Cihan Toparlak 25 Temmuz 2010 Paylaş 25 Temmuz 2010 bagaja çakmak girişi nasıl yapğarız. sigortadanmı kablo çekelim yoksa bagaj lambasının olduğu yerdenmi ? birde çekeceğimiz kablonun kalınlığı ne olmalı ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Temmuz 2010 Paylaş 25 Temmuz 2010 Sigorta kutusundan hatta öndeki çakmak sigortasından tavsiye ederim...Kalın güzel izolesi olan bir kablo iş görür...Seyyar lamba falan için mi yoksa oto süpürgesi için mi lazım ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Havalar yağışlı ya burada, benim kapalı garajım yok. Açık havada çalışıyoruz malum. Yarıyılda değil de yaz tatilinde olur. Aklımda var bir takım projeler. Beklemede şu anda. Bazıları kısa olduğunda yapıyorum da, bazıları havaların ısınmasını bekleyecek. Havalar yeterince ısındı sanırım...Fazla sürmez... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Havalar yeterince ısındı sanırım...Fazla sürmez... +1 evet ortalık kaynıyor m,llet dışarlarda uyuyor üstadım uyku güzel tabide merakla bekliyoruz yani icatlarını. Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2010 Yaptım bi takım şeyler ama buraya koyunca beğenmiyosunuz diye koymadım. Koyuyoz; "olmamış", "beenmedim" zırt, pırt... > Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Yaptım bi takım şeyler ama buraya koyunca beğenmiyosunuz diye koymadım. Koyuyoz; "olmamış", "beenmedim" zırt, pırt... > geçenki genç arkadaş gibi sende saldırırsın bize yazmayın ulennnnnnnn diye sadece bakın ulennnnnnnnn Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Şimdi bi konuya göz attımda, Murat hocam 20. mesajdan sonra gerçek kimliğini göstermiş, 60. mesajda, Mehmet abi "keltoş" lakabını uygun görmüş. Ne güzel geçinip gidiyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 E keeel.. gittim gördüm.. kem kel hemde.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Kasım 2010 Yazar Paylaş 28 Kasım 2010 Şimdi bi konuya göz attımda, Murat hocam 20. mesajdan sonra gerçek kimliğini göstermiş, 60. mesajda, Mehmet abi "keltoş" lakabını uygun görmüş.Ne güzel geçinip gidiyoruz Sani, sen gelsene bi ara... E keeel.. gittim gördüm.. kem kel hemde... ... boyu uzun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 E keeel.. gittim gördüm.. kem kel hemde.. "hem de" dimi örtmenim? 2 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 ah ahh eskiden bu başlık böylemiydi... Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 Anilcim, anlayamadım canım; nasıl yani? Açık konuş bakim. Gel bakim sen şöyle, gir içeri... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Anilcim, anlayamadım canım; nasıl yani? Açık konuş bakim. Gel bakim sen şöyle, gir içeri... çay söyliyimmi abi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Anilcim, anlayamadım canım; nasıl yani? Açık konuş bakim. Gel bakim sen şöyle, gir içeri... abi kaç ay olmuş tek bir şey bile yapmamışsın ... eskiden neler neler yapardın abi bacanakla aran mı bozuk? : Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 abi kaç ay olmuş tek bir şey bile yapmamışsın ... eskiden neler neler yapardın abi bacanakla aran mı bozuk? : ooff kavgada söylenmez Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 çay söyliyimmi abi Söyle Fatih, söyle... Sen de gel bakim şöyle... abi kaç ay olmuş tek bir şey bile yapmamışsın ... eskiden neler neler yapardın abi bacanakla aran mı bozuk? : Yok b'oğlum, yapıyorum da burada yayınlamıyorum. Programcılığımız yok diye bacanakla bir şeyler yaptık, şimdi her şeyi bacanağa bağlayacaklar diye buraya koymuyorum artık. KEndi aramızda şaka oluyor da tanımayanlar da okuyor ya, o bakımdan şeyettim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Abi bacanağına sen öğrettin biliyodum 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Söyle Fatih, söyle... Sen de gel bakim şöyle... Yok b'oğlum, yapıyorum da burada yayınlamıyorum. Programcılığımız yok diye bacanakla bir şeyler yaptık, şimdi her şeyi bacanağa bağlayacaklar diye buraya koymuyorum artık. KEndi aramızda şaka oluyor da tanımayanlar da okuyor ya, o bakımdan şeyettim. ama abi biraz paylaş ya özledim cidden senin uç noktalardaki projelerini... ilham kaynağı oluyordun... Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 ooff kavgada söylenmez Ooh, ara gazı da ver Fatih. Abi bacanağına sen öğrettin biliyodum Yok len, çok iyi bu işte eşşoğlueşşek... ama abi biraz paylaş ya özledim cidden senin uç noktalardaki projelerini... ilham kaynağı oluyordun... Teşekkür ederim Anıl'cığım, bu konuyu düşüneceğim... Gerçekten... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Teşekkür ederim Anıl'cığım, bu konuyu düşüneceğim... Gerçekten... :lol2: süper abi birde yaptıklarına tekrar bakıyordum da arka pencere altındaki havalandırma deliklerini nasıl sökmüştün benimde bir iki tanesi parçalandı hallediyim onları... Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 süper abi birde yaptıklarına tekrar bakıyordum da arka pencere altındaki havalandırma deliklerini nasıl sökmüştün benimde bir iki tanesi parçalandı hallediyim onları... Tırnaklı Anıl, dikkatlice çekince çıkıyorlar. :lol2: Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Ama yerine tam oturmuyolar Süngeride kaliteli al güneşi yiyince toz haline geliyorlar Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Ama yerine tam oturmuyolar Süngeride kaliteli al güneşi yiyince toz haline geliyorlar sineklik eski mesajları okuyunca hatırladım bende ... Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Nisan 2011 Yazar Paylaş 3 Nisan 2011 Ama yerine tam oturmuyolar Süngeride kaliteli al güneşi yiyince toz haline geliyorlar Orijinalleri evet, benim yaptıklarım hayır Mustafa. sineklik eski mesajları okuyunca hatırladım bende ... Olur tabii, metal olanları daha da iyi olur Anıl. Yorum bağlantısı
Recommended Posts