İçeriğe Yönlendir

2005 Focus II Ghia Alımı

Kaan Korkmaz

Recommended Posts

Kaan Korkmaz
(düzenlendi)

Arkadaşlar selam

Az önce ruhsat devir işlemi için başvurdum... Evrakları teslim ettim şubeye...1 hafta sonra aynı gün ruhsatınızı gelip alın dediler...Şimdi sormak istediğim

ben aracı 1 hafta ruhsatsız nasıl süreceğim ? Noter sözleşmesi de dahil her şey şu an trafik tescil şubesinde yarın bir gün polis çevirse nasıl bir belge ibraz edeceğim ? Bağlatmayalım aracı...

tarihinde Kaan Korkmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Arkadaşlar selam

Az önce ruhsat devir işlemi için başvurdum... Evrakları teslim ettim şubeye...1 hafta sonra aynı gün ruhsatınızı gelip alın dediler...Şimdi sormak istediğim

ben aracı 1 hafta ruhsatsız nasıl süreceğim ? Noter sözleşmesi de dahil her şey şu an trafik tescil şubesinde yarın bir gün polis çevirse nasıl bir belge ibraz edeceğim ? Bağlatmayalım aracı...

kullanmasanız daha iyi olur bu ara . keşke bir muameleciye verseydiniz dosyaları en fazla 2 gün içinde çıkardı yeni ruhsatınız

Yorum bağlantısı
Kaan Korkmaz
kullanmasanız daha iyi olur bu ara . keşke bir muameleciye verseydiniz dosyaları en fazla 2 gün içinde çıkardı yeni ruhsatınız

Hocam bu devirde muameleciye dosya verilir mi yahu... Dünya para istiyor adamlar... Akıl karı değil...

Yorum bağlantısı
Kaan Korkmaz
Emniyetten size kağıt vermedilermi ruhsatın onlarda ollduğuna dair.

Verdiler... Emniyet - Üsküdar Trafik Tescil Birimi antetli mühürlü bir kağıt verdiler... Blok-Not büyüklüğünde bir kağıt... Polisin eline versem buruşturup atacağı cinsten :hohoho:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

İşte o buruşturup atacabilecekleri kağıt sizin ruhsatın onlarda olduğuna dair verilen kağıt ve ruhsat yerine geçiyor bir nevi. Ben o kağıtla çevirmeye girdiğimde polis hiç bişey demeden tamam geçebilirsin demişti. Onu ruhsatınızı alana kadar saklayın. Aracınıza her bindiğinizde yanınızda bulunsun, zaten ruhsatı almaya gittiğinizde o kağıdı sizden geri alıyorlar.

tarihinde Ali Alp G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...