İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia'ya eklentiler

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
Mardin kapısından atlayamadım

Döküldü liralarım toplayamadım

Murat gilin damından hoplayamadım

Liralarım saçıldı toplayamadım.

Eline sağlık abi...:p

sağol Gökhan'ım Yetişken'im... :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
seni çakaal! :p

abi ben halen cc bekliyorum senden :)

bu ışıklandırma işi çok sardı seni de. bizim arabanın içinde bir lamba bile yanmıyor. göstergelerin ışığı ile idare ediyorum akü bitmesin diye :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
abi ben halen cc bekliyorum senden :p

bu ışıklandırma işi çok sardı seni de. bizim arabanın içinde bir lamba bile yanmıyor. göstergelerin ışığı ile idare ediyorum akü bitmesin diye :)

para mı var kardeşim? bana cc kiti gönder hemen yapayım Mustafa'm. yahu senin akü hala o durumda mı? değiştir artık şunu yazıktır arabaya. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Horozumu kaçırdılar

Damdandama uçurdular

Suyuna da pilav pişirdiler

Geh biiili biili bili bili

Bili bili billi çilli de horozum kaayboolduuu

çilli bom bom bom

çilli bom bom bom

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
para mı var kardeşim? bana cc kiti gönder hemen yapayım Mustafa'm. yahu senin akü hala o durumda mı? değiştir artık şunu yazıktır arabaya. :)

bu cc işine giricem ama bakalım bir iki burs finansmanı olursa :).

akünün son damlasına kadar kullanacam :p. aküden şüphelendiğimz ilk değişseydik şimdi değiştiğimiz aküde çokta mortingen strase olmuştu. motocraft ii akü yapmış :p inci minci hepsi tırt

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

abi hastasıydım o adamın bi o, bide a takımı. adamlar akla gelmiycek icatlarla neler yapıyorlardı sende onlar gibisin taktir ediyorum valla helal olsun :p

tarihinde Ali G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
abi hastasıydım o adamın bi o, bide a takımı. adamlar akla gelmiycek icatlarla neler yapıyorlardı sende onlar gibisin taktir ediyorum valla helal olsun :p

sağol Ali'cim. ben de severdim. ikisini de kaçırmazdım. adam bir kere kapatıldığı depodan kanat yapıp uçarak kaçmıştı dağın tepesinden. :)

Yorum bağlantısı
Aykut Göktürk

ellerinize saglık cidden çok hoş olmus zaten ( Ghia ) hani ışık olmasada parıldıyor zaten ya :) yinede desteklemek gerek sizinki gibi . saygılar...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
ellerinize saglık cidden çok hoş olmus zaten ( Ghia ) hani ışık olmasada parıldıyor zaten ya :D yinede desteklemek gerek sizinki gibi . saygılar...

çok teşekkür ederim. ve haklısın Aykut; gerçekten parlıyor... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi senin Edisonla bir yakınlığın varmı? Turbo noldu, ledlerden turbo olmuyormu? :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Abi senin Edisonla bir yakınlığın varmı? Turbo noldu, ledlerden turbo olmuyormu? :D

sen benim avatarla uğraşsana len. :p yapacam ledlerden turbo gönderecem sana. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

evet Erdem'cim, şerit ledler 3M. aslında ledler değil de arkasındaki yapışkan kısım 3M olsa gerek... kendim yapmadım hazır halde satılıyor.
03strledenj.jpg
yukarıda açıkça görülüyor. tam ismi diye bir şey yok, şerit led işte. :)

3er 3er kesip , doğrudan 12V verebiliyorsun. dirençleri üzerinde. metre hesabı satılıyor. metresi 30 liradan aldım. 60 civarı led düşüyor metrede. bunlar aslında makara halinde ebay'de var. gittigidiyor'da da var ama biraz pahalı; 38 liraydı en son. bir de kargo koy... :)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
3M'deki her ürünün belli bir adı oluyorda o yüzden sordum...

