Ahmet Ertugay 18 Nisan 2010 Paylaş 18 Nisan 2010 Aynaya gömülse güzel olurmuş. Eline ve emeğine sağlık hocam.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2010 Yazar Paylaş 19 Nisan 2010 Hocam en iyisi sen bu arabanın iki tarafına iki tane projektör tak kurtul bu dertten. Elektriği de yoldaki direklerden alırsın. Troleybüs gibi Ah is te Yavuz'um tesis yok tesis. Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2010 Yazar Paylaş 19 Nisan 2010 Eline ve emeğine sağlık hocam.. Allah razı olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Nisan 2010 Paylaş 19 Nisan 2010 hocam ellerine sağlık yine çok hoş şeyler yapmışsın Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Nisan 2010 Paylaş 19 Nisan 2010 (düzenlendi) Eline sağlık hocam, çok hoş olmuş. 19 Nisan 2010 tarihinde Ali El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2010 Yazar Paylaş 19 Nisan 2010 hocam ellerine sağlık yine çok hoş şeyler yapmışsın Sağol abi, gerisi gelecek. Eline sağlık hocam, çok hoş olmuş. Teşekkürler Ali'cim de beğendiremedik arkadaşlara baksana. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 maşallah diyelim o zaman murat hoca nazar değmesin... maşallah diyelim o zaman murat hoca nazar değmesin.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Teşekkürler Ali'cim de beğendiremedik arkadaşlara baksana. Bu Fordçuların çoğu anlamaz moddan Emmi'nin sayesinde bende az ışık takmadım arabalara... İcraatların devamını bekliyoruz. Aman ısıyla daralan makaron kullanımını ihmal etmeyelim. Önce güvenlik. Hiçbir öğrenci istemez tütsülenmiş İngilizce Hocası okulda Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 maşallah diyelim o zaman murat hoca nazar değmesin... Eyvallah İlker'im. Bu Fordçuların çoğu anlamaz moddan Emmi'nin sayesinde bende az ışık takmadım arabalara... İcraatların devamını bekliyoruz. Aman ısıyla daralan makaron kullanımını ihmal etmeyelim. Önce güvenlik. Hiçbir öğrenci istemez tütsülenmiş İngilizce Hocası okulda 9. resimde alttaki dişi soketin dibinde makaron görünüyor zaten Ali'ciğim. Yine de beni düşündüğün için teşekkür ederim. Devamı gelecek. Hatta ikisi devre olarak hazır bile ama takamadım daha. Zaman meselesi. Murat abi ellerine sağlık süper olmuş Sağol Ali'ciğim. Daha iyisi senin olsun. Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Cidden güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim Benim de hep beğendiğim bir özelliktir kendisi. Bu arada bu lambanın tek işlevi olması yerine, hem sinyal hemde park halinde yer aydınlatması gibi kullanılabilmesi gibi bir proje de yapılabilir nacizane. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 Cidden güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim Benim de hep beğendiğim bir özelliktir kendisi.Bu arada bu lambanın tek işlevi olması yerine, hem sinyal hemde park halinde yer aydınlatması gibi kullanılabilmesi gibi bir proje de yapılabilir nacizane. Teşekkürler. Sinyal için çok abartılı ve beyaz bulduğumdan yapmadım onu. Aynanın köşesine yerleştirilse daha tatlı olur; altı beyaz, yanlar sarı ya da turuncu. Ve sadece yanlar sinyal olarak işlev görecek. Yapılmaz değil tabii ama oldukça geniş bir zaman lazım. Yorum bağlantısı
Guest U?ur ?ahin 25 Nisan 2010 Paylaş 25 Nisan 2010 Hocam size söyliyecek söz bulamıyorum harikasınız muhteşem bir calışmalarınız var hocam..Devamlarını bekleriz. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 murat bey ayna altı led çalışman mükemmel diyebilirim estetik hariç,,o kadar harika smd pcb si uygulamasından sonra öyle incecik bir parçaya büyük bir kutu yapman olmamış.ama pcb çalışman gerçekten +1000 derim. diger çalışmalarınızdaki cogunlukta hazır led kullanmanız haricinde gerçekten güzel.tebrik ediyorum.arabanı alıcak gücüm yok o yüzden ne vakit satacaksın diyemiyorum kusura bakma Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 birde şırınga yı kullanış amacın harkulade başarılı o kadar forum okudum bu şekilde degişik fikirleri görmedim.ilhamıma kaynak oldunuz diyebillirim.ellerine saglık artık boş boş oturuyosundur galiba daha ne yapcaksınız tahmin etmesi epey güç.tebrikler tekrar. bir elektronikci olarakta utandım.vaktimin darlıgı nedeniyle pcb yapmaya vaktim olmadı geceleri ugraştım led çalışmalarım çok degil gerçide tavan aydınlatması için ledleri yanyana dizmiştim sizin yapıtlarınızı ilk zaman bakmıştım ama zaman darlıgı işte,gündüzde çalışıyorum .sanırım aydınlatmalarımı pcb ye dökmem şart gibi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2010 murat bey ayna altı led çalışman mükemmel diyebilirim estetik hariç,,o kadar harika smd pcb si uygulamasından sonra öyle incecik bir parçaya büyük bir kutu yapman olmamış.ama pcb çalışman gerçekten +1000 derim.diger çalışmalarınızdaki cogunlukta hazır led kullanmanız haricinde gerçekten güzel.tebrik ediyorum.arabanı alıcak gücüm yok o yüzden ne vakit satacaksın diyemiyorum kusura bakma Öncelikler teşekkürler. Arkadaşlar da beğenmedi ama o kadar da kötü durmuyor. Resimlerdeki gibi değil yani. Arabam satılık deel. birde şırınga yı kullanış amacın harkulade başarılı o kadar forum okudum bu şekilde degişik fikirleri görmedim.ilhamıma kaynak oldunuz diyebillirim.ellerine saglık artık boş boş oturuyosundur galiba daha ne yapcaksınız tahmin etmesi epey güç.tebrikler tekrar. bir elektronikci olarakta utandım.vaktimin darlıgı nedeniyle pcb yapmaya vaktim olmadı geceleri ugraştım led çalışmalarım çok degil gerçide tavan aydınlatması için ledleri yanyana dizmiştim sizin yapıtlarınızı ilk zaman bakmıştım ama zaman darlıgı işte,gündüzde çalışıyorum .sanırım aydınlatmalarımı pcb ye dökmem şart gibi. Yine teşekkürler ve koyu yer için de estağfurullah. Utanılacak bir şey yok. Özellikle para ve yeterince zaman varsa herkes her şeyi yapabilir. Ben mümkün olduğunca ucuza mal etmeye çalışıyorum. Zaman ise "ne zaman boş olursam" şeklinde. PCB çok daha sağlam oluyor, önceden plastik kutunun kapağına yapmıştım yamukluk oluyordu, PCB'den sonra çok rahatladım. Olmadı gel beraber yapalım kardeşim n'olcak? Hayır boş oturmuyorum, iki proje tamamlandı montaj bekliyor. Yerim ve yenim dar olmayınca takacağımdır. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 Öncelikler teşekkürler. Arkadaşlar da beğenmedi ama o kadar da kötü durmuyor. Resimlerdeki gibi değil yani. Arabam satılık deel. Yine teşekkürler ve koyu yer için de estağfurullah. Utanılacak bir şey yok. Özellikle para ve yeterince zaman varsa herkes her şeyi yapabilir. Ben mümkün olduğunca ucuza mal etmeye çalışıyorum. Zaman ise "ne zaman boş olursam" şeklinde. PCB çok daha sağlam oluyor, önceden plastik kutunun kapağına yapmıştım yamukluk oluyordu, PCB'den sonra çok rahatladım. Olmadı gel beraber yapalım kardeşim n'olcak? Hayır boş oturmuyorum, iki proje tamamlandı montaj bekliyor. Yerim ve yenim dar olmayınca takacağımdır. tşk.heyecanla bekliyorum yeni yapımları.cidden keyif aldım sizin çalışmanızdan. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2010 İyi güzel de bu aydınlatmayı kapının altına yapsaydın daha iyiydi.Daha işlevsel olurdu. Şimdi sen kapıyı açtın ineceksin, bu ayna altı ledler nereyi aydınlatacak? Neyse emeğe saygı!... Yani sen şimdi ayna altlarına ışık koyan Cmax tasarımcılarından daha iyi biliyorsun. Gısgançlığımdan yaptım karrdeşim. Ayrıca kapı altı için o bölgeyi komple yarmak lazım. Ha yararım o ayrı. Ama onun için orayı yarmaya değecek kalitede bir lamba bulmak lazım. Bursa'da bakarız artık. Ya da sen yanında getir iki tane, şöyle en düzlerinden, kapı altına gömüldüğünde rahatsız olmayacaklarından, yapmayan adi. tşk.heyecanla bekliyorum yeni yapımları.cidden keyif aldım sizin çalışmanızdan. Uzun sürmez sanırım. İkisini de şenliğe yetiştirmeye çalışırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 Bu araca iyi bir şoför eklentisi ne zaman yapılacak , şenliğe kadar yetişebilir mi acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 (düzenlendi) şöförlügünüz hk.hiç bir yorumum düşüncem yok sadece espiri babında gülüyorum.alınmayınız.bu espiri mükemmel sadece elimde ugraştıgım notebook u bırakmak zorunda kaldım. yazma ihtiyacı duydum.bu espiri bütün modifiyeyle ugraşanlar içinde geçerli bence. ha zaten aracınızı satın alamam demiştim satsanızda alamam yaniiii 1 Mayıs 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 Yani sen şimdi ayna altlarına ışık koyan Cmax tasarımcılarından daha iyi biliyorsun. Gısgançlığımdan yaptım karrdeşim. Ayrıca kapı altı için o bölgeyi komple yarmak lazım. Ha yararım o ayrı. Ama onun için orayı yarmaya değecek kalitede bir lamba bulmak lazım. Bursa'da bakarız artık. Ya da sen yanında getir iki tane, şöyle en düzlerinden, kapı altına gömüldüğünde rahatsız olmayacaklarından, yapmayan adi. kızma ama mehmet bey gibi ledlerin uç kısmını tıraşlayabilirsin bende konsoldaki ısıtıcı dügmelerinin içine taktıgım 3mm.likleri traşladım çok tatlı oluyor.hem dereceside artar ama trasladıgın yeri güzelcede parlataçaksın.led aramana gerek yokki.kesik başlılar mevcut ama biraz pahalılar.yuvarlak düümdüz biliyosundur zaten kime yazıyorum degilmi üstad. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2010 Bu araca iyi bir şoför eklentisi ne zaman yapılacak , şenliğe kadar yetişebilir mi acaba? Pis şey! :lol: kızma ama mehmet bey gibi ledlerin uç kısmını tıraşlayabilirsin bende konsoldaki ısıtıcı dügmelerinin içine taktıgım 3mm.likleri traşladım çok tatlı oluyor.hem dereceside artar ama trasladıgın yeri güzelcede parlataçaksın.led aramana gerek yokki.kesik başlılar mevcut ama biraz pahalılar.yuvarlak düümdüz biliyosundur zaten kime yazıyorum degilmi üstad. Kızacak bir şey yok canım. Ancak benim aradığım zaten led değil şeffaf dış kapağını kullanabileceğim bir lamba. LED sorunum yok emvayi çeşit LED var elimde. Olmadı Hong Kong'da yok yok zaten. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 Güle güle kullanının sizin çalışmanıza benzer birşey gördüm nette dolaşırken Aydınlatma Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2010 Güle güle kullanının sizin çalışmanıza benzer birşey gördüm nette dolaşırken Aydınlatma Evet, bak ne güzel yapmış abi işte. Ama o power led kullanmış. Pahalı biraz onlar, ben büyüyünce kullanacam. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 (düzenlendi) İşlemi yapan abimiz de meraklısı bu işlerin isterseniz bir bakın çalışmalarına. Sizin vites topuzu çalışmanızı görse tavana vurur kafası herhalde. Bir de şu linke bakın derim abiler çalışmalarını sistematik hale getirmişler. http://fordwiki.co.uk/index.php/Main_Page 1 Mayıs 2010 tarihinde Ayhan S?rt?kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts