İçeriğe Yönlendir

Kazandımmm!

Murat Dere

Recommended Posts

Hasan Tahsin Şipit

Tahir Abi çözmüş olayı. :D :D :D :D

Adam tecrübeli. :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sistemi değiştirmek lazım ama şimdi de Songül Karlı dan yola çıkarak Arif in attığı golü bulmak için uğraşmalı :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Tam olması gerektiği yerde abi :D :D

Eee teknoloji gelişti artık isteyen istediğini anında buluyor.. :D

Abi bu arada farkettim de aynı temayı kullanıyoruz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Murat Dere

Google'da İngilizce ararken buraya gelmişim yahu.! E tabi, konu İngilizce hocasının İngiltere'den gelen aynası olunca, çakmıştır Google benim yazdıklarımı.! :biggrin: Elimde GNTX-281 yazan bir ayna var benim de an itibarıyla. Hayır anlamadığım, adam ne güzel artı-eksi işaretlemiş göndermiş, geri kalan üç pinin kablosunu da kökünden kesmiş, ne diye maydonoz olur da merak edersin ki o üç pinin ne işe yaradığını.! Bağladın 12'ye çalışıyor işte mis gibim, derdin nedir senin be adam.! Hem akılsız herif, ayna çalıştığında kendini aynada ne diye "ne kadar da esmerim" diye görürsün ki, aynayı ışığa tutmuşsun, elbet kara kuru gösterecek kelle-i şerifini.! :crazy:

Neyse, bu Hunili Hoca ve Sayın Mehmet Bey sayesinde geri kalan üç pinin de ne halt olduğunu öğrenmiş olduk. Az daha yakıyorduk aynayı...! Arkasındaki bağlantı kolunu da sökebileydik iyiydi, şakkadanak girerdi var olan bağlantı küresine. Şimdi bi de o bağlantı ayağını söküp, bunu yapıştırmak çıktı başımıza.! Üfff, kim uğraşacak bu sıcakta.... Acaba diyom, bu aynayı satsam da, aynası yapıştırılmış bir ön cam mı alsam ki.!? :crazy:

Herkes bir gün doğru yere gelecek Muhammed'im. ;)

Bendeki ayna, orijinal olanı klipsinden çıkarınca "cuk" diye naralar atarak oturduydu yerine. Seninkinin yuvallak ;) kısmımı anca denk gelmiş? :p Yuvallağın yanından azcık keserek, kanırtarak çıkar belki he? Ya da amaaan uğraş ayakla ya benne ya, Allaallaa... :crazy: Sen uğraşmıyon da beni ne uğraştırıyon bu sıcakta? :punish:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Öğretmenim lafı başka yerlere niye çekiyorsun,esas soru bunlar değil ki? :p

Aynalı ön camımı mı vereyim Allasen? :punish:  Sen kendinkini versene. :p

Aslında aklıma geldi ama denemedim var olan aynayı cam soketinden çıkarmayı. Ki zaten, o yuvallak zımbırtıyı çıkarmazsam ve bu aynayı komple monte etmeye niyetlenirsem var olan aynanın kökü sökülecek oradan, o zaman anlarız anyayı konyayı... İnşaallah uyar, amin cümlemizden.. Sökim derken komple ön camı kucağıma almazsam iyidir.! : :crazy::biggrin:

O yuvallak naneyi dene önce bence. ;) Camdan çıkarayım derken zamazingoyu anlarsın aynayı koynayı tikkat et. Ön cam kucaana sığmaz ki. :p Ama çıkartırsan gönder bana ben deneyeyim ne diyeyim? :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eskimiş camı kararmış bir kötü ayna takılı cam var uyarsa yerine yollayım kargo ile.Benim işime yaramıyor. :tongue::D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

İlk mesajdaki link ölmüş Murat... :)

Ay canıım, kıyamam kıız. :p Link ölmüşmüş... Aynayı aldık daa, daha yaşayacak mıydı ki?  :i-ih:

Merak edenler buradan buyursunlar cicim. :crazy:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ay canıım, kıyamam kıız. :p Link ölmüşmüş... Aynayı aldık daa, daha yaşayacak mıydı ki?  :i-ih:

Merak edenler buradan buyursunlar cicim. :crazy:

Abeyyy yorum yaptım sitene  :crazy:

İntikam zevki ile yapmıştım ama yorum yönetim onayından geçecekmiş :p Yönetici de kimse artık  :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abeyyy yorum yaptım sitene  :crazy:

İntikam zevki ile yapmıştım ama yorum yönetim onayından geçecekmiş :p Yönetici de kimse artık  :crazy:

