İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia'ya eklentiler

Murat Dere

Recommended Posts

Çok önemli bir şey değil zaten. Yaptım, paylaşayım dedim. Bazı yeni araçlarda orijinalinde olunca bende de olsun istedim, gısgancım ya o bakımdan. Sinyallerden alınca yukarıda açıkladığım gibi doğan görünümlü şahinlere banziyor. Apaçi duruyor. Ayrıca sinyallerden alırsanız 3. stop lambasını frene bastığınızda sağ ve sol fren lambalarının ışığı da azalıp azalıp geliyor. Hem sinyallerin aralığı sabit. Bununki sinüs sinyalinin genliği ani yükselip yavaş alçalıyor. Sinyalin frekansı da butonlarla ayarlanıyor. Yoksa tabii ki devreye, işlemciye, yazılıma gerek yok; bağla sinyallere çakma doğanlar gibi olsun. Hayır efendim olmasın! ;)

Üstadlığı kim kaybetmiş de ben bulacağım Oktay'ım? ;)

forumda aracına en çok uygulama sayısı sende oldfugunu düşündügüm için üstadsın o yüzden.sayende epey fikirler üretiliyor kafalarda.tşk.hala şırınga olayına bitiyorum inan.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

dremel işler murat hoca övünür

murat hoca şırınga uygulamana bayıldıgım için bundan yola çıkarak,farklı bir amaç için benimde tasarımım var test yapıyorum haftaya yazarım.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
forumda aracına en çok uygulama sayısı sende oldfugunu düşündügüm için üstadsın o yüzden.sayende epey fikirler üretiliyor kafalarda.tşk.hala şırınga olayına bitiyorum inan.

Sayıyı bilmem de aklıma geldikçe yapıyorum Oktay. Güzel düşüncelerin için teşekkürler kardeşim. ;)

Dremel in geçmediği anlatım da yok gibi

Mesela bunda yoktu. :p

Murat Hoca'nın boş zamanlarında Dremel'le pert araba toplayıp sattığını rivayet ediyorlar,ne kadar doğrudur bilmem..

Gökhaan, Gökhaaaan! Getirme beni oraya... Herkesin içinde söyleme demedim mi olm ben sana? :ninja:

dremel işler murat hoca övünür

murat hoca şırınga uygulamana bayıldıgım için bundan yola çıkarak,farklı bir amaç için benimde tasarımım var test yapıyorum haftaya yazarım.

Tamam, bekliyorum, bekliyoruz, bekliyorlar. ;)

Ne oldu şimdi bunu yapınca... Başın göğe erdimi. :p

Estağfurullah Mehmet Bey; "göğe ermek" falan ne haddimize. Sizin yaptıklarınızla kıyas kabul etmez tabii de, işte kendi çapımızda, eğlence b

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
avi Oktay. mp4 idi aviye çevirdim herkeste mp4 codec olmayabilir diye. Ayrıca kontrol de ettim. Sorun görünmüyor. Görüntüyü izleyemeyen başka arkadaş varsa haber versinler de ilgileneyim. Siteme henüz yüklemedim. Dumanı üstünde ya, daha oraya sıra gelmedi. Fordclubtr'nin yerini anlamışsınızdır herhalde. ;)

ben'de seyredemedim yok öle bişey galiba... :ninja:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
ben'de seyredemedim yok öle bişey galiba... :ninja:

Om var ya, hepinizin uyuduğu yeri biliyorum. Yeminimi bozdurmayın ülen bana!

Bahtiyar, gerçekten seyredemediysen Anıl'ın verdiği bağlantıya tıkla canım. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Söylerim tabi,şirket çıkması pertten toplama,kmsini 80 bine düşürüp Ankara pazarında bana sattırdığın Fiesta'lardan hala payımı alamadım hocam :)

Bu arada yanıp sönen Focus Yazısının yanında bide kalp olsa çok güzel olurmuş,Brave Heart hesaabı :)

Bursa'ya geliyon de mi sen? Verecem orada payını ağzının. :) Kalbe yer kalmadı ki Gökhan'cım; 5 lamba 5 harf. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Çok hoşuma gitti bu yanıp sönme olayı...Eline sağlık...Acaba şu Şahin'lere takılan frene basınca fren lambalarını yakıp söndüren flaşörlerle olmaz mıydı bu iş...Program yazıp devre kurmadan hallolur o zaman...Bende de var 3. stop lambası; ne yazsam acaba... :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Çok hoşuma gitti bu yanıp sönme olayı...Eline sağlık...Acaba şu Şahin'lere takılan frene basınca fren lambalarını yakıp söndüren flaşörlerle olmaz mıydı bu iş...Program yazıp devre kurmadan hallolur o zaman...Bende de var 3. stop lambası; ne yazsam acaba... :)

Sami'ciğim, yazıları okumazsan sonu böyle olur işte. :good1: Bir daha oku bakalım neden şahinlerdeki gibi yapmamışım ve benim devre şahinlerdekinden hangi yönlerden farklıymış. Dalgacı Mahmut seni! :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Demin, elim çarptı şişe devrildi kırıldı, 10 sene önceden kalmada elektrik telleri falan var, acaba diyorum dremel vs. ile girişsem; ampul yapabilir miyim? Cam kırıklarını şekillendirsem, pipetle vakumlasam mı :crazy:

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Sami'ciğim, yazıları okumazsan sonu böyle olur işte. :p Bir daha oku bakalım neden şahinlerdeki gibi yapmamışım ve benim devre şahinlerdekinden hangi yönlerden farklıymış. Dalgacı Mahmut seni! :p

Nereyi okuyacağız yahu?Hangi sayfa?O kadar okumam yazmam olsa ohooo... :crazy: Olmuyor mu yani şahin şeyi?Neyse bir bakayım...Merak ettim, bulurum belki...

