İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia kullanım kılavuzu

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
(düzenlendi)

kılavuz bende yok. arabayı aldığımda yoktu. bazı konular için ihtiyaç olmasa da, öyle konular var ki kılavuz çok lazım oluyor. işin kötüsü kılavuzun hangi konular için lazım olduğunu bile bilmiyorum. elimde bir kılavuz olsaydı hemen bilirdim. anlamışsınızdır derdimi. neden bu kadar uzattım ki. :)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Elimde bir kaç tane daha kılavuz var ama.. Yüklemeye fırsatım olmadı...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
http://rapidshare.com/files/97299751/Focus...ma_Kilavuzu.rar

Burada var, kaydedip çıktısını alabilirsiniz.

sağol dostum. rapidden bir kaç tane indirmiştim ama doğru değildi. indiriyorum bunu inşallah doğrusudur. :)

indirirken bendeki dosyanın üzerine yazayım mı dedi, adları aynı ya. dosya da aynı galiba. :)

benim focus ghia'nınki varsa sen bana gönderiver mehmet abi. ben fotokopi çeker geri yollarım sana. kargolar benden. ha ne dersin ha? olur mu ha? hadi be hacı... :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

C-Max'ı yükledim..

Fiesta yolda...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ellerine sağlık Serkan.. :)

Muhliiis...

Nooldu bizim cd.. ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kenan_Kaya

Ben size gönderirim pdf formatında focus 1 ininkini.Pmden mail adresinizi atarasanız.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Serkan Ünsalan

senı sevıyorlar artık ondan boyle abı

not:telefondan yazdıgım ıcın boyle kusura bakmayın:(

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
senı sevıyorlar artık ondan boyle abı

not:telefondan yazdıgım ıcın boyle kusura bakmayın:(

Sevince böyle oluyor yani? ;)

Bu arada ben de telefondan yazıyorum ama telefondan telefona fark var tabii. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir zamanlar bu ikisi bana karşı ne kadar da saygılıymış... Hey gidi günler hey! :crazy:

Sen de efendiydin o zamanlar.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sen de efendiydin o zamanlar.. :D

:D

Siz benim resimleri ne yaptınız? Onun hesabını verin önce. :bambam2:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Siz benim resimleri ne yaptınız? Onun hesabını verin önce. :bambam2:

telefondan yazıyorum kusura bakma...

Yorum bağlantısı
Murat Dere

telefondan yazıyorum kusura bakma...

Ordan yazınca hesap veremiyon mu köfte? ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Sevince böyle oluyor yani? ;)

Bu arada ben de telefondan yazıyorum ama telefondan telefona fark var tabii. :p

garibanlık abi napacan gari senin gibi bir telefonumuz olmadı :biggrin: :biggrin: :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan

focus-1 kullanıcı el kitabı lazım. ford sitesinde yok aracım 2004 model ilk kasa focus...nasıl edinebilrim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

focus-1 kullanıcı el kitabı lazım. ford sitesinde yok aracım 2004 model ilk kasa focus...nasıl edinebilrim.

Sizden sonra bende baktım ve 2004 Focus yazan linki tıklayınca bir sonraki kasa yani Focus 2 lerin kılvuzu geliyor...Bende sorumlu bir admin olarak aşağıdaki mesajı yazıp Otosan' a ilettim..:) İnşallah kabullenirler de düzeltirler...

Siteniz içeriğinde bulunan Ford araçların kullanma kılavuzlarında Focus 2004 olarak yayınlanan PDf formatlı belge bir sonraki model Focus araçların kullanma kılavuzudur. 2004 yılında satılmış o kasa tipi Focus yoktur, ilk kasa tipi olan 1999-2005 arası aracın kullanma kılavuzunu düzenlemenizi önemle rica ederim. Saygılarımla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İngilizcesi var bende. İlgilenirsen Mustafa kardeş. :)

Sizden sonra bende baktım ve 2004 Focus yazan linki tıklayınca bir sonraki kasa yani Focus 2 lerin kılvuzu geliyor...Bende sorumlu bir admin olarak aşağıdaki mesajı yazıp Otosan' a ilettim.. :) İnşallah kabullenirler de düzeltirler...

Siteniz içeriğinde bulunan Ford araçların kullanma kılavuzlarında Focus 2004 olarak yayınlanan PDf formatlı belge bir sonraki model Focus araçların kullanma kılavuzudur. 2004 yılında satılmış o kasa tipi Focus yoktur, ilk kasa tipi olan 1999-2005 arası aracın kullanma kılavuzunu düzenlemenizi önemle rica ederim. Saygılarımla.

Aferin sana sorunlu atmin. :p

İngilizcesi şuralarda da var: http://www.focusplanet.com/downloads/focusmanuals/2004/2004_focus_owner_guidemanual.pdf ve http://www.motorcraftservice.com/pubs/content/~WO4FOC/~MUS~LEN/40/04focog2e.pdf

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İngilizcesi var bende. İlgilenirsen Mustafa kardeş. :)

Aferin sana sorunlu atmin. :p

For engiliş pires nayn...:p

Ama böyle yaparsanız benim hevesim kırılır Sayın Deli, pardon Dere...:D

Pardon/afedersiniz/sorry

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...