İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia'ya eklentiler

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
hocam yine bir ilke imza atmışsın tebrikler. ayrıca Mustafanın dediği gibi o paslar yakışmamış :spiteful:

Sağol Lokman Abi. O paslara ben şimdi ne yapayım abi? Aldığımda öyleydi. :D Sanki sıfır araba alabiliyoruz da. Memuruz abi, sen daha iyi bilirsin. 2. el araba alır yurdum öğretmeni 3 sene kredi öder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
hocam yine bir ilke imza atmışsın tebrikler. ayrıca Mustafanın dediği gibi o paslar yakışmamış :D

Çaktırma abi kronik ;):spiteful:

ama direksiyon milinde bir entersanlık var

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Tamam yanmasın ama benimki daha düzgün :tease3:

Nolamaaaaaz! Mustafa, benim de hoşuma gitmiyor ama şu anda yapacak bir şey yok. İlk sahibi bakmamşı oralara. Paslandıktan sonra ne yapalım? Boyasak olmaz, önce pası temizlemek lazım. Belki yağlamak işe yarar. ;)

Çaktırma abi kronik :p:spiteful:

Orasını bilemeyeceem Mustafa. :D Başka focus mu gördük kardeşim? :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

milin olduğu ksıımda sanki milin üsütnde kılf varmış gibi bir şey var sanki bizde o yoktu onu çözemedim :spiteful:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
milin olduğu ksıımda sanki milin üsütnde kılf varmış gibi bir şey var sanki bizde o yoktu onu çözemedim :spiteful:

Valla orası bende öyle kardeşim. İnanmıyorsan gel de bak. Gelemeeeez gelemeeeez... :D Naniiiik!

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Sağol Lokman Abi. O paslara ben şimdi ne yapayım abi? Aldığımda öyleydi. :D Sanki sıfır araba alabiliyoruz da. Memuruz abi, sen daha iyi bilirsin. 2. el araba alır yurdum öğretmeni 3 sene kredi öder.

yerden göğe kadar haklısın hocam.

Çaktırma abi kronik :p:spiteful:

;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Direksiyon milinin biraz yukarısına baksaydın orda bir delik olduğunu görürdün sayın Deli...

Ayrıca; gereksiz buluyorum...

Benim otoparkçının eline geçse bu araba kesin o sağ aynayı bir arabaya takar ve kırar.. Yeri geliyor 5-6 arabanın aralarından geri geri çıkmak gerekiyor... Artık yere bakarak çıkarsın... :wub:

Bence şu daha iyi bir çözümdü...

Hem artık BMW'lerin de aynaları inmiyor geri vitese takınca :p

Demode bir mod olmuş

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Direksiyon milinin biraz yukarısına baksaydın orda bir delik olduğunu görürdün sayın Deli...

Ayrıca; gereksiz buluyorum...

Benim otoparkçının eline geçse bu araba kesin o sağ aynayı bir arabaya takar ve kırar.. Yeri geliyor 5-6 arabanın aralarından geri geri çıkmak gerekiyor... Artık yere bakarak çıkarsın... :p

Bence şu daha iyi bir çözümdü...

Hem artık BMW'lerin de aynaları inmiyor geri vitese takınca :p

Demode bir mod olmuş

Yaptığım bir şeyi de beğen be Allah'ın kulu!

Direksiyon milinin biraz yukarısına, aşağısına, sağına ve de soluna bakmadan yaptım, özür dilerim. :p Senin arabanın orası burası delikse ben n'apayım canım. Benimkinde delik yok işte. Zor bulduk orayı. :p

Ben kaldırım kenarlarına bakar-parkedenlerdenim olm. Bu tür parkların yarısında aynayı aşağı indirmişimdir. Hoşuma gidiyor kaldırım kenarını görmek ya Allahallah... Keyif benim değil mi? :wub: Bemevelerde artık inmiyorsa bu onların eksikliği karrrdeşim. 5-6 arabanın aralarından 28 yılda bir çıkarsın orada da hanıma aldığımız park sensörünü kullanıverelim canım.

Kıskanç adam! :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sağını solunu bilmez Deli; solu mu indirdin sen aşağıya... Sağı indirecektin ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Sağını solunu bilmez Deli; solu mu indirdin sen aşağıya... Sağı indirecektin ?
Tam ben diyecektim, bu özellik sağ aynada olur, çakma olmuş biraz... :lol2:

Çok biliyosunuz ikiniz de! :p Benim sağım-solum yok. İndirdim mi ikisini birden indiririm, kaldırdım mı ikisi birden kalkar. O kadarrr! Hrrr! :p

Ayrıca neden sadece sağ ayna insin ki? BMW öyle yapmış diye biz de mi öyle yapacağız? Neden bemeveyi taklit edeyim ki? Onlar beni taklit etsin. :crazy:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Murat hocam güzel olmuş ellerine sağlık.. :crazy:

Birşey dikkatimi çekti; geri vitesten gelen kabloyu direksiyon milinden geçirmişsim ama, orada sürtünerek kabloyu parçalama ihtimali varmı?

Birde geri vites yerine konsola bir düğme koyup park modu yapsan aynı anda park sensörü ve aynalar devreye girse dahamı iyi olurki :lol2:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Elinize ,aklınıza sağlık. Çok güzel bir çalışma.

Bende parkederken hemen joistikten aynayı indiriyorum, park ettikten sonra kaldırıyorum ama otomatik olması çok daha güzel. Aynaları motorlu olmayanlar ne yapsın :lol2:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Helal olsun Murat abi süper olmuş :good1:

Allah senin arabanı nazarlardan saklasın tü tü tü maşallah

Amin Ali'm, hepimizinkini korusun. :D

Murat hocam güzel olmuş ellerine sağlık..

Birşey dikkatimi çekti; geri vitesten gelen kabloyu direksiyon milinden geçirmişsim ama, orada sürtünerek kabloyu parçalama ihtimali varmı?

Birde geri vites yerine konsola bir düğme koyup park modu yapsan aynı anda park sensörü ve aynalar devreye girse dahamı iyi olurki

Sağol Ersen. :) Onu düşündük, deneme de yaptık. Kablo mile sürtmüyor ve mil zaten yerinden milim kıpırdamıyor. :p

Elinize ,aklınıza sağlık. Çok güzel bir çalışma.

Bende parkederken hemen joistikten aynayı indiriyorum, park ettikten sonra kaldırıyorum ama otomatik olması çok daha güzel. Aynaları motorlu olmayanlar ne yapsın :(

Sağolasın Ayhan. Onlar önce motor takacak tabii. ;)

Otomatik indiği kesinleşti.. peki otomatik kalkabiliyorlar mı ? :p

Git yazımı bir daha oku. Dur linkini vereyim bulamazsın sen: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...st&p=913968 Yakın gözlüklerini takmış mıydın okurken?

Önce gözlüklerini değiştir istersen. Ahahahaaaa... :p:crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Mercek işi ne oldu Murat.. yemedi galiba :p

Bak bak bak, buradan tutturamadı oradan vurmaya çalışıyor. ;) Çıkma far gelecek onlara yapacam, tıpkı senin yaptığın gibi. Farlara bir şey olursa bi tarafımızı avuçlamayalım. :( Gözlüklerini değiştirince okuyabildin de mi Allah'ın kulu? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Jeyan

Murat hocam ellerinize ve aklınıza sağlık.. Yine çok güzel projeler.. Gerçi hangisi kötü ki ;) Çalışmalarınızı gıpta ile izliyorum. Allah nazarlardan saklasın.. Olanı var, olmayanı var dimi.. ( Bknz : Emmi :D )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bırakın yaa.. Şımartmayın şu deliyi ;)

Ben üstüne düşsem, çağırınca gelecek hale getirrim de... Vakit yok işte :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

elektronikci olarak yaptıgınız tasarım işçilik harika tebrik ediyorum.güzel çalışma.gerçekten begendimm bazen bende zorlanıyorum aynayı ayarlıyorum ve düzeltmeyi unutuyorum.sevdim çalışmanı. :good1: ve aması var.

yazdıgın ilk satırları okurken aklıma aynayı komple dış bölümünü yukarı aşagı içe çeken bir yapı sanmıştım degilmiş.manuel tasarımı digijal olarak uygulamışsın ve sadece aşagı inmesi için yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzz.yapmışken diger fonksiyonlar içinde tuş eklemesi yapıp manuel dügmeyi yoketseydin fena olmazdı.bundan sonra ki aşama direksiyon hareketine göre yan aynaları ayarlama olur galiba :D:p

bununla beraber tampon yanlarına veya kenar kapı altlarına sensör koyup ikaz sesi yapabilirdin ve lcd takıp metresini görebilirdin .epey çogaltılır tasarım.sonuçta yazılımı kapıcan artık kendinde yazarsın yada bacanaga silah zoruyla yaptırırsın ;)

Bırakın yaa.. Şımartmayın şu deliyi :)

Ben üstüne düşsem, çağırınca gelecek hale getirrim de... Vakit yok işte :s

çagırınca araçların geldigi kitler var zati emmi ama yakın mesafe.aracı sana hazırlıyor bide.bulup tak hemde telle arayıncada geliyo yada duruyo.

emmiii bu tür çalışma zaten delilerden çıkar.gel üzme aferim de azcık sevinsin yahuuu. ;)

emmi öyle bişi sunki ugraşsın ve yapamadım desin o zaman yerden yere vur.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Murat kısaca; Şöyle bir bakıp geçmiştim ;)

Onu anladım dostum, takılıyorum ben. :)

Murat hocam ellerinize ve aklınıza sağlık.. Yine çok güzel projeler.. Gerçi hangisi kötü ki :s Çalışmalarınızı gıpta ile izliyorum. Allah nazarlardan saklasın.. Olanı var, olmayanı var dimi.. ( Bknz : Emmi :p )

Çok teşekkürler Mehmet. Emmiye öyle deme ama ya, alınır malınır. :p

Bırakın yaa.. Şımartmayın şu deliyi :D

Ben üstüne düşsem, çağırınca gelecek hale getirrim de... Vakit yok işte ;)

Düş len. Yalnız o zaman ben de düşerim. Kilom 90 söylemiş miydim? Senin gibi değilim yani. :good1:

Yorum bağlantısı

aslında bide geceler için yanlara power led koymakta iyi olur ve arkaya ek olarak bunlarıda bekleriz senden.ben arka geri lambasına ek koymayı düşünüyorum tampon altına kenar kısımlara.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...