.s. problemler vardı.. birde geçen bayram amortisörü patlattığımda rot ayarları balans v.s. bozulmuş.. Dün hallettik.. (Onur kardeşime teşekkürler).. -Ön balatalar komple değişti: (Otokoç un kendi ürettiği balataları kullandık) -Diskler Komple taşlandı.. -Lastikler ön-arka yapıldı -Rot ayarları yapıldı -Balans ayarları yapıldı -------------------------------------- Toplam 220 TL yolda yağ gibi gidiyor FII.. titreme, yolda gezinme, frenlerde uğultu gibi problemleri olan arkadaşlara aynı işlemleri öneririm.. zira balatalarınız yeni değişmiş dahi olsa baktırın.. benim focusun üzerinden çıkan yerli balatalar gerçekten çok kötü ve disk düşmanı yan sanayi ürünlerdi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çubukçu 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Otokoç balata mı üretiyor muş :huh: beşer balatadır garanti Yorum bağlantısı
Nuri Başer 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 valla üzerinde bariz Otokoç yazıyor.. burada (bursada) üretiliyormuş.. usta ok verince seçtim ben de.. problem çıkarırsa götürürüm geriye.. tüh keşke takmadan önce yazsaymışım.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Evet o balatalar çok rezildir. Motorcraft çok daha iyi. vay bee.. parçacının üçkaadına geldik.. ustanın kabahati yok.. o da parçacının yalancısı.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Galfer markasını araştırın derim, ben hala arştırıyorum henüz sıkıntılı bir haber gelmedi. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 aracı servise götürdüm arka diskler degişcekmiş 170 tl nasıl fiyat birde artık kalkıslardada cız diye ses gelmeye başladı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Diskler ile balatalarda değişecekse fiyat normal. Ama kalkışta niye ses yapsın ki fren.. ? Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Diskler ile balatalarda değişecekse fiyat normal.Ama kalkışta niye ses yapsın ki fren.. ? arac suan serviste mehmet abi suan balatalar degişiyor ve bilye dagılmıs ellerinde bilye olmadıgından balatar degişiyor sagolsun murat usta ilgileniyo bilyelerde geldiginde degişicek Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 balataları degistirdim 170 tl ye diskler degişmiyicelmiş sadece balatalar suan sadece bilye degişcek oda arka sol taraf 470 tl cok pahalı geldi bana Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 balataları degistirdim 170 tl ye diskler degişmiyicelmiş sadece balatalar suan sadece bilye degişcek oda arka sol taraf 470 tl cok pahalı geldi bana arka porya bilyası için fiyat çok fazla gibi geldi Ben geçen sene ikisini 300 tl ye değiştirmiştim(ikisinin parça fiyatı) Yorum bağlantısı
Recommended Posts