Kaan Korkmaz 6 Nisan 2009 Yazar Paylaş 6 Nisan 2009 (düzenlendi) Arkadaşlar selam Az önce ruhsat devir işlemi için başvurdum... Evrakları teslim ettim şubeye...1 hafta sonra aynı gün ruhsatınızı gelip alın dediler...Şimdi sormak istediğim ben aracı 1 hafta ruhsatsız nasıl süreceğim ? Noter sözleşmesi de dahil her şey şu an trafik tescil şubesinde yarın bir gün polis çevirse nasıl bir belge ibraz edeceğim ? Bağlatmayalım aracı... 6 Nisan 2009 tarihinde Kaan Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Nisan 2009 Paylaş 6 Nisan 2009 Arkadaşlar selamAz önce ruhsat devir işlemi için başvurdum... Evrakları teslim ettim şubeye...1 hafta sonra aynı gün ruhsatınızı gelip alın dediler...Şimdi sormak istediğim ben aracı 1 hafta ruhsatsız nasıl süreceğim ? Noter sözleşmesi de dahil her şey şu an trafik tescil şubesinde yarın bir gün polis çevirse nasıl bir belge ibraz edeceğim ? Bağlatmayalım aracı... kullanmasanız daha iyi olur bu ara . keşke bir muameleciye verseydiniz dosyaları en fazla 2 gün içinde çıkardı yeni ruhsatınız Yorum bağlantısı
Kaan Korkmaz 6 Nisan 2009 Yazar Paylaş 6 Nisan 2009 kullanmasanız daha iyi olur bu ara . keşke bir muameleciye verseydiniz dosyaları en fazla 2 gün içinde çıkardı yeni ruhsatınız Hocam bu devirde muameleciye dosya verilir mi yahu... Dünya para istiyor adamlar... Akıl karı değil... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2009 Paylaş 6 Nisan 2009 Emniyetten size kağıt vermedilermi ruhsatın onlarda ollduğuna dair. Yorum bağlantısı
Kaan Korkmaz 6 Nisan 2009 Yazar Paylaş 6 Nisan 2009 Emniyetten size kağıt vermedilermi ruhsatın onlarda ollduğuna dair. Verdiler... Emniyet - Üsküdar Trafik Tescil Birimi antetli mühürlü bir kağıt verdiler... Blok-Not büyüklüğünde bir kağıt... Polisin eline versem buruşturup atacağı cinsten Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2009 Paylaş 6 Nisan 2009 (düzenlendi) İşte o buruşturup atacabilecekleri kağıt sizin ruhsatın onlarda olduğuna dair verilen kağıt ve ruhsat yerine geçiyor bir nevi. Ben o kağıtla çevirmeye girdiğimde polis hiç bişey demeden tamam geçebilirsin demişti. Onu ruhsatınızı alana kadar saklayın. Aracınıza her bindiğinizde yanınızda bulunsun, zaten ruhsatı almaya gittiğinizde o kağıdı sizden geri alıyorlar. 6 Nisan 2009 tarihinde Ali Alp G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts