Batın Kırat 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Demek fiyatları artırmışlar yazık oldu, bende bu yaz diskleri ve balataları değiştirecektim. orası ucuz diye oradan alırım diye düşünüyordum. hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Bosch alın disk+balata+dot 4 fren hidroliği tamam 10 numara fren sistemi Yorum bağlantısı
Batın Kırat 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 (düzenlendi) bu dot3 ile dot 4 arasında çok fark varmı elimde önceki araçtan kalan hiç açılmamış dot3 var onu kullansam sorun olurmu? 11 Şubat 2012 tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Teknik net cevabını bilmiyorum ama forum ustaları tarafından tavsiye edilen ve üstünde durulan konu fren hidroliğinin dot 4 olması gerektiği açılmamış ise ve değiştirme imkanınız var ise dot 4 ile değiştirin bence Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 bu dot3 ile dot 4 arasında çok fark varmı elimde önceki araçtan kalan hiç açılmamış dot3 var onu kullansam sorun olurmu? Kullanmayın,bildiğim kadarıyla kaynama noktaları farklı ve bu fren performansını etkiler Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 bu dot3 ile dot 4 arasında çok fark varmı elimde önceki araçtan kalan hiç açılmamış dot3 var onu kullansam sorun olurmu? Sakın böyle bir hata yapmayın.Fren tertibatınız elinizde kalır..Düşünülenden daha ciddi zararlar verir. Yorum bağlantısı
Batın Kırat 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 iyiki bu konu açıldı da bunu öğrenmiş oldum, yoksa elimdeki dot 3 ziyan olmasın kullanacaktım ama artık tövbe kullanmam. Yorum bağlantısı
Sertan Ilıca 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 merhaba arkadaşlar aracımın ön arka diskleri ve balataları değışicek fren hidrolıgını de değıstırmek istiyorum disk ve balata onerebilirmisiniz.(2007 tdci focus aracım) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Brembo düşünüyorum ben aracımda değiştirmek üzere. 1-2 aya kadar değişimi yapacam Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 http://www.otosupermarket.com/FORD-FOCUS-2-Fren-Diski-On-278-mm-BREMBO,PR-765.html Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 http://www.otosuperm...MBO,PR-765.html O paraya orjinal motorcraft taksan daha makbul bence Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 O paraya orjinal motorcraft taksan daha makbul bence motorcraft'tan kötü mü diyorsun Brembo ya ? Hem ben balata olarak ta EDC Sport kullanacam onlarda önlerin rakamı 200TL hacı bizi bilirsin en iyisi ne ise o 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Yetkili servislerde hangisinden var? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 brembonun FII için bi espirisi yok bence. orjinal disk-orjinal balata ( otosan vs değil ) o arabanın standart fren sistemi için en mantıklısı. Heleki disk balata farklı marka olunca uyum sorunu oluyor. ya disk çabuk su koyveriyor ya balata. frenleri güçlendircem dersen mondeo mkIV çıkması kaliper orjinal motorcraft disk -balata takacan. ST fren sistemin olacak çünkü mondoe ile focus ST ortak 1 Yorum bağlantısı
Sertan Ilıca 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 arkadaslar fren hiddroliğini nerede değiştirmek gerekir havasını felan almak gerekiyomus heralde istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir yer varmı.bosch car servisinde 105 bin bakımını yaptırmak uygunmudur sizce birde bosch marka disk ve balata nasıl olur takılsa teşekkürler Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 brembonun FII için bi espirisi yok bence. orjinal disk-orjinal balata ( otosan vs değil ) o arabanın standart fren sistemi için en mantıklısı. Heleki disk balata farklı marka olunca uyum sorunu oluyor. ya disk çabuk su koyveriyor ya balata. frenleri güçlendircem dersen mondeo mkIV çıkması kaliper orjinal motorcraft disk -balata takacan. ST fren sistemin olacak çünkü mondoe ile focus ST ortak F2 ye takılmış bir brembo disk ve EDC sport gördün mü yoksa kıyaslama mı yapıyorsun kardeş. ST işini yapmaya çalışıyorlardı focus wrc masrafı çok büyük araya bir sürü parça yapılıyor. Şöle diyim sırf tornacıya 300-400 bayılıyorsun he bunlara değer mi pektabiki değer lakin bunu gerçekleştirmek için geekli gücüm yok Benim için sıkıntı yüksek süratte uzun menzilli frenin etkili olması Yorum bağlantısı
Orkun Özbay 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 ön disk ayna + ön disk balata + arka disk balata motorcraft 350 tl Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 ön disk ayna + ön disk balata + arka disk balata motorcraft 350 tl hepsi orjinal motorcraft olduğuna eminmisiniz. Ön motorcraft balata 130TL arka motorcraft balata 140TL http://www.fordburada.com/default.asp?git=8&altkategori=75&sirala=&marka=10 270TL FoMoCo disk önler http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=82162 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Süha abi fomoco önermem orjinal diye alınacaksa Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 fomoco ile motorcraft aynı değil o yüzden. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 fomoco ile motorcraft aynı değil o yüzden. Hangisi daha iyi peki? Tecrübe ettin mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 fomoco eskinin otosanı gibi üretici değil motorcraft üretici. fomoco disk fordun başka firmalara yaptıdı disk olması lazım. fomoco da orjinal ama fomoco mu motorcraft mı denilince motorcraft derim. çünkü montaj parçası motorcraft oluyor genelde. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Orjinal Motorcraft Disk adet fiyatı 80tl. isterseniz Satıcının telini verebilirim.. Ayrıca yanlış bilinen birşeyi söylemek istiyorum Meyle Alman Malı olarak biliniyor ama Çin'de üretiliyor. Üstelik BSG ile aynı fabrikada kalitelerini aynıdır ama TRW'den iyidir... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Orjinal Motorcraft Disk adet fiyatı 80tl. isterseniz Satıcının telini verebilirim.. Ayrıca yanlış bilinen birşeyi söylemek istiyorum Meyle Alman Malı olarak biliniyor ama Çin'de üretiliyor. Üstelik BSG ile aynı fabrikada kalitelerini aynıdır ama TRW'den iyidir... hacı birde mondeo 4 ön disk + ön balatalar + ön kaliper rakamı da alır mısın ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts