İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia'ya eklentiler

Murat Dere

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Bikere ben ona Doğan lambası tak tavana dedim. Güzel olmuş demedim. Sende şerit ledleri kesip kesip sağa sola yapıştırıp buraya yazıyorsun. Emmi hiç olmazsa kendi kaynaklıyor ledleri. Seninki gibi yılbaşı süsünden kesmiyor... ;)

İmza... Ben... ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Focus I Led Edition oldu o zaman abi ;)

şaka bir yana gerçekten çok güzel olmuş abi eline sağlık

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Bikere ben ona Doğan lambası tak tavana dedim. Güzel olmuş demedim. Sende şerit ledleri kesip kesip sağa sola yapıştırıp buraya yazıyorsun. Emmi hiç olmazsa kendi kaynaklıyor ledleri. Seninki gibi yılbaşı süsünden kesmiyor... :good1:

Çekemiyon om işte, yapamıyon diye çekemiyon. Ahahahaa... :p Canım Serkan'ım benim... :crazy: Ayrıca kendi lehimlediklerim de var, ama tabii onlar görülmez di mi? Ühüüü... İnsan kıskanmaya görsün 1 kere. :p

Çok güzel duruyor ya. :lazy1:

Eyvallah kardeşim... :p

İmza... Ben... ;)

Pöh!

Focus I Led Edition oldu o zaman abi :p

şaka bir yana gerçekten çok güzel olmuş abi eline sağlık

Oldu valla Çağlar. Sağol kardeşim. :p

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Hocam konunun tamamına yeni bakabildim gözucuyla ,diyecek bir şey yok.. helal..

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Hocam yine faydalı bir paylaşım ellerine sağlık.

Allah razı olsun abi. :lazy1:

Hocam konunun tamamına yeni bakabildim gözucuyla ,diyecek bir şey yok.. helal..

Sağolasın kardeşim. :good1:

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

Murat bey, focus stop lambası diye başlık açınca neden ilk cevap verenin siz olduğunu bu başlığı okuyunca daha iyi anladım :rolleyes: Kitap falan çıkarmayı düşünüyor musunuz :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Murat bey, focus stop lambası diye başlık açınca neden ilk cevap verenin siz olduğunu bu başlığı okuyunca daha iyi anladım :) Kitap falan çıkarmayı düşünüyor musunuz :)

Sağol kardeşim... İleride belki, önce Özyürek çıkarsın, onun yaptıkları da idare eder, benden görüp yapıyor ama olsun. Onunkini göreyim, daha güzelini çıkartacam. Onu bekliyorum. Hehe gelir şimdi cevap vermeye. :)

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

Murat bey şöyle birşey yapabilir miyiz arka camın orda istediğimiz yazıyı gösterecek bir led sistemi olsa ve anlık olarak yazıyı değiştirebilsek nası olurdu ? mesela kırmızı ışıkta durmuşsunuz sarı ışık yanar yanmaz arkanızdaki kornaya basmaya başlıyo sizin o sırada arka camınızda "bi dur len" gibi birşey yazsa ya da uzunları yakıp arkamızdan gelen birisi olduğunda sinyal çakamıyoruz onun yerine gene iyi niyet dileklerimizi belirten bir mesaj çıkarsak da düşündüklerimizi karşıya iletememenin sıkıntısını çekmesek :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Murat bey şöyle birşey yapabilir miyiz arka camın orda istediğimiz yazıyı gösterecek bir led sistemi olsa ve anlık olarak yazıyı değiştirebilsek nası olurdu ? mesela kırmızı ışıkta durmuşsunuz sarı ışık yanar yanmaz arkanızdaki kornaya basmaya başlıyo sizin o sırada arka camınızda "bi dur len" gibi birşey yazsa ya da uzunları yakıp arkamızdan gelen birisi olduğunda sinyal çakamıyoruz onun yerine gene iyi niyet dileklerimizi belirten bir mesaj çıkarsak da düşündüklerimizi karşıya iletememenin sıkıntısını çekmesek :D

Şöyle bir devre yapmak lazım, yapımı zor değil ancak masraflı olur. Para varsa huzur vardır zaten. Bunun küçüğü yapılıp takılacak. Ayrıca devrede değişiklik yapılıp önceden programlanmış olan yazılar düğmeler aracılığıyla yazdırılacak. Normalde bunlar, bir kere yazılır sonra o yazılar döner.

kayan-yazi-imalati.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ben stopa "Yavaş Gellll" yazacaktım bir ara :D millet tamponu alacak bir gün.

Yorum bağlantısı
Arda Akbay
(düzenlendi)

"Kayan yazı" evet amaç aynen o teşekkür ederim :D

tarihinde Arda Akbay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Ben stopa "Yavaş Gellll" yazacaktım bir ara :D millet tamponu alacak bir gün.

Mustafa, imzan için şu da var: Hatalıysam sıkıysa ara. :)

"Kayan yazı" evet amaç aynen o teşekkür ederim :D

Reca ederim, mahçup ediyorsunuz efenim. :rofl:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
belki bu linkteki devre bir fikir verir :D

link

Çağlar, linkteki devrede sürekli dönen bir motor lazım. Bu sistemin tarama mantığı farklı; ledler belli bir düzende yanıp sönerler, döndükleri için de yazı olarak görünürler. Kayan yazıda ise düzene göre yanan ledler aynen sola kayarak sıradaki düzene yer verirler. Sanırım kimse arabasında sürekli dönen bir pervane istemez. :D

Şüphelendim, tekrar baktım: Çağlar, verdiğin link anasayfaya yönleniyor, sanırım sen oradaki 2006 yılı 5. proje demek istemişsin. Ben de anasayfaya gidince dönen ledleri gördüm, o yüzden yazdım yukarıdaki yazıyı. :rofl:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mustafa, imzan için şu da var: Hatalıysam sıkıysa ara. :)

Aramızda kalsın, aramızda :lol2:

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

Eline sağlık hocam, yeni led projelerini ısrarla bekliyoruz..

Yorum bağlantısı
Misafir

bi stoplar kaldı ledlenmeyen.artık sıra ona gelmiştir heralde :( ne dersin abi?sömestr da yaklaşıyo :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
bi stoplar kaldı ledlenmeyen.artık sıra ona gelmiştir heralde :p ne dersin abi?sömestr da yaklaşıyo :blink:

Havalar yağışlı ya burada, benim kapalı garajım yok. Açık havada çalışıyoruz malum. Yarıyılda değil de yaz tatilinde olur. Aklımda var bir takım projeler. Beklemede şu anda. Bazıları kısa olduğunda yapıyorum da, bazıları havaların ısınmasını bekleyecek. :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ben içini açtım stobun. içi düz değil led koyunca ışığı dağıtıyor :). Ama benim şu dremel mi ne aletim yok :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
Ben içini açtım stobun. içi düz değil led koyunca ışığı dağıtıyor :). Ama benim şu dremel mi ne aletim yok :)

Hiç öncemli deel Mustafa'm, öyle bir yaparım ki dibin düşer. :fiuw: Dremelin yoksa alacan bir tane kardeşim. http://www.dremeltutkunlari.com/218-post1.html Bendeki bundan. Ayrıca Dremel VersaTip Gazlı havya, Esnek Mil Askı Aparatı ve Dremel Mengene de var. Ooh sefam olsun. :)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlker Kadılar

murat hoca arabayı güngeçtikçe dahada güzelleştiriyorsun maşallah, ama biri bu güzelliğe dayanamaz alır senden arabayı... :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...