Benim Focus'u ''dizel görünümlü tüplü, Ghia görünümlü Comfort'' yaptım iki sayfayı geçmedi yav... :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Farkı yavaşça sönüp; cart diye, aniden yanmasıymış...Okudum araştırdım buldum...Gerçi aynı mesajda yazıyormuş... :( Demek ki Şahin'lerdeki de olur...Bir an Şahin'de özel elektronik bir düzenek var da diğer araçların teknolojisi için fazla geliyor falan diye düşünmüştüm... :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Şahinlerdekinden farkı ne bunun :p

Yavaş yanıp sönmesi mi. ;)

BEn seni yavaş yanıp söndürcem Mehmet. :(

Farkı yavaşça sönüp; cart diye, aniden yanmasıymış...Okudum araştırdım buldum...Gerçi aynı mesajda yazıyormuş... :) Demek ki Şahin'lerdeki de olur...Bir an Şahin'de özel elektronik bir düzenek var da diğer araçların teknolojisi için fazla geliyor falan diye düşünmüştüm... :yuuh:

Çok düşünüyorsun sen Sami. :p Senin sorunun da bu. :p

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Çok düşünüyorsun sen Sami. :p Senin sorunun da bu. :)

Gençken daha fevriydik tabi...Yaşlanınca böyle işte... :good1:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çok hoşuma gitti bu yanıp sönme olayı...Eline sağlık...Acaba şu Şahin'lere takılan frene basınca fren lambalarını yakıp söndüren flaşörlerle olmaz mıydı bu iş...Program yazıp devre kurmadan hallolur o zaman...Bende de var 3. stop lambası; ne yazsam acaba... :good1:

Millet olarak az okuyoruz, en son okuduğun kitabı adı ne bakim senin ? :)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

seyrettimde şimdi idare ederim pek tutmadım ama frene basınca sırayla harfler yansa dahamı şık olurdu sanki.. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Millet olarak az okuyoruz, en son okuduğun kitabı adı ne bakim senin ? :)

Arkadaşın cevabı: Kitap mı? Hangi takımda oynuyor abi? :unsure:

seyrettimde şimdi idare ederim pek tutmadım ama frene basınca sırayla harfler yansa dahamı şık olurdu sanki.. :D

Bahtiyar kafama sokam böyle şeyler om. Yapıyoruz beğenmiyorlar sonra. ;)

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

murat hoca, taaaa eskiden mercekli zenon yapacam diyordun bakıyorum hiçbir numara yok. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

3. fren lambasındaki FOCYS yazısı sökülüp, işlevsel ve güvenli hale getirilmeli...

murat hoca, taaaa eskiden mercekli zenon yapacam diyordun bakıyorum hiçbir numara yok. :)

Yapamaz ki... :unsure:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

No migani, siga siga. Yazı bekliyorum ya İlker. Yaz gelsin yapacam. Ama tabii önce Mehmet'in yaptığı gibi çıkma far bulmam lazım. Giderse onlar gitsin hesaabı. :)

Benim arabada bir submarine bile yok :p:fiuw:

Olr Ersen'im olur, yavaş yavaş. Getireyim mi aletleri, takalım mı Bursa'da sana bir tane... denizatı ışığı yani. ;)

3. fren lambasındaki FOCYS yazısı sökülüp, işlevsel ve güvenli hale getirilmeli...

Yapamaz ki... :p

Öyle yazsaydı hemen sökerdim Memedim. :p

Yapar. :unknw:

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Millet olarak az okuyoruz, en son okuduğun kitabı adı ne bakim senin ? ;)

Vay be bunları damı duyacaktık. :) Kitap okumak yüzünden çoğu zaman forumu okumaya vakit bulamayan birine bunu da soruyorsan...

Ben her akşam olamasa da yatmadan önce en az bir saati kitaba ayıran biriyimdir...Tüm vizyon filmlerini izlerim...Her fırsatta tiyatroya giderim, beğendiğim sanatçıların konserlerini kaçırmam...Zamanında yağlıboya resim yaptım, şiir yazdım, bazı internet sitelerine inceleme türünde yazılar yazdım...Bu sanatsal faaliyetin yanında motora binerim, dağa çıkarım, dalarım, tamirat-tadilat yaparım, hızı severim...Bu yaşıma rağmen her hafta en az iki halısaha, bir de basketbol maçı yaparım...Siyasi ve ekonomik ''Güncel'' i mutlaka takip ederim...

Tek eksiğim yerli dizi izlemektir.Onu da denedim ama beceremiyorum, bünye kabul etmiyor. :)

Son okuduğum kitap dersen; şu ara elimde edebi eser yok, eniştemin yolladığı birkaç bilimsel dergi serisi var...Onların içindekileri ayıklamakla meşgulüm...

Oralardan çok boş görünüyorum galiba... :unknw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...