Adnan Çakır 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 pas a ne oluyor? ilerlemesini durduruyor mu? Evet :dil: Pas boya oluyor :lol2: Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 (düzenlendi) Vaay "kara şovalye" ha? Neden beni aratıyorsun Adnan Abi (<=40 isen Adnan)? Fabrikada kullanıyormuşsunuz ya, birazcık gönderiversen olmaz mı? NErden bulacam ben onu burda? ÜHüü ühüüüü...Bacanağımı hep kutluyorum ben. Laf aramızda sıfırdan LPG ECU'sü tasarlıyor, devresi ve programıyla birlikte. Piyasadakilerin çok üstünde bir ürün çıkacak inşallah. Şimdilik bu kadar söyliyeyim, hem reklam olmasın hem de daha prototip aşamasında. Çıktığında bol bol yaparım reklamını. En sevdiğim yanı, hepimizin derdi olan LPG depo seviyesi göstergesi; hangi LED'in ne zaman yanacağına siz karar veriyorsunuz. Tam doldurup hepsin yansın dedikten sonra, kullanıma göre yanacak LED sayısını siz belirliyorsunuz. Bu daha hiç bir şey aslında. Anlatacak çok şey var da, teknoloji casusluğuna girer, ağzım kapalı. Benim hesabıma göre 43 çıkıyor. Şimdi göndermesine göndereyim de burdan Muğla'ya gelene kadar senin araba çürür benim üründe çöpe gider.Senin canın saolsun ne demek 1lt şişelerde bi ara uğra vereyim. Yada sen gelme hepsini istersin ben bir şişe bulup yarısını sana göndereyim. pas a ne oluyor? ilerlemesini durduruyor mu? Ürünün üzerinde: Pas dönüştürücü ve metal astar yazıyor. -pası sert bir astara dönüştürür. -yanıcı değildir. -birçok boya ile uyum sağlar. -Black Knıght kabası alınmış pası kimyevi işleme boya öncesiastara dönüştüren bir üründür. -B.K. pası moleküler seviyede kontrol altına alır ve metal yüzeyi ile atmosfer arasında nötr bir tabaka oluşturur,bu tabaka pası stabilize eder,bağlar ve boyaya uygun bir zemim hazırlar.Yazıyor. 28 Haziran 2010 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Haziran 2010 Yazar Paylaş 28 Haziran 2010 Benim hesabıma göre 43 çıkıyor. Şimdi göndermesine göndereyim de burdan Muğla'ya gelene kadar senin araba çürür benim üründe çöpe gider.Senin canın saolsun ne demek 1lt şişelerde bi ara uğra vereyim. Yada sen gelme hepsini istersin ben bir şişe bulup yarısını sana göndereyim. Ürünün üzerinde: Pas dönüştürücü ve metal astar yazıyor. -pası sert bir astara dönüştürür. -yanıcı değildir. -birçok boya ile uyum sağlar. -Black Knıght kabası alınmış pası kimyevi işleme boya öncesiastara dönüştüren bir üründür. -B.K. pası moleküler seviyede kontrol altına alır ve metal yüzeyi ile atmosfer arasında nötr bir tabaka oluşturur,bu tabaka pası stabilize eder,bağlar ve boyaya uygun bir zemim hazırlar.Yazıyor. Nerelerde satılır? İnternette var mı? Söz hepsini istemicem. Bana azcık gönderiver Adnan Aaabi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Haziran 2010 Yazar Paylaş 28 Haziran 2010 ne kadar tebrik etsek seni az abi. bir elektronikci olarak şuda dikkatimi çekti her baskı devreyi farklı yöntemlerle çıkartıyorsunuz. Oğuzhan, senin mesajı şimdi gördüm. Nasıl atlamışım ya, kusura bakma. Teşekkürler. Evet, şimdiye kadar kalemle çizdim, ütüyle çıkardım, positive 20 ile çıkardım. Arada bir-iki tane de delikli pertinaks var aslında. Hangisi kolayıma gelirse işte. Aslında en güzeli positive 20 yöntemi ama çok uğraştırıyor be canım. Zaman alıyor. En kısa süren ise ütü yöntemi. Ancak tabii her devreye uygulanmaz. Murat abi , beklemedeyim Tamam Mert. Zaten eğer olursa, burdan şey yapacağım ki herkes şeyetsin diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Tamam Mert. Zaten eğer olursa, burdan şey yapacağım ki herkes şeyetsin diye düşünüyorum. Buradan şey ette Murat abi, naamın-şanın yürüsün Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Haziran 2010 Yazar Paylaş 28 Haziran 2010 Buradan şey ette Murat abi, naamın-şanın yürüsün Ba ba ba, gaza ba. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Oktay, uçuyorsun yine. Direksiyonla ilgili bir projem var ama aynayla ilgili değil. Ben üste koyacam içerden. Daha iyi olur. Sen de öyle yap bence. Al sana fikir. İşte öyle çok beklersiniz. Aldım olm ben istihbaratı. Bana komple(!) düzenlemişsiniz, ben de gelmemiş gibi yapıp uzaktan dürbünümle izledim gelişmeleri. Onu koltuğa oturup çekmek lazım. O sırada koltukta kapının bir kısım malzemesi ve alet edevat oturuyordu Oktay. e gene çok güzel Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Haziran 2010 Yazar Paylaş 29 Haziran 2010 e gene çok güzel Sağolasın Anıl'cım Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 abilerimizin maşallahı var valla el emekleri göz nurları allah onlara bir focus 2 verirde bu tarz uygulamaları focus 2 üzerindeki duruşlarına bakarız. belki bizde kopya çekeriz. Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2010 abilerimizin maşallahı var valla el emekleri göz nurları allah onlara bir focus 2 verirde bu tarz uygulamaları focus 2 üzerindeki duruşlarına bakarız.belki bizde kopya çekeriz. Senin ağzından Allah'ın kulağına derler ya Cihan, aynen öyle bir durum. Ama şunu focus 3 yapalım be. Ona da yaparım ben bir şeyler. Nasılsa Ford onda da eksikler bırakmıştır bizim doldurmamız için. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 " 2004 Focus Ghia'ya eklentiler, hebisini kendim yaptım. İşlerin hepsinin linkleri 19. sayfada... " Sayın Dere, Üstteki konu başlığında geçen cümle size ait bildiğim kadarı ile, peki bu resimdeki kim ?.. ( ) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 " 2004 Focus Ghia'ya eklentiler, hebisini kendim yaptım. İşlerin hepsinin linkleri 19. sayfada... "Sayın Dere, Üstteki konu başlığında geçen cümle size ait bildiğim kadarı ile, peki bu resimdeki kim ?.. ( ) Eskiden saçı varmış demek ki, ben de orjinal sanmıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 Şöyle bir Bacanağım olmadı be... Ben de; yaptırıp yaptırıp, yaptım derdim.. ne güzel olurdu Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 Olayın özü Mehmet abiciğimizden geldi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 Olayın özü Mehmet abiciğimizden geldi +bacanak Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2010 " 2004 Focus Ghia'ya eklentiler, hebisini kendim yaptım. İşlerin hepsinin linkleri 19. sayfada... "Sayın Dere, Üstteki konu başlığında geçen cümle size ait bildiğim kadarı ile, peki bu resimdeki kim ?.. Eskiden saçı varmış demek ki, ben de orjinal sanmıştım Şöyle bir Bacanağım olmadı be... Ben de; yaptırıp yaptırıp, yaptım derdim.. ne güzel olurdu Olayın özü Mehmet abiciğimizden geldi +bacanak Haksızlık ediyorsunuz. Şu anda göz yaşları içindeyim. Çok üzüldüm. İnsan bacanağını seçemiyor. Benim bacanağım da deli. Ne yapabilirim? Ayrıca anlatımlarda açıklamalarım vardı. Bacanağımın bulaştığı yerleri saklamadan anlattım. Gözlerimden yaşlar damlamaya başladı. Net göremiyorum. Ne yazdığımı da bilmiyorum. İnşallah doğrudur. Bunların kıskançlıktan olduğunu bilsem de üzülüyorum işte. Hatta hayata küsmek üzereyim. Forumdan çıkıp, Focusumu satıp inzivaya çekilmeyi düşünüyorum ağlarken. Bu da mı gol değil hakim bey, bu da mı gol değil?... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 Haksızlık ediyorsunuz. Şu anda göz yaşları içindeyim. Çok üzüldüm. İnsan bacanağını seçemiyor. Benim bacanağım da deli. Ne yapabilirim? Ayrıca anlatımlarda açıklamalarım vardı. Bacanağımın bulaştığı yerleri saklamadan anlattım. Gözlerimden yaşlar damlamaya başladı. Net göremiyorum. Ne yazdığımı da bilmiyorum. İnşallah doğrudur. Bunların kıskançlıktan olduğunu bilsem de üzülüyorum işte. Hatta hayata küsmek üzereyim. Forumdan çıkıp, Focusumu satıp inzivaya çekilmeyi düşünüyorum ağlarken.Bu da mı gol değil hakim bey, bu da mı gol değil?... Hocam behlül gibi olmasın sonun Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 (düzenlendi) Hocam behlül gibi olmasın sonun sanmam cesaretlidir bence küsmez 14 Temmuz 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2010 Hocam behlül gibi olmasın sonun Tamam, olmasın. sanmam cesaretlidir bence küsmez Küsmem tabe. Küsme modülüm yok benim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 Murat Başgannnnnnn nerde benim devrem Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 Küsmem tabe. Küsme modülüm yok benim. Birine küsmen gerekirse.. bacanağına söyle o yapar. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 (düzenlendi) Birine küsmen gerekirse.. bacanağına söyle o yapar. +1 böyle bacanak dostlar başına. 14 Temmuz 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2010 Murat Başgannnnnnn nerde benim devrem Du bu yon. Birine küsmen gerekirse.. bacanağına söyle o yapar. +1 böyle bacanak dostlar başına. Bacanaam gadar daş düşsün başınıza. Ama hafif herif, o olmaz. Ben düşeyim, tomruk gibi girerim camdan... Yorum bağlantısı
Recommended Posts