Yayınlandı canım... :punish: Güzelim siteye "olmamış" dediğini görecek herkes artık... Nıhahahhaaaaa... :spiteful:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İlk ihalendi galiba.. ne çok heyecan yapmışsın :D

Tam olarak değil bebişim, şöyle ki; çok istediğim, onsuz yapamayacağım, "olmazsa ne yaparım ben" açısından ilkti. Önceki artırmalar da seçenekler (alternetif mi diyorsunuz? :p) vardı, ama bunda yoktu o sıralar. Anladın? :jedi:

Deneyeceğim denemesine de aldığımın yuvarlağını ah bir sökebilsem. Yuvarlağı da borusu da çelik sankim, resmen dökme demir! E kardeşim günün birinde naylonun birisine uygulayacak bir deli de çıkacak elbet bu zımbırtıyı, insaf, merhamet... Boruyu kesecem sanırım, sonrasında bir şekilde geri daraltır, plastik yuvallağı içinde sıkıştırırım sanırım. Olmadı kestiğim yerden geri kaynak yapar , kendi aparatıyla cama monte ederim. Yani galiba sanırım... :)

Seni kurtaracak yol: camı aynayla çıkar (rahat çalışırsın), aynayı çıkar, yeni aynayı cebinden çıkar, kes/biç cama tak, camı tak, aynayı kendine göre ayarla, camı çıkar, aynanın yuvallaanı çıkarırken kırdığın/kestiğin yerlerini coponla, camı tak. Bukkadar. :crazy::tongue2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bunu baştan söyleyecektin Hocam, artık çok geç. :seytan: Camı kırdım. :biggrin:

Önce orjinal aynanın cam aparatına takmaya çalıştım, olmadı. Sonra camdaki aparatın sağına baktım, soluna baktım, ağaca çıktım, tepesinden baktım; "ben bunu sökerim" dedim kendi kendime. Bıçağın ucuyla uğraştım ilkin. Sonra "dağ başında yokluğun gözü kör olsun", aldım elime düz tornavida ucuyla çekici, yapışma arasına arasına vurmaya başladım. Biraz tepesinden biraz yanından derken, ahanda sökmüşüm. Sökmeye söktüm de, çıtırtılar geliyor doğudan ve batıdan. Dışarıdan baktım ki, yapışma noktasında camı baloncuk şeklinde kırmışım. Daha doğrusu ben suçsuzum, yapışkan bendeki azim ve gözü karalığı görünce camdan bir buse almış sanki. :D Sonra camı bıraktım ve gittim aynanın arkasındaki boruyu ortadan ikiye kestim, aynanın arkasında sabit olan topu da kestim. Borunun yarısını aynanın arkasına çelik yapıştırıcı ile yapıştırılıp, orjijinaldeki plastik topa uyumlu hale getirdim. Şimdi yapılacak iki işim var. Birincisi aynanın yaptığım yeni arka aparatını yapıştırmak, ikincisi de kırdığım noktayı ayna yapışkanı ile tekrar yapıştırmak. :) Yani sonuçta kararan aynayı standart aynanın orjinal aparatına uyumlu hale getirdim, onunla takacağım. E peki ben niye camı kırdım o vakit.? O da işin zevki sanırım.! :D

Biraz erotik, esrarengiz, entrika dolu bir macera olmuş; penpe dizi kimin. :p

Alfonso'yu (ayna) göreve getirmek için geç kalan Muhammed, bu işi Castillo'ya (tornavida) yaptırmak ister. Fakat Antuan'ı (eski ayna) Isabel'den (cam) ayırmak kolay olmayacaktır. Aralarındaki bağ (cam yapıştırıcısı) sanıldığından güçlüdür. Ancak Castillo, boş adam değildir. Muhammed'in gazıyla Antuan ve Isabel ayrılırlar. Bu ayrılık Antuan ondan bir buse alsa da Isabel'in belini kırar... Muhammed, Antuan'la istediği gibi oynar, hatta borusunu falan da keser ( o derece yani). Öyküdeki Ramon (plastik top) orijinaldir. Ramon'a uygun hale getirilen Antuan'ın borusunun yarısı ileride Alfonso'nun çok işine yaracaktır. 

Boka sarıyodu, kestim. Kendimden korktum diyim. :crazy:

Not: Aferin Muhammed. ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Biz ingilizce bilmiyoz.. Bizim aynamız kararamaz. :D

Kazandığınız ürün hayırlı olsun hocam.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Biz ingilizce bilmiyoz.. Bizim aynamız kararamaz. :D

Kazandığınız ürün hayırlı olsun hocam.

Thanks dear. :p

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...