Arkadaş deposunda çalışıyor, orada da bu şekilde reflektör, ampül vs. var...Ordan alacağım eğer bulabilirsek :D

Teşekkürler

Ayrıca unutmadan, arka koltuk için elektriği nereden temin ettiniz ? Bende arka taraf için aydınlatma yapmayı düşünüyorumda...Bagaj işi kolay zaten :p

Tekrar teşekkürler

ben parçacıdan aldım, şerit led diye... :)

anlattığım yerde yazıyor ama gözünden kaçtı herhalde; öndeki taban ışıklarının kablolarından arkaya, ortadaki vites ve el freninin bulunduğu konsol boyunca kablo çektim. öndeki taban lambalarına bağlı yani. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Bende oradan düşünmüştüm...Basit bir işlem aslında şeritleri aldıktan sonra bir hafta sonu denemek istiyorum...Olmadı bi elektrikçiye bakar :)

Teşekkürler

elektrikçiye hiç gerek yok. boşuna para verme. o kadar zor değil. yapamazsan getir arabanı yaparım ben. :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Dere
Sn. Dere orada internet sitesi diye bir kavram geçiyor. İnternet sitesi olmaz web sitesi olur haberiniz olsun :)

web Türkçe değildir, Türkçe'de "w" diye bir harf yoktur. benden kimse o kelimeyi Türkçe konuşurken kullanmamı beklemesin. "web" de "net" de ağ demektir, başına gelen "inter" kelimesi ise Türkçe'deki "arasında, karşılıklı" gibi anlamları karşılamaktadır. bu bağlamda "internet" kelimesi hiç olmazsa Türkçe harflerden oluştuğundan dolayı bana göre daha kullanılabilirdir ve "internet sitesi" kavramı doğrudur. ayrıca "site" de Türkçe bir kelime değildir. hiç Türkçe olmayan bir konuda "en" Türkçe'yi kullanmamdan daha doğal bir şey olamaz, olmayacaktır da Sayın Bilgin. :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
İnternet de Türkçe değil? Ayrıca internet kavramı kesinlikle web kavramını karşılamamaktadır. Melih Gökçek izliyorsunuz heralde bugünlerde.

yazımdan "internet Türkçe'dir"i mi çıkardın Yavuz Selim? aferin sana. :) sen "web" kullan çocuğum sana karışmam, ancak sen de benim "internet"i kullanmama karışma. :p

çık internetten, kapatıyorum interneti...

Yorum bağlantısı
Vedat Orhan
yazımdan "internet Türkçe'dir"i mi çıkardın Yavuz Selim? aferin sana. :) sen "web" kullan çocuğum sana karışmam, ancak sen de benim "internet"i kullanmama karışma. :p

çık internetten, kapatıyorum interneti...

Bende diyorum bu kel nereden biliyor bu kadar elektronik ivir ziviri

eğitimliymis megersem bakınız

"... 1986'da Sivas Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nden mezun oldum... "

ahanda kaynak:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Bende diyorum bu kel nereden biliyor bu kadar elektronik ivir ziviri

eğitimliymis megersem bakınız

"... 1986'da Sivas Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nden mezun oldum... "

ahanda kaynak:

anam! kendi ağzımla yakalandım... tü bana. :)

Yorum bağlantısı
Vedat Orhan
anam! kendi ağzımla yakalandım... tü bana. :p

Bu durumda senin yaptıkların kabul olmaz

normal bir şey seni elektronikçi seni...

bu arada senin kugaya ayna altı aydınlatma arıyorum w5w lazim ama böyle parlak bir beyaz bulamadım...

sende var mı??? :)

malum sana hazırlıyorum kugayı.... :p

Yorum bağlantısı
Vedat Orhan
Hocan bizim mutfaktaki florhasan bazen pırpır ediyo neden acaba?

"Meme yapmıştır, biraz törpüleyip ojeledin mi tamamdır"

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...