Murat Dere 24 Ocak 2010 Yazar Paylaş 24 Ocak 2010 murat hoca arabayı güngeçtikçe dahada güzelleştiriyorsun maşallah, ama biri bu güzelliğe dayanamaz alır senden arabayı... Satmam ki İlker'im, topuklar kaçarım, uzaktan gösteririm, gösterir gösterir vermem yani. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 arkadaki 3. fren lambasına focus yazısı yapmıştım, karakteristik focus harfleriyle, ancak 20x16 cm için yazıyı uzatınca incecik bir şey oluyor ve okunması zor oluyordu. amaaa ben n'aptım? vistanın calibri fontunu kullanarak her bir ampulün karşısına bir harf gelecek şekilde yeniden yaptım. lazer yazıcıdan asetat kağıdına 3 adet bastım, kestim ve üst üste koydum ki aralardan ışık sızmasın. sonuç mu? aklımı seveyim, güle güle kullanayım. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ha Mehmet abi, kararan aynanın beslemesini de kontaktan aldım kablo çekerek taha güsel oldu. ayrıca kapı kollarına da senden gördüm, led koydum. elimde 3 adet çok güzel pembemsi turuncuvarimtrakımsı ledlerden vardı onları koydum, herkesinkinden güzel oldu bir akşam resimlerini çeker koyarım. dur sen daha neler yapacam. çok üzendim ama pek benzetemedim:D ah be abi senin gazına geldim çok iyi durcak dedim ama çok uraştırdı! aklını seveyim sende bende gule gule kullanalım:D Yorum bağlantısı
Arda Akbay 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Samet Comic Sans yazı tipini kullanmışsın gibi olmuş ama emeğine sağlık Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 çok üzendim ama pek benzetemedim:D ah be abi senin gazına geldim çok iyi durcak dedim ama çok uraştırdı! aklını seveyim sende bende gule gule kullanalım:D Samet'çim, benim yaptığım gibi asetatla yaptıysan "o" harfinin ortası niye yokkine? Bir de sanırım kırmızı mikaya arkada taraftan yazıyı tam bastıramamışsın. Ben çift taraflı ince bantlardan kullanmıştım, biraz bulanıklık var seninkinde. Her ampulün karşısına bir harf yaptın değil mi? Bence "o" harfinin ortasını asetat kalemiyle boya, daha güzel durur. Güzel olmuş, güle güle kullan. Dediklerimi yap, daha güzel olur. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Murat Abi başlık "Tek taşımı kendim aldım, tek taşımı kendim taktım." gibi olmuş hee Bu ara da moderatörlükte hayırlı olsun abim. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 (düzenlendi) Samet'çim, benim yaptığım gibi asetatla yaptıysan "o" harfinin ortası niye yokkine? Bir de sanırım kırmızı mikaya arkada taraftan yazıyı tam bastıramamışsın. Ben çift taraflı ince bantlardan kullanmıştım, biraz bulanıklık var seninkinde. Her ampulün karşısına bir harf yaptın değil mi? Bence "o" harfinin ortasını asetat kalemiyle boya, daha güzel durur. Güzel olmuş, güle güle kullan. Dediklerimi yap, daha güzel olur. sizin ki yılların tecrubesi murat abi ben o kadar profesyonel yapabilsem sitenin moderatörüde ben olurdum heralde:D ben 2 tane kağıdı kesip üst üste yapıştırdım da:D ondan sanırm oyle oldu.bide sizin çalışmanızdan ilham aldım okuldan geldiğim gibi akşam 8 de gidip arabadan soktum filan bayağı bi aceleci bi tipim oldu bttiye getirdim yine:D 3 Şubat 2010 tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 Murat Abi başlık "Tek taşımı kendim aldım, tek taşımı kendim taktım." gibi olmuş hee ;) Bu ara da moderatörlükte hayırlı olsun abim. Biraz öyle oldu Süleyman... Teşekkürler kardeşim. sizin ki yılların tecrubesi murat abi ben o kadar profesyonel yapabilsem sitenin moderatörüde ben olurdum heralde:D ben 2 tane kağıdı kesip üst üste yapıştırdım da:D ondan sanırm oyle oldu.bide sizin çalışmanızdan ilham aldım okuldan geldiğim gibi akşam 8 de gidip arabadan soktum filan bayağı bi aceleci bi tipim oldu bttiye getirdim yine:D Benim moderatörlüğün elektronik tecrübesiyle ilgisi yok ki. Benim yazdıklarımı iyi oku Samet'çim. Bir de acele etme, yedire yedire, yavaş yavaş. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 (düzenlendi) Biraz öyle oldu Süleyman... Teşekkürler kardeşim. Benim moderatörlüğün elektronik tecrübesiyle ilgisi yok ki. Benim yazdıklarımı iyi oku Samet'çim. Bir de acele etme, yedire yedire, yavaş yavaş. yok şka yapıyorum murat abi:D bu ilk modifikasyonu olunca aracın bide el emeği göz nuru:D yeri başka ama, bi kere dha sokup daha duzgun yapmaya çalışıcam inş 4 Şubat 2010 tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 şu ışıklı vites topuzu kopardı beni.Helal.Saygılar. Eyvallah arkadaşım. Daha iyi bir sistem peşindeyim. Zamanım olursa yapıp anlatacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Murat Abi dün akşam oturdum, yaptığın bütün eklentileri tek tek inceledim, tek kelime ile helal olsun. Elin bu işe baya yatkın, aklına ne gelirse yapabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 Murat Abi dün akşam oturdum, yaptığın bütün eklentileri tek tek inceledim, tek kelime ile helal olsun. Elin bu işe baya yatkın, aklına ne gelirse yapabiliyorsun. Ah Ali'm, tesis olsa ben daha neler yapacağım da, tesis yok tesis. Yorumların için teşekkürler Ali'cim. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 zaman zaman yanaşıp zaman zaman kaçtığım bir site burası focusum.com zamanından kalan bir alışkanlığım her geldiğimde kaşıntılar tutup emmi nin yaptıklarını gizli gizli izleyip taklit ediyordum eskiden aynıydı onunla arabamız şimdi o sattı ben hala keyfini sürüyorum Murat bey cidden çok keyif aldım anlatamam 22 sayfa yazı okudum tek tek zevk alarak tebrik etmek istiyorum çok güzel olmuş hepsi ... kolay gelsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Murat bey cidden çok keyif aldım anlatamam 22 sayfa yazı okudum tek tek zevk alarak tebrik etmek istiyorum çok güzel olmuş hepsi ... kolay gelsin Bırak şu deliyi yaa.. Uyma ona Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Bırak şu deliyi yaa.. Uyma ona ama ama şaka bir yana çooook geridende olsa hala takip ediyorum sizi yazmadığıma bakmayın çok sıkı okuyup uygulayan biriyim iç aydınlatmalarım parklarım falan ledlendi çoktan sayenizde şimdi sırada bir dremel almak var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 şimdi sırada bir dremel almak var Mesele anlaşılmıştır... Allah akıl versin Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mart 2010 Yazar Paylaş 7 Mart 2010 zaman zaman yanaşıp zaman zaman kaçtığım bir site burası focusum.com zamanından kalan bir alışkanlığım her geldiğimde kaşıntılar tutup emmi nin yaptıklarını gizli gizli izleyip taklit ediyordum eskiden aynıydı onunla arabamız şimdi o sattı ben hala keyfini sürüyorum Murat bey cidden çok keyif aldım anlatamam 22 sayfa yazı okudum tek tek zevk alarak tebrik etmek istiyorum çok güzel olmuş hepsi ... kolay gelsin Anıl'cım, forumu aile gibi gördüğümden hemen samimileşiveriyorum. Bu yüzden bırakalım şu "bey" kelimesini. Feodalite sona ereli çok oldu. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. İnsandaki takdir edilme, beğenilme duygusu tatmin edildiğinde, yaptığı şey neyse daha çok yapası geliyor. Benim de eylemlerim devam edecek. "Beni izlemeye devam edin anacııım." dersi Oya BAŞAR. Sırada bir kaç proje daha var. Araca takılmayı bekliyor. See ya! Bırak şu deliyi yaa.. Uyma ona Uysun Memedim uysun. Uyacak benden daha iyi deli mi bulacak? Sen de uy kıskanma. Ahihahaohoaaa... ama ama şaka bir yana çooook geridende olsa hala takip ediyorum sizi yazmadığıma bakmayın çok sıkı okuyup uygulayan biriyim iç aydınlatmalarım parklarım falan ledlendi çoktan sayenizde şimdi sırada bir dremel almak var Budur abicim! Mesele anlaşılmıştır... Allah akıl versin Mehmet, arkadaşın taytılı da delili bir şey yapsak mı? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 sayfa 19 u sık kullanılanlara ekledim.bir çoğuna cesaret bile edemem,sana niye deli dediklerini anladım.Akıllı adam işi değil bunlar.küçükken incir ağacından falan düşmedin değil mi? süpersin. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mart 2010 Yazar Paylaş 7 Mart 2010 sayfa 19 u sık kullanılanlara ekledim.bir çoğuna cesaret bile edemem,sana niye deli dediklerini anladım.Akıllı adam işi değil bunlar.küçükken incir ağacından falan düşmedin değil mi? süpersin. "sayfa 19 u sık kullanılanlara ekledim." Teveccüh buyurmuşsunuz sayın meslektaşım. "bir çoğuna cesaret bile edemem," Bence edersin. "sana niye deli dediklerini anladım.Akıllı adam işi değil bunlar." Bak bakalım bana deli diyenler çok mu akıllı? "küçükken incir ağacından falan düşmedin değil mi?" İncir değildi; dut ağacıydı. (doğru söylüyorum) Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 "küçükken incir ağacından falan düşmedin değil mi?" İncir değildi; dut ağacıydı. (doğru söylüyorum) ben diyodum zaten Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mart 2010 Yazar Paylaş 7 Mart 2010 Tümüne tüm gönlümle + bi milyon Süpersin abi. Sağolasın Ufuk'um Yıldırım'ım. Darısı başına. ben diyodum zaten O kadar belli oluyor değil mi? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 O kadar belli oluyor değil mi? kendimden biliyorum benim deliliklerim biraz siyasete kayık Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mart 2010 Yazar Paylaş 7 Mart 2010 kendimden biliyorum benim deliliklerim biraz siyasete kayık Siyaset mi, o ne? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 bu arada söylemeden geçemeyecğim vites için yaptgınızı ben küçükken bmx bisikletimde frene basınca arkada ledler ile stop yazısını yaktırıyordum fren pabuçlarının yanına switchi yapıştırıp janta değmesi ile hazır sizde ışığı görmüşken bir hayalimi aktarayımda yaparsanız nasıl oldu diye üşenmem kalkar muğla'ya gelirim zaten iş arıyorum boştayım tam benlik bişey olur şu direksiyondaki ford logosunun arkasında beyaz tatlı tatlı yanan bir led olsa çok güzel olmazmı? will smith in oynadığı bir filmde audi logosunun alttan aydınlatması vardı o gün bu gündür kafamdadır o niye yapmıyolar bunu arabalara diye Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mart 2010 Yazar Paylaş 7 Mart 2010 bu arada söylemeden geçemeyecğim vites için yaptgınızı ben küçükken bmx bisikletimde frene basınca arkada ledler ile stop yazısını yaktırıyordum fren pabuçlarının yanına switchi yapıştırıp janta değmesi ile hazır sizde ışığı görmüşken bir hayalimi aktarayımda yaparsanız nasıl oldu diye üşenmem kalkar muğla'ya gelirim zaten iş arıyorum boştayım tam benlik bişey olur şu direksiyondaki ford logosunun arkasında beyaz tatlı tatlı yanan bir led olsa çok güzel olmazmı? will smith in oynadığı bir filmde audi logosunun alttan aydınlatması vardı o gün bu gündür kafamdadır o niye yapmıyolar bunu arabalara diye Seni Muğla'ya getirtmenin bu kadar kolay olduğunu bilseydim çoktan yapmıştım. Oldu bil. Yakın vadeli projeler arasına aldım. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Seni Muğla'ya getirtmenin bu kadar kolay olduğunu bilseydim çoktan yapmıştım. Oldu bil. Yakın vadeli projeler arasına aldım. ama airbag falan var oralarda halledilir mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts