İçeriğe Yönlendir

Fren Balata / Disk / Kampana

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Ersen Tapan
benim aracımın balataları iyi durumda ancak frenler cok köyü pedal cok sert ve iyice kuvvet uygulamadıktan sonra durmak zor oluyor , tamirci baktı denedi normal dedi ama onceki aracıma göre cok vasat frenler , ayrıca şehir içi trafiğindede yorucu , bir kaç farklı tamirciye götürdüm normal dediler fordlar böyle falan filan türünden konuştular ama frenlerden hiç memnun değilim .

fren hidroliğinde hava olabilirmi yada westinghouse veya vakum sisteminde sıkıntı ?

Çağlar abi hep söyler ; fren hidroliğini değiştirin ve farkı görün diye ; bence denemekten zarar gelmez :B)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Burak Altınyıldız

merhaba makyajlı olmayan kasada nekadardır.150 lira disk 60 lira balatalar için fiyat aldım

mobil 1 tam sentetik yağ 5/30 YAĞ İÇİN 115 Lira

bu hafta sonu değiştirmeyi düşündüğüm parçalar

Yorum bağlantısı

Fiyatları uygun ama,diskte sachs markası,balatada ise otosan yada bosch u tavsiye ederim size.birde diskleriniz o kadar yıpranmadıysa taşlatmanız sizin için daha iyi olucaktır.

Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız

fomoco marka disk dendi de balata nemarka valla onu sormadım.çokda yıpranma yok ama yeni disk de 150 lira 50 lira taşlatmaya 20 lirada ustaya versem yarıyarıya yakın nerdeyse

Yorum bağlantısı

fomoco marka disk dendi de balata nemarka valla onu sormadım.çokda yıpranma yok ama yeni disk de 150 lira 50 lira taşlatmaya 20 lirada ustaya versem yarıyarıya yakın nerdeyse

Bence fazla yıpranmadıysa sadece taşlatın yeter derim,yeni disklerde uyumsuzluk sorunuda olabiliyor,örnek:ani frenleme esnasında direksiyonda titremeler olabiliyor bunun sebebinide diske veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız

Yağ 115 tl pahalı değil mi?

mobil 1 tam sentetik o fiyatlarda herhalde bir kaç siteye baktım 150 den aşağı satan yok bu bayiden aldığım fiyat değiştirmede içindeymiş

Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız

Bence fazla yıpranmadıysa sadece taşlatın yeter derim,yeni disklerde uyumsuzluk sorunuda olabiliyor,örnek:ani frenleme esnasında direksiyonda titremeler olabiliyor bunun sebebinide diske veriyorlar.

tabiki ilk dönem disk balatayla tanışana kadar dikkatli olmak lazım.değişimde disk yüzeyi alışına kadar enaz 1000 km gitmek gerkiyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

yağ 60 tl olması lazım 5w 30 mobil full sentetik

4 litre yağ 60 lira, geçen hafta aldım.

Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız

4 litre yağ 60 lira, geçen hafta aldım.

MOBİL 1 fark ediyomu acaba bana 115 lira dediler??? bir yanlışlık mı var siznerden aldınız istanbulda bir noktaysa telefonunu paylaşabilirmisiniz

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

MOBİL 1 fark ediyomu acaba bana 115 lira dediler??? bir yanlışlık mı var siznerden aldınız istanbulda bir noktaysa telefonunu paylaşabilirmisiniz

Kayseriden sanayiden aldım. İnternette de bu fiyata olan yerler var ama yağ farklı. Mobil 1 3000 diye bir yağ var, bir de Mobil 1 Esp diye yağ var. Mobil 1 3000 normal bir kullanıcı için yeterlidir.

Yorum bağlantısı
Orkun Özbay

diskler adeti 100 civarı , balata 90 civarı motorcraft olarak satılıyor

yağ için bence mobil diye ısrarcı olmaya gerek yok.ford'un onayı olan herhangi bir yağı kullanabilirsiniz

115 lira çok yüksek bir fiyat.

bu arada mobilin 5W30 7 litrelik ambalajları da var. onun fiyatını vermiş olmasınlar

Fiyatları uygun ama,diskte sachs markası,balatada ise otosan yada bosch u tavsiye ederim size.birde diskleriniz o kadar yıpranmadıysa taşlatmanız sizin için daha iyi olucaktır.

bu kasa Focusların balatalarının otosan versiyonu yok bildiğim kadarıyla

2005 öncesinin var.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Ben diskleri (wod) 85 liraya, balataları (delphi) 50 liraya almıştım. 15 bin km oldu sorun yok...

Yağ olarak ta Castrol Magnatec 5w30 alıyorum. Yağ fiyatı en son 66 liraydı...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ahmet Özbey

arkalar idare eder gibi ama ön disklerim kesin değişmesi gerekiyor. arka ve ön takım halinde değiştireyim diyorum. orjinal otosanın diskleri pahalı geldi piyasa araştırmalarımda meyle(alman malı garantili) olan diskleri tavsiye ettiler. ön ve arka toplam 200tl ye bıraktılar. bir de bsg marka olanlar var oda 180tl civarı. meyle disk kullanan arkadaş varmı? tavsiye edermisiniz.?

Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey

motorcraft iyisi bu

servistenmi fiyat aldınız ne kadar söylediler

orjinal motocraft 400 tl civarı

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

kocaeli sanayisinde kocaeli balatacılık var internetten tlf numaralarına ulaşabilir bilgi alabilirsiniz, izmite yakın olan, yolu düşen sanayi ye uğrayıp sorabilir, adamlara aracın marka, model vs. bilgilerini verdiğinizde katalog tan kalite derecesine göre ve hatta orjinal malzemenin fiyatlarını çıkarıyorlar fiyatlar oldukça ucuz daha önce kullandığım kendi aracım honda ya ve işyerinde çalıştığım en az 7-8 kişiye izne gittiğimde gelirken ordan disk + balata getirdim en kalitelisi servisin yarı fiyatına. bu adamlar sadece taksi balata ve disk değil aklınıza gelebilecek her türlü araç ağır iş makinası v.s hepsi mevcut. bir fiyat sormakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey

kocaeli sanayisinde kocaeli balatacılık var internetten tlf numaralarına ulaşabilir bilgi alabilirsiniz, izmite yakın olan, yolu düşen sanayi ye uğrayıp sorabilir, adamlara aracın marka, model vs. bilgilerini verdiğinizde katalog tan kalite derecesine göre ve hatta orjinal malzemenin fiyatlarını çıkarıyorlar fiyatlar oldukça ucuz daha önce kullandığım kendi aracım honda ya ve işyerinde çalıştığım en az 7-8 kişiye izne gittiğimde gelirken ordan disk + balata getirdim en kalitelisi servisin yarı fiyatına. bu adamlar sadece taksi balata ve disk değil aklınıza gelebilecek her türlü araç ağır iş makinası v.s hepsi mevcut. bir fiyat sormakta fayda var.

teşekkür ederim ilginize yarın arayıp soracağım.

Yorum bağlantısı
Batın Kırat
(düzenlendi)

rica ederim ne demek linkini buldum aşağıda iletişim bilgileri sitede mevcut. firma geçtiğimiz yıl satın alınan malzemeleri istenilen yere kargo ile gönderiyorlardı, bu yıl son durum ne bilmiyorum ama dürüst bir esnaflar.

http://www.kocaelibalata.com.tr/

tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir

arkalar idare eder gibi ama ön disklerim kesin değişmesi gerekiyor. arka ve ön takım halinde değiştireyim diyorum. orjinal otosanın diskleri pahalı geldi piyasa araştırmalarımda meyle(alman malı garantili) olan diskleri tavsiye ettiler. ön ve arka toplam 200tl ye bıraktılar. bir de bsg marka olanlar var oda 180tl civarı. meyle disk kullanan arkadaş varmı? tavsiye edermisiniz.?

bsg orjinalde başbuğ marka çin malıdır, türkiyede etiketleyip satıyorlar, meylenin alman olduğunu iddia eder değildir, o da çinde üretim ancak bsg den iyidir.bulabilirseniz zimmerman alın, kalitelidir.

en kalitesi motorcraft ancak fiyat yüksek.yalnız dayanım süresi de çok yüksek

Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey
(düzenlendi)

rica ederim ne demek linkini buldum aşağıda iletişim bilgileri sitede mevcut. firma geçtiğimiz yıl satın alınan malzemeleri istenilen yere kargo ile gönderiyorlardı, bu yıl son durum ne bilmiyorum ama dürüst bir esnaflar.

http://www.kocaelibalata.com.tr/

Batın bey söylediğiniz yere telefon ettim. fiyatları benim disk alacağım yerlere göre biraz pahalı geldi.

kendi parçacımdan ön + arka disk takımlarını toplam 200tl ve 6 taksitte sipariş ettim.

bu disklerden inşallah memnun kalırım.

tarihinde Ahmet Özbey tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Aslında benimde ihtiyacım var ön+arka disklere 200TL uygun gibi geldi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...