İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia'ya eklentiler

Murat Dere

Recommended Posts

Gökhan Aksu

Helal olsun sayın Murat hocam tebrikler.Alkışşş alkışşşş :bravo:

Kıskandım gerçekten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Helal olsun sayın Murat hocam tebrikler.Alkışşş alkışşşş :bravo:

Kıskandım gerçekten.

Gökhan'cım kıskanma çünkü kıskanınca benim gibi kafayı sıyırıyorsun. :) Teşekkürler. :p

hepimizin dilegi o yonde zaten :p :p

Muhliiiis! :p Amaç'a, Emre'ye ve Erdoğan Abi'ye selam söyle...

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
(düzenlendi)
Gökhan'cım kıskanma çünkü kıskanınca benim gibi kafayı sıyırıyorsun. :p Teşekkürler. :bravo:

Az kaldı zaten :)

tarihinde Muhlis Ozturk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Esnaf adamsın vesselam :bravo::p Hocam , eline sağlık .

Sağol Ali'm. Om bak, yemek sözünü unuttuysan var ya... Gelecem mutlaka. Yeter ki biraz daha kırayım kafayı. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat hoca piskopatmısın nesin yaa?? :p süper olmuş.. eline sağlık.. ayrıyette Allah akıl fikir ihsan eylesin, :bravo:

+ Ooha.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Başer
Nuri'ciğim, aslında 3 günlük iş ama okul olunca, araya bir sürü tırı vırı girince ve havalar da soğuyunca doğal olarak biraz uzun sürdü. Bir de yukarıda yazdığım gibi, yaptığım devreyi de kaybettim mi... kaybettim. Onu da aradık bir kaç gün... 15-20 gün sürdü yani kısaca. :bravo:

Üstad saygıyla eğiliyorum ne diyim daha.. :p sabır taşı gibi adamsın.. yetenek desen hakeza zaten fazlasıyla mevcut..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
eline sağlık hocam..

sağol Ahmet'çim. :)

+ Ooha.. :nazar:

ehhehhehehee...

Üstad saygıyla eğiliyorum ne diyim daha.. :) sabır taşı gibi adamsın.. yetenek desen hakeza zaten fazlasıyla mevcut..

Allah razı olsun Nuri. Daha iyisi sizin olsun kardeşim. ;)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Hiç güzel olmamış, çok bayağı olmuş.. ıhhh.. :nazar:

Güzel olmuş elinize sağlık..

O zaman yanlış görmüşüm.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Sağol Ali'm. Om bak, yemek sözünü unuttuysan var ya... Gelecem mutlaka. Yeter ki biraz daha kırayım kafayı. ;)

Sözüm sözdür abi , kırmaya gerek yok abi kafayı sen böyle güzelsin :nazar:

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Abi eline sağlık yaptığın herşey gibi bu da çok güzel. :nazar:;):)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Hiç güzel olmamış, çok bayağı olmuş.. ıhhh.. :)

O zaman yanlış görmüşüm.. :p

sen bizim mahalleden geçersin... :p

Sözüm sözdür abi , kırmaya gerek yok abi kafayı sen böyle güzelsin :)

eyvallah kardeşim. ;)

Abi eline sağlık yaptığın herşey gibi bu da çok güzel. :nazar:;):)

sağolasın Korhan'ım. :)

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
(düzenlendi)

Çok güzel olmuş :nazar: ledler nereye bağlı?Arabayı viteste parkettiğinizde sürekli ledler yanıyormu?.

tarihinde Arda M. D tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Murat hocam, neden orjinal vites topuzuna değilde, 5 liralık transit topuzuna yaptınız. :nazar:

Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu

abi sana söyliyecek söz bulamıyorum valla süpersin. eline koluna saglık süper ötesi bir çaşılma olmuş yanlız şimdide ben catladım :rolleyes: bir boş zamanımda bende bir el atayım bakayım becerebilcekmiyim :) yüregine saglık abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
(düzenlendi)

gerçekten güzel olmuş abi ellerine saglık..son durumunu göremedim ama açılmıyo...

tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Vites kolu ne kadar uzun hareket ediyor öyle, kamyon vitesi gibi...Sanayide yaptırmışsındır, usta dur bir iki resim çekeyim demişsindir..Pehh devreyi kaybettim gibi hikayelerle de olayıdallandırıp okuyucunun kafasını karıştıryorsunuz sayın Dere, masken düştü değilmi? :rolleyes::)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Abi emeğine sağlık gerçekten mükemmel bir şey olmuş.Sen bu işi biliyorsun... :rolleyes::):bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Selamını aldım Murat'ım sağolasın ..

Yine süper bir iş çıkartmışsın... Ellerine sağlık

Benim arabayada yapmak istersen Arabayı göndereyim. bir kış kalsın

eyvallah Erdoğan Abi'm, sen arabayı getir, ben iki günde yaparım. ha gene de "araba sende kalsın" dersen saygı duyarım tabii. :)

Çok güzel olmuş :rolleyes: ledler nereye bağlı?Arabayı viteste parkettiğinizde sürekli ledler yanıyormu?.

ledler topuzda takılı, aşağıya kablolarla indim. aşağıda da dirençlerin bulunduğu devre var. bu devreye de anahtalar bağlı. ve hayır park halindeyken yanmıyor, artıyı kontaktan aldım şase zaten vitesin olduğu yerde var. 4 somun tutuyor birisine bağladım eksi ucu. sadece kontak açıkken yanıyor.

Murat hocam, neden orjinal vites topuzuna değilde, 5 liralık transit topuzuna yaptınız.

ucuz diye. :p arabanın eski sahibi zaten değiştirmiş, aldığımda da üzerinde bundan vardı. zaten eski topuzu da çıkardım duruyor, onu bozmadım. param olunca deri olandan alacam ama onun için farklı planlarım var. :crazy:

abi sana söyliyecek söz bulamıyorum valla süpersin. eline koluna saglık süper ötesi bir çaşılma olmuş yanlız şimdide ben catladım :) bir boş zamanımda bende bir el atayım bakayım becerebilcekmiyim :) yüregine saglık abi

Allah razı olsun, o senin kendi süperliğin kardeşim. :bravo: şimdi de sen çatla, sırayla bu işler kardeşim. :p

gerçekten güzel olmuş abi ellerine saglık..son durumunu göremedim ama açılmıyo...

sağ tıkla, farklı kaydet de, bilgisayarına indir seyret abicim. mp4 codec olacak tabii bilgisayarda kurulu. yoksa indiriver, kısacık bir şey zaten. beceremezsen linkini atayım sana. :p

Vites kolu ne kadar uzun hareket ediyor öyle, kamyon vitesi gibi...Sanayide yaptırmışsındır, usta dur bir iki resim çekeyim demişsindir..Pehh devreyi kaybettim gibi hikayelerle de olayıdallandırıp okuyucunun kafasını karıştıryorsunuz sayın Dere, masken düştü değilmi?

om var ya, sen bizim mahalleden geçersin om... gel sana da yapayım belki o zaman inanırsın. pis insan. :p

Serkan abi , korkulur senden valla

ne korkcam be Ali. çok gördük om biz bunlardan. (bilmem verebildim mi gazı?) ehihehehhihieheheee...

Abi emeğine sağlık gerçekten mükemmel bir şey olmuş.Sen bu işi biliyorsun...

eyvallah kardeşim. uğraşıyorum işte kendi çapımda. çapımız belli.

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Süper olmuş...Güle güle kullanın...Gençliğimi hatırladım bunları görünce... :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vural Sarı

Tebrikler.Çok güzel olmuş. :unsure2:

Emeğe saygı,elinize sağlık.Geç olmadan patentini alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...