Yalçın Aslan 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 (düzenlendi) arkadaşlar kontak anahtarım sıkıştı ve yerinden çıkmadı bende resimdeki parçayı sökerek bu sorunu hallettim ama bu parçanın sökülü vaziyette olması sakıncalı bu parça hakkında bilgisi olan varmı ? internette bulamadım 97 Ford mondeo 2.0 Ghia Otomatik vites 20 Mart 2009 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yalçın Aslan 20 Mart 2009 Yazar Paylaş 20 Mart 2009 Arabanız otomatik vitesli mi? evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 O parça olmadan aracınızı P den çıkartabiliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Yalçın Aslan 20 Mart 2009 Yazar Paylaş 20 Mart 2009 (düzenlendi) O parça olmadan aracınızı P den çıkartabiliyor musunuz? çıkmayan vites değil vitesi P konumuna aldığım halde anahtar, o parça takılı iken yerinden çıkmıyor aracı o parça yerinde takılı olmadan normal şekilde kullanıyorum. ama mazallah hareket halinde biri kontak nahtarını yerinden çekse sonucu tahmin bile etmek istemiyorum 20 Mart 2009 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 Vites kutusunda problem var. Vitesi P ye almadan Anahtar cikmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 Yani tam tersi durumda söz konusu, o parça olmaz ise viteste P den çıkmayabilir veya D de iken yanlışlıkla marş dönebilir, yani bu parçanın takılı olması zorunlu, olmaması halinde bu-şu olur diyemem ama bu parça yerinde kalmalı derim, bozuksa yenisi ile değişmeli. Yorum bağlantısı
Yalçın Aslan 20 Mart 2009 Yazar Paylaş 20 Mart 2009 (düzenlendi) Vites kutusunda problem var. Vitesi P ye almadan Anahtar cikmaz. vitesi p aldığımda da yerinden çıkmıyor anahtar. viteste problem olsa hareket halinde sıkıntı yaratması gerekm ez mi bence viteste değil sorun kontak anahtarını tutan parça vites P konumuna geldiğinde geryi doğru kendini çekiyor ve anahtar çıkıyor. çağlar beyin dediği gibi o parça da problem var yada bağlantısında 20 Mart 2009 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 Resimden anladığım kadarı ile o parça selenoid yani elektromıknatıs.Sağından solundan vidalanırken belki bobini zarar görmiü olabilir.İyi bir elektrikçi yeniden sarar onu, eğer gelen elektrikte bir problem yoksa. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Vites kolu manyetik kilit selenoidi..Aracı stop edip kontağı aldığınızda parktan çıkmamasını sağlayan düzenek..Sökülü iken anahtarsız parktan çıkar..Fiatı 150 tl... Yorum bağlantısı
Yalçın Aslan 21 Mart 2009 Yazar Paylaş 21 Mart 2009 Vites kolu manyetik kilit selenoidi..Aracı stop edip kontağı aldığınızda parktan çıkmamasını sağlayan düzenek..Sökülü iken anahtarsız parktan çıkar..Fiatı 150 tl... bu parçaya internette yabancı sitelerde dahil rastlamadım ne parça numarası tutuyor. ne de başka bişey. farklı bir no ilemi var acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 11K574 yani orta numarası ile aratın, birçok parçanın baş ve son nosu zamanla değişime uğrar. SPonsorumuz Otogençler e sordunuz mu? Yorum bağlantısı
Yalçın Aslan 21 Mart 2009 Yazar Paylaş 21 Mart 2009 11K574 yani orta numarası ile aratın, birçok parçanın baş ve son nosu zamanla değişime uğrar. SPonsorumuz Otogençler e sordunuz mu? gençler otoya sormadım. ama sitesini gezdim bu şekilde parça gözükmüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Bu tarz parçalar çok gitmeyen, hatta hiç gitmeyen parçalardır, sitede olmaması normal, telefon ile irtibat kurulmalı. Yorum bağlantısı
Koray İzmirli 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 İstediğiniz parça elimizde yok fiyatı 160 TL. İsterseniz siparişle getirebiliriz. Arızanın başka parçadan kaynaklanmadığına emin olun. Yorum bağlantısı
Ali Demir2 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 arkadaşlar bende de böyle bir sorun var ekranda vides p ye girdigi görülmüyor ve anahtar yerinden çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Aracım ford maverick Yorum bağlantısı
Hakan Ulutaşlı 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 cumartesi akşamı çok ters bir saatte maraş tarihi kapalı çarşı önünde ben de aynı sorunu yaşadım. aracı p ye aldım, baktım kontak anahtarı çıkmıyor. bir kaç kez aracı çalıştırıp durdurdum yine kontak anahtarı çıkmadı. telefon akıllı olmadığı için anında siteden yardım alamadım. eve döndükten sonra anahtar yerinden çıktı. çözümü elektrikçi mi anahtarcı mı? Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 cumartesi akşamı çok ters bir saatte maraş tarihi kapalı çarşı önünde ben de aynı sorunu yaşadım. aracı p ye aldım, baktım kontak anahtarı çıkmıyor. bir kaç kez aracı çalıştırıp durdurdum yine kontak anahtarı çıkmadı. telefon akıllı olmadığı için anında siteden yardım alamadım. eve döndükten sonra anahtar yerinden çıktı. çözümü elektrikçi mi anahtarcı mı? Sorunu nasıl çözdünüz Hakan Bey? Babamın aracında da aynı sorun var. Yorum bağlantısı
Hakan Ulutaşlı 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 çözemedim.aynı sorun tekrarlamadı.sorunu erteledim şimdilik. ama sizin çözümünüzden haberim olursa çok iyi olur. Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 çözemedim.aynı sorun tekrarlamadı.sorunu erteledim şimdilik. ama sizin çözümünüzden haberim olursa çok iyi olur. Çözüm bulursak haberleşiriz o zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts