İçeriğe Yönlendir

İstek üzerine arabamın resimleri

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
(düzenlendi)

Lafı fazla uzatmayacağım, işte resimler:

SNC00207.jpg

SNC00208.jpg

SNC00209.jpg

SNC00210.jpg

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Utku Çay
(düzenlendi)

bu focusların şekli güzel gerisi tırt :lol2: ehh anca led vs derken arabadan sayılır hale getiriyorsun

güle güle kullan murat abi araba çok güzel, bu arada bülent abiye selam söyle

tarihinde Utku tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
bu focusların şekli güzel gerisi tırt :lol2: ehh anca led vs derken arabadan sayılır hale getiriyorsun

güle güle kullan murat abi araba çok güzel, bu arada bülent abiye selam söyle

ülen toyotutku gelmiyim bodruma len. aleykümselam. :lol2:

Yorum bağlantısı
Utku Çay
(düzenlendi)
toyotutku

:lol2: :lol2: :lol2:

bu arada kaça aldın arabayı ?

tarihinde Utku tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Güzel kasa, zor renk :lol2:

herkese teşekkürler. kimsenin arabasın nazar değmesin inşallah. herkes kazasız belasız kullanısın arabasını. :lol2:

Yorum bağlantısı
Dimitri Hristofyas

Çağlar Bey'e katılıyorum zor renk. Ama çok güzel bir renk.Çok yakışan bir renk.Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
Güzel kasa, zor renk :nazar:

resimler cep telefonuyla, düşük çözünürlükte çekildi idare edin artık. benim telefon mu? ha şey samsung işte ya omnia i900. gariban işi. ;)

Çağlar Bey'e katılıyorum zor renk. Ama çok güzel bir renk.Çok yakışan bir renk.Güle güle kullanın..

sağolasınız Dimitri Bey. ya sizin bu elveda rumeli'deki dimitri ile bir ilginiz yok değil mi? :flowers:

bir şey soracağım bu zor renk ne anlamda abi?

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Dimitri Hristofyas
resimler cep telefonuyla, düşük çözünürlükte çekildi idare edin artık. benim telefon mu? ha şey samsung işte ya omnia i900. gariban işi. ;)

sağolasınız Dimitri Bey. ya sizin bu elveda rumeli'deki dimitri ile bir ilginiz yok değil mi? :nazar:

bir şey soracağım bu zor renk ne anlamda abi?

Hiç alakam yok! En azından o kadar hain ve kötü bir adam değilim:) :flowers:

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Murat Bey, kazasız belasız, güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Murat Bey, kazasız belasız, güle güle kullanın...

Allah razı olsun Mert Bey, hepimiz inşallah. :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Zor renk, yani tozu - kiri çok belli eder, cila yapılınca da ayna gibi parlar ama tekrar tozu - kiri belli eder .....

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Zor renk, yani tozu - kiri çok belli eder, cila yapılınca da ayna gibi parlar ama tekrar tozu - kiri belli eder .....

ha anladım, evet zor renk. ama ççok güzel be abi. :nazar:

Güle güle kullanın...

sağol Sinan'cım. :flowers:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Focus her zaman güzeldirrr hele focus 1 :nazar::flowers:

aynen katılıyorum dosrum. ;)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Beyaz yan sinyal lazım ama :nazar: Ben bide alüminyum grisini seviyorum focus 1 de makyajlılarda var :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Beyaz yan sinyal lazım ama :D Ben bide alüminyum grisini seviyorum focus 1 de makyajlılarda var :D

nerden bildin Sinan? beyaz sinyaller sıradaydı. hadi bilin bakalım başka neler yapacam. :nazar:

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
nerden bildin Sinan? beyaz sinyaller sıradaydı. hadi bilin bakalım başka neler yapacam. :nazar:

Cam filmi... double din teyp vs vs :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Cam filmi... double din teyp vs vs :nazar:

cam filminden hoşlanmıyorum ben. böyle yeşil camlı taha güsel. teyp işini zengin olunca düşünücem. daha ucuz düşünelim. :D

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
(düzenlendi)

Xenon dicem belki... Ben kısa anten tavsiye ederim :nazar: + ön plakalık iptali beyaz park lambaları led olursa daha güzel olur... :D 2004 ghialarda zemin aydınlatma varmı bilmiyorum onlarda led olabilir...Daha bi sürü sey bulurum ben

tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Xenon dicem belki... Ben kısa anten tavsiye ederim :nazar:

xenona gerek kalmadı beyazlattım ya park, kısa ve uzunları. antenin kısasını düşünmemiştim bulursam alırım. ama çekim kalitesini etkilemez değil mi kısa anten?

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
xenona gerek kalmadı beyazlattım ya park, kısa ve uzunları. antenin kısasını düşünmemiştim bulursam alırım. ama çekim kalitesini etkilemez değil mi kısa anten?

Etkilemez abi :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...