Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 bu gün siparişini verdim hafta sonu gelecek iyice tembihledim cama geçmeli olmasın camda sıkıştırma önleyici var diye inşallah dediğim gibi olur uygulayan var mı aracına hiç Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 Perflex marka cama geçmeli model var bende. Kapatırken sıkıştırma önleyici çoğunlukla sıkıntı çıkarıyor. Ayrıca rüzgarlıkla arka lastik sesi daha çok duyuluyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2009 Yazar Paylaş 26 Mart 2009 peki bu sıkıştırmayı önleyici için ne yapmak lazım iptal mi etsek bakalım bi gelsin üründe ona göre olmadı iade edriz çünkü ona dedim geçmeli olmasın oda yapıştırmalı dedi Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 %99 geçmelidir aynı zamanda yapışıyor zaten. Geçen cam sıkıştırma önleyici için bi taksici amcamın montajını gördüm. Amcam çerçeve içine değilde dışarıdan yapıştırmıştı çerçeveye,böylece cam ile bağlantısı kalmamıştı. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 benim tek kapıya olanları yok mu bunların Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 Çok sevdiğim ve faydalı olduğunu düşündüğüm bir eklenti. Fotoğrafını da bekleriz. Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 Ben çıkardım artık kullanmıyorum. Bence çok heves etmeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2009 Yazar Paylaş 26 Mart 2009 Ben uyguladım,kullanışlı oldu baya ama piyasadaki tüm ürünler geçmeli firmalar eski kalıplarla yapıyorlarmış onun için F1 de yok.Arabam bölümünde benim aracın uygulanmış haline bakabilirsiniz. link var mı bakalım heves ediyordum bi arabada gördüm bir iki arkadaşta merak ediyordu ondan bi alalım nedir ne değildir diye %99 geçmelidir aynı zamanda yapışıyor zaten.Geçen cam sıkıştırma önleyici için bi taksici amcamın montajını gördüm. Amcam çerçeve içine değilde dışarıdan yapıştırmıştı çerçeveye,böylece cam ile bağlantısı kalmamıştı. içten nasıl yapışıyor dıştan nasıl biraz açar mısınız Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2009 Yazar Paylaş 26 Mart 2009 dıştan sağlam bir bantla yapıştırılsa düşme olmazsa bende öyle yaparım artık aracınızda bol aksesuarlıymış Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2009 Yazar Paylaş 26 Mart 2009 babam sigara içiyor ( bir türlü bıraktıramadım) camı açıncada duman geri basıyor biraz onu engellemek birazda estetik duruyor idye takacaz inş Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2009 Yazar Paylaş 28 Mart 2009 dıştan yapıştırmalı modeli bulamadık geçmli modeli dıştan yapıştırmalı şeklinde uyguladık hevesimiz olsun diye öncesi sonrası Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 Hayırlı olsun .Az önce bende hepsiburada dan bende sipariş verdim Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Bugün dıştan yapıştırmalı rüzgarlığı ben de aracıma monte ettim.Ama alışıncaya kadar biraz sıkıntı çıkartacak gibi bana .Çünkü görüş açısı daralmış gibi oldu. Yorum bağlantısı
Guest H.Cengiz Yolcu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Bugün dıştan yapıştırmalı rüzgarlığı ben de aracıma monte ettim.Ama alışıncaya kadar biraz sıkıntı çıkartacak gibi bana .Çünkü görüş açısı daralmış gibi oldu. Dıştan nasıl yapıştırdınız.camın neresine yapıştırdınız.bende aldım dıştan yapıştırmalı(sunplex marka).ama bir türlü nasıl ve nereye yapıştıracağıma karar veremedim.fotoğraf varsa görebilir miyiz.fikir olması açısından. Yorum bağlantısı
Recommended Posts