İçeriğe Yönlendir

Fren Balata / Disk / Kampana

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Abdurrahman Balaban

Diskler ne ?

Ön disk orjinal sanırım fomoco ve 22 mm kalınlığına düşmüş durumda..Arka diski aracı aldığımda değiştirmiştim ithal bişeydi ismini hatırlamıyorum.

Yeni Fomoco ön disk aldım çapı 28 cm ve kalınlığı 25mm..Acaba 30 cm çapında olan bu araca olurmu? :unsure2: Frenaja katkısı olur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Diskler kaliteli değil ise alınacak balatadan da çok fazla bir şey beklememek lazım Abi o yüzden sordum ama orjinal ise motocraft en iyisi olur sanırım.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ön disk orjinal sanırım fomoco ve 22 mm kalınlığına düşmüş durumda..Arka diski aracı aldığımda değiştirmiştim ithal bişeydi ismini hatırlamıyorum.

Yeni Fomoco ön disk aldım çapı 28 cm ve kalınlığı 25mm..Acaba 30 cm çapında olan bu araca olurmu? :unsure2: Frenaja katkısı olur diye düşünüyorum

olmaz kalipere çarpar ;)

278mm orjinal boyutu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

BSG diye marka mı olur? Çok kaba bir marka olmuş...

Bari *lütfen başımdan gidermisin* olsaymış... :D

Aslında ismi çok güzel ama Başbuğ

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu arada 3000'e yaklaşıp kaçıyorsun ama ilk fırsatta seni de yakalayacam :)

Vesile ile, Crv deki ler trw takımıdır, uzun dönem testini yaparsın artık

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Aslında ismi çok güzel ama Başbuğ

süha abi ilk ismi dediğin gibi başbuğ ondan sonra uzak doğuda uretiyo bu ürünleri ama türkiyeni en büyük ford parça dağıtıcılarından bizde çalişiyoruz bu arada :D :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Küt diye durduruyor namıssız :D

fren yağı da sıfır + havalar alındı + 50 km alıştırma yapıldı, sadece fren için, yani neymiş şanzelizede le'cafe 20 öğroohh , ama orası Le'şanzelize

süha abi ilk ismi dediğin gibi başbuğ ondan sonra uzak doğuda uretiyo bu ürünleri ama türkiyeni en büyük ford parça dağıtıcılarından bizde çalişiyoruz bu arada :D :D

Samandıra dan bile büyükler nerede ise :fiuw:

Yorum bağlantısı
Sertan Ilıca

arkadaslar merhabalar arka disk ve balatayı değiştirecem ne önerirsiniz balata ve disk bosch olabilirmi ikiside birde fren hidroliğini değiştirmek istiyorum nerede gönül rahatlığı ile değiştirebilirim önemli bir konu havasını felan almak gerekiyomus yardımcı olurmusunuz.

arac 2007 dizel focus 98 bin km de (Büyükçekmece)

Yorum bağlantısı
Tolga Atasagun

Arkadaşlar ,

Balatalarda TRW mi alalım ? Motocraft mı ? hangisini önerirsiniz acaba ?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Motorcraftın fiyatını bilmiyorum ama çok fark yoksa alınır, arada çok fark varsa trw de iyidir.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Coşkun Filiz
(düzenlendi)

TRW nin High Carbon olan modeli var birde yeni bir balatası bunlardan kullanan varmı?

Cotec balata

http://www.trwafterm...ren-Balatalary/

Yüksek Karbonlu Diskler gelişmiş otomobiller için gelişmiş sönümleme davranışı, daha iyi kararlılık ve daha yüksek performans sağlar.

Daha Sıkı Toleranslar

TRW Aftermarket, müşterilerimizin en iyisini hak ettiğine inanır. Bu nedenle hammadde veya işleme toleranslarından taviz vermeyiz. Tüm dökümlerimiz GG20 malzemeden veya Yüksek Karbon için GG15HC'den üretilmektedir. Ayrıca diğer üç işleme toleransı da önemlidir: DTV: Disk Kalınlık Değişimi 0,012 mm'yi aşmaz, Taşma 0,03 mm'dir ve orta delik H8 normuna uygundur.

tarihinde Coşkun Filiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Oral

haftasonu trw ön diskleri 120 balatalarıda 60 tl ye alıp taktırdım.. deneyip görecez

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben de aldım TRW disk + balata, ön+arka tam takım bu ay içinde değişeceğiz bakalım, buradan yazarım.

Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz

bu parça nedir. balataları değiştirirken bunuda değiştirmek gerekirmi?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

bu parça nedir. balataları değiştirirken bunuda değiştirmek gerekirmi?

Benim balataların kutusunun içinde bunlarda var. Sanırım değişiyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ben de aldım TRW disk + balata, ön+arka tam takım bu ay içinde değişeceğiz bakalım, buradan yazarım.

Sonucu merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz

1. Opsiyon : Balata Ön Tk. : Motorcraft 149 TL, Disk Ön Tk.: FOMOCO 216 TL Toplamda : 365 TL

2. Opsiyon : Balata Ön Tk. : TRW 69 TL, Disk Ön Tk.: TRW 144 TL Toplamda : 213 TL

3. Opsiyon : Balata Ön Tk. : Brembo 106 TL, Disk Ön Tk.: Brembo 237 TL Toplamda : 343 TL

4. Opsiyon : Balata Ön Tk. : Bosch 80 TL, Disk Ön Tk.: Bosch ~140 TL Toplamda : 220 TL

Hanigisi mantıklı. Brembolar gerçekten bu paraya değermi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...