Çağdaş İbiş 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 hayırlı olsun deniz bey bende kolcak almayı dusunuyorum acaba yardımcı olabılrmısınız?? Mert bey şöyle bi ilan vardı işinizi görür herhalde. Yorum bağlantısı
Mert Acar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 bu olabilir aslında ama bu tıtanyumun kolçağı değıl sanırım ,, acaba deniz beyinde dediği gibi bı kac parçasını almak gerekirmi uyarmı bunu direk alsam :lol2: Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 16 Ekim 2009 Yazar Paylaş 16 Ekim 2009 bu olabilir aslında ama bu tıtanyumun kolçağı değıl sanırım ,, acaba deniz beyinde dediği gibi bı kac parçasını almak gerekirmi uyarmı bunu direk alsam mert bey konsolu alman yetmiyor yan parçalarıda değişik , vites çerçeveside değişik çok teferruatlı anlayacağınız. Yorum bağlantısı
Mert Acar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 evet deniz bey sız soledınız ordan bılıyorum da bana gosterılın lınkte tıtanyum konsolu degıl dıkkat ettıyseniz Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 17 Ekim 2009 Yazar Paylaş 17 Ekim 2009 evet deniz bey sız soledınız ordan bılıyorum da bana gosterılın lınkte tıtanyum konsolu degıl dıkkat ettıyseniz evet orjinal yazmış ama orjinallerde bozuk para ve kart koyma yerleri mevcut yani orjinal titanyum konsolu değil. Yorum bağlantısı
Tuna Aksu 22 Ekim 2009 Paylaş 22 Ekim 2009 valla süper olmuş. böyle orjinal kelepir parçalar bir bana denk gelmiyor. Yorum bağlantısı
Enis Sever 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 Arkadaşlar Focus'un orijinal virajda dönen farlarını İstanbul Fatih'te çiftini 700 liraya satıyorlar . Link aşağıdadır. Bana fiyatı ucuz geldi yetkili servislere göre. http://www.sahibinden.com/focus_ii_facelif...20mercekli%20fa Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 Ben bu adamı tanıyorum. Çok da alışverişim oldu. Güvenle yapabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 23 Ekim 2009 Yazar Paylaş 23 Ekim 2009 Arkadaşlar Focus'un orijinal virajda dönen farlarını İstanbul Fatih'te çiftini 700 liraya satıyorlar . Link aşağıdadır. Bana fiyatı ucuz geldi yetkili servislere göre.http://www.sahibinden.com/focus_ii_facelif...20mercekli%20fa http://www.sahibinden.com/ford_focus_2_tit...pXQQdisplayitem bu daha ucuz Yorum bağlantısı
Enis Sever 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 Farlar virajda dönebiliyor mu yoksa sadece mercekli far mı? Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 23 Ekim 2009 Yazar Paylaş 23 Ekim 2009 Farlar virajda dönebiliyor mu yoksa sadece mercekli far mı? sanırım farlar orjinal farların adaptif özelliği var fakat ayriyetten dönmesi için farklı bir mekanizmaya ihtiyaç var örnek verecek olursak orjinal titanyum x mercekli farını trende takılsa dönmez Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 http://www.sahibinden.com/ford_focus_2_tit...pXQQdisplayitembu daha ucuz Arkadaşlar bu farları ben almıştım ve sorunlu çıktı zaten bunlar şuan bi bursada bi başkasına satıldı hatta kargosunu ben yaptım bilginize.. Deniz bu orta konsolun maliyeti ne oldu sana?? benimde kaçtır kafamda vardı ama ben düşünürken sen yapmışsın bile.. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 23 Ekim 2009 Yazar Paylaş 23 Ekim 2009 Arkadaşlar bu farları ben almıştım ve sorunlu çıktı zaten bunlar şuan bi bursada bi başkasına satıldı hatta kargosunu ben yaptım bilginize..Deniz bu orta konsolun maliyeti ne oldu sana?? benimde kaçtır kafamda vardı ama ben düşünürken sen yapmışsın bile.. serviste montajıyla beraber 200 tl serhat Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 serviste montajıyla beraber 200 tl serhat Abi bu orta konsol dahil mi yani kolcak ve bütün parçaları?? Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 23 Ekim 2009 Yazar Paylaş 23 Ekim 2009 Abi bu orta konsol dahil mi yani kolcak ve bütün parçaları?? serhat hocam dahil ve vites çevresi vs. değişecek artı alttaki plastik aksamların dahi değişmesi gerekiyor çok teferruatı var alırken dikkat edilmeli. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 serhat hocam dahil ve vites çevresi vs. değişecek artı alttaki plastik aksamların dahi değişmesi gerekiyor çok teferruatı var alırken dikkat edilmeli. Peki abi sen bize şöyle tek tek yazabilirmisin nelerin lahazım olduğunu bizde yapmayı planlayanlar alınması veya dikkat edilmesi gereken her şeyi alıp dikkat edelim.. şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Guest Emir D 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Selamlar, Bu farları takınca yükseklik ayarı da yapılabiliyor değil mi? Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 (düzenlendi) Slmm Arkdslar benm aracım 2006 model ve bende ortakonsollu kolçak bakıorm.. Siz cok güzel denk getirmişşisnz. Fakat okurken dikkatimi cekti aldıgınız kolçak 2006 modele olmaz demiişsiniz?? Neden olmuyor. Nasıl anlayabilriz.Ya ben bulmak icin inanıllmaz ugrasıorm ama cok parçası war demişiiniz yanı yardımcı olun lütfen Titanyumm konsoluyla normal konsol arasındaki fark ne ?? Foto ile gösterirmsinz? 29 Kasım 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 30 Kasım 2009 Yazar Paylaş 30 Kasım 2009 Selamlar,Bu farları takınca yükseklik ayarı da yapılabiliyor değil mi? yapılmıyor Slmm Arkdslar benm aracım 2006 model ve bende ortakonsollu kolçak bakıorm.. Siz cok güzel denk getirmişşisnz. Fakat okurken dikkatimi cekti aldıgınız kolçak 2006 modele olmaz demiişsiniz?? Neden olmuyor. Nasıl anlayabilriz.Ya ben bulmak icin inanıllmaz ugrasıorm ama cok parçası war demişiiniz yanı yardımcı olun lütfen Titanyumm konsoluyla normal konsol arasındaki fark ne ?? Foto ile gösterirmsinz? tek kelimi ile makyajlı kasa konsolu ile makyajsız focus 2 konsolu farklı oldugu için Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 1 Aralık 2009 Paylaş 1 Aralık 2009 yapılmıyortek kelimi ile makyajlı kasa konsolu ile makyajsız focus 2 konsolu farklı oldugu için Benm aracıma hangisi olacakk yanii ayrıca fotodaki olurmu ? Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 1 Aralık 2009 Paylaş 1 Aralık 2009 Bu zaten sizin makyajsız kasa orta konsolu.. bu sahibindende satılık gökhan diye biri satıyor ürünü iyice öğrenmeden satın almayın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2009 Paylaş 1 Aralık 2009 Slmm Arkdslar benm aracım 2006 model ve bende ortakonsollu kolçak bakıorm.. Siz cok güzel denk getirmişşisnz. Fakat okurken dikkatimi cekti aldıgınız kolçak 2006 modele olmaz demiişsiniz?? Neden olmuyor. Nasıl anlayabilriz.Ya ben bulmak icin inanıllmaz ugrasıorm ama cok parçası war demişiiniz yanı yardımcı olun lütfen Titanyumm konsoluyla normal konsol arasındaki fark ne ?? Foto ile gösterirmsinz? Bu tarz mesajlara forumca izin vermiyoruz... Bakınız kurallar madde